- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.221
küçük kızımda kullanmıştım test, ama pik falan bilmediğim için bi T cizgisi hafifKen, bi ondan önceki gece , bi de T cizgisi belirgin koyulukta olduğu zaman ilişki olmuştu, yani toplamda 3 gün ilişki oldu, ama kesinlikle test pik değildi eminim, T cizgisi C ye yakın koyuluktaydiEvt canim pik isi biraz karisik pik olup catlama uzun sürüyosa kiz icin pikten bir gün önce mantikli eger kisa sürüyorsa ki iki gün önce falan yani bildigim kiz da 48 saati asmak gerekiyor diye biliyorum bende kiz icin arastirmadayim ama bakalim nasip ttabi
Anladim canim senin pikten sonra hafif siliklestiginde olmasi gerek birde cinsel perhizküçük kızımda kullanmıştım test, ama pik falan bilmediğim için bi T cizgisi hafifKen, bi ondan önceki gece , bi de T cizgisi belirgin koyulukta olduğu zaman ilişki olmuştu, yani toplamda 3 gün ilişki oldu, ama kesinlikle test pik değildi eminim, T cizgisi C ye yakın koyuluktaydi
aynen cnm pik çok kısa sürüyor benim, hatta ben pikken denemeyi dusunuyorumAnladim canim senin pikten sonra hafif siliklestiginde olmasi gerek birde cinsel perhiz
merhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Yaa cnm inşallah Rabbim seni uğraştırmadan oğluşu vermiştir sana. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim bilemedimmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Aralıkta yaptığın denemeyle mi hamile kaldın cnmmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin insmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Bende 4 gün önce denene yaptım bekliyoruz öyle bikaç kişi aynı gün deneme yaptık. Sende bize dua etmerhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar
Canım kendini tanımalısın en az 1-2 ay bundan 4 sene önce bi topikte bi arkadaş yumurtlama günlerini az çok bildiği için yumurtlamadan önceki günleri değerlendirip kalmıştı kıza.. adetten sonra yumurtlamdan öncesine kadar sık ilişki.. Rabbim gönlüne göre versinSızden bsey rıca etcem kızı olup kızlarında test kullananlar bıraz bılgı vereblırmı hatta varsa testlerı paylsablırlermı
Amin cumlemze ınsallh suan adet gnlerını takıp edıyorum not alıyorm 1 sene takıp edıp son bıkac ayda test kullncm ama bklm rabbım verırse vermezsse vardr bı bıldgıCanım kendini tanımalısın en az 1-2 ay bundan 4 sene önce bi topikte bi arkadaş yumurtlama günlerini az çok bildiği için yumurtlamadan önceki günleri değerlendirip kalmıştı kıza.. adetten sonra yumurtlamdan öncesine kadar sık ilişki.. Rabbim gönlüne göre versin
Istw genelde test pık olmadan olanlarınkı kız tabı rabbm bılır bnde o sekıl denıcem ınsallhküçük kızımda kullanmıştım test, ama pik falan bilmediğim için bi T cizgisi hafifKen, bi ondan önceki gece , bi de T cizgisi belirgin koyulukta olduğu zaman ilişki olmuştu, yani toplamda 3 gün ilişki oldu, ama kesinlikle test pik değildi eminim, T cizgisi C ye yakın koyuluktaydi
Cnm bnm ılk oglum zaten yum gunu oldu tek ılıskı ıle ıkıncıdede test pık ıken oldu 5 6 saate yum oldu bn hep yum gunlrını degerlndrmsım bnce braz o yuzdnSende ph na baktırsan canım bakalım kaçmış hep erkek olduğuna göre
Pikden önce yap pikken yapma riskPık ıken yapmıstım ıkıncıde amın cmlemızınkını ama yum erkn catldı bu dfa pık ıkeb dsunmuyorm arastryrum smdıden ozamn kıme srduysam hep pık dedıler kızı olanlar meger onlrn pık dedıklerı cıft czguymıs
nen ıste o zamn herkes pık te kız demstı bnde ona gore yapmıstım bırde bnm test gece pık olms bn pıkten 5 saat en az snrasını degerlndrmsmzaten 5 saatede yum oldu nsıp tabıPikden önce yap pikken yapma risk
Aynen akıntını yum günlerindeki ağrını felan iyi tanı vücudunu.. bide süt ürünleri asidik şeyler tüketAmin cumlemze ınsallh suan adet gnlerını takıp edıyorum not alıyorm 1 sene takıp edıp son bıkac ayda test kullncm ama bklm rabbım verırse vermezsse vardr bı bıldgı
İşte çatlama süren çok az olduğu için yumurtlamaya denk gelmiş demek.. nasıl pikken değerlendir demişler hayret sen pikten önceki güne kadar sık ilişkiyle kıza kalırsın inşAy
nen ıste o zamn herkes pık te kız demstı bnde ona gore yapmıstım bırde bnm test gece pık olms bn pıkten 5 saat en az snrasını degerlndrmsmzaten 5 saatede yum oldu nsıp tabı
Evet Aralık ayı deneme ile kaldıAralıkta yaptığın denemeyle mi hamile kaldın cnm
Ben folik asit oglumdada kullandım bundada başladım bana göre kesinlikle atlanmamalıKizlar sorum var size folik asit erkek bebek icin önceden kullanilmalimi? Digeri soda icilmelimi? Birde pH yüksek losyonlar var onlarida bakabilirsiniz vajina icin Eki Görüntüle 2590146
Canım erkek bebek için bayanlardamı kendini sıcak tutmamalıCnm kız bebek icin test kullanma na bence gerek yok bir ay kendini tanımak için ovi gününü belirlemek için yapabilirsin sonrasında o günlere denk gelmeden bir hafta kala özellikle gün aşırı deneme yapabilirsin..sık ilişki yüzeysel cinsel ilişki misyoner pozisyonunda mesela.sut ürünü tüketmek. Sütlü tatlılar çikolata..asidik olan her besin netten bakabilirsin..deneme günü de sirkeli suyla vajina yüzeysel banyo yapabilirsin..kendini sıcak tutmalisin ..bunlar yardımcı olur umarım.. ✌ allah gönlüne göre versin
Ya pık dyenler suan cgu bz pık sanıydk cft czgıyı dedıler yanı cft czgıyı pk demısler bnm pukten ıkı ve bırgun oncede olmstu cnm sık ılıskı ama hyrlsı buyms ck skurİşte çatlama süren çok az olduğu için yumurtlamaya denk gelmiş demek.. nasıl pikken değerlendir demişler hayret sen pikten önceki güne kadar sık ilişkiyle kıza kalırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?