Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
küçük kızımda kullanmıştım test, ama pik falan bilmediğim için bi T cizgisi hafifKen, bi ondan önceki gece , bi de T cizgisi belirgin koyulukta olduğu zaman ilişki olmuştu, yani toplamda 3 gün ilişki oldu, ama kesinlikle test pik değildi eminim, T cizgisi C ye yakın koyuluktaydi

Anladim canim senin pikten sonra hafif siliklestiginde olmasi gerek birde cinsel perhiz

arlo cnm nerelerdesin deneme oldu mu
merhaba azraam ve merhaba arkadaşlar sımdı nerden başlayayım. Ben en son aralikta deneme yapmıştım. Sonrasında biz kar tatiline gittik orada termal suları var ben iyi bir girdim içine aşırı sıcak su hamile olabileceğim hiç aklıma gelmedi. Cunku kürtaj olduktan sonra bir daha tutmadı. Bide malum yaş da var artık. Eve döndükten sonrada ayın birinde adet oldum. Ama kahverengi. O zaman da heme Semra ya hemde Zeynoya dedim hamile değilim. Hatta Zeynoya bir daha denemeyeceğim dedim ama son bir randevu aldım kendi doktorumdan. 4 şubatta gittim ne göreyim hamileyim hemde 9 haftalık benim icin büyük bir sürpriz oldu. Kan tahlili yapıldı değerlerim biraz yüksek geldi yine tedbir amaçlı yine aldılar on gün sonra sonucu olacağım. Sımdı de dua ediyorum insallah sağlıklı bir oğlum olur diye. Sizlere aslında kan sonucumu alınca yazacaktım ama sen yazmışsın cevap vermemek olamazdı. Sen ne yaptın deneme oldu mu kimler hamile? Biraz uzun oldu kusura bakma. Dualarım sizinle, dualarınız benimle olsun canlar

Yaa cnm inşallah Rabbim seni uğraştırmadan oğluşu vermiştir sana. Hakkında hayırlısı olsun ne diyim bilemedim

Aralıkta yaptığın denemeyle mi hamile kaldın cnm

Hayırlı olsun cnm allah gönlüne göre versin ins biz bıraktığın gibi ben birkaç ark daha deneme yaptık bekliyoruz daha var yapacak olanlar bu ara.. sen de bize dua et şimdi senin dilek kapıların hep açık

Be
Bende 4 gün önce denene yaptım bekliyoruz öyle bikaç kişi aynı gün deneme yaptık. Sende bize dua et

Sızden bsey rıca etcem kızı olup kızlarında test kullananlar bıraz bılgı vereblırmı hatta varsa testlerı paylsablırlermı
Canım kendini tanımalısın en az 1-2 ay bundan 4 sene önce bi topikte bi arkadaş yumurtlama günlerini az çok bildiği için yumurtlamadan önceki günleri değerlendirip kalmıştı kıza.. adetten sonra yumurtlamdan öncesine kadar sık ilişki.. Rabbim gönlüne göre versin

Amin cumlemze ınsallh suan adet gnlerını takıp edıyorum not alıyorm 1 sene takıp edıp son bıkac ayda test kullncm ama bklm rabbım verırse vermezsse vardr bı bıldgı

Istw genelde test pık olmadan olanlarınkı kız tabı rabbm bılır bnde o sekıl denıcem ınsallh

Pikden önce yap pikken yapma risk

Amin cumlemze ınsallh suan adet gnlerını takıp edıyorum not alıyorm 1 sene takıp edıp son bıkac ayda test kullncm ama bklm rabbım verırse vermezsse vardr bı bıldgı
Aynen akıntını yum günlerindeki ağrını felan iyi tanı vücudunu.. bide süt ürünleri asidik şeyler tüket

Ay

nen ıste o zamn herkes pık te kız demstı bnde ona gore yapmıstım bırde bnm test gece pık olms bn pıkten 5 saat en az snrasını degerlndrmsmzaten 5 saatede yum oldu nsıp tabı
İşte çatlama süren çok az olduğu için yumurtlamaya denk gelmiş demek.. nasıl pikken değerlendir demişler hayret sen pikten önceki güne kadar sık ilişkiyle kıza kalırsın inş

Kizlar sorum var size folik asit erkek bebek icin önceden kullanilmalimi? Digeri soda icilmelimi? Birde pH yüksek losyonlar var onlarida bakabilirsiniz vajina icin Eki Görüntüle 2590146
Ben folik asit oglumdada kullandım bundada başladım bana göre kesinlikle atlanmamalı

Canım erkek bebek için bayanlardamı kendini sıcak tutmamalı

İşte çatlama süren çok az olduğu için yumurtlamaya denk gelmiş demek.. nasıl pikken değerlendir demişler hayret sen pikten önceki güne kadar sık ilişkiyle kıza kalırsın inş
Ya pık dyenler suan cgu bz pık sanıydk cft czgıyı dedıler yanı cft czgıyı pk demısler bnm pukten ıkı ve bırgun oncede olmstu cnm sık ılıskı ama hyrlsı buyms ck skur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…