Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Testın nasıldı deneme olnca
Fitil kullandığım için testim hiç koyu olmadı hep aynı çıkıyordu ama yum günümdü. Doktora gittim cuma günü vardı yumurta gelişmişti ml söylemedi unuttum sormayı. Sonra pazartesi tekrar gittim yum yoktu yerine sıvı vardı. Büyük ihtimalle yumurtanın sıvısıdır çatlamış olabilir dedi. Eve geldim denedim

Keyfine düşkün doğru diyor adam biraz nefes alalım valla ama işte 1 çocuk bile olsa zor
Yapck bsey yok 3zaten ıstydum rabbm ne verırse artık arayıda ck acmk ıstmıyrum emzrme srunu olmasa hemn yaparım
O sıvı bska bsey olmasın cnm

Test yapsaydn bı dedıgı gun

Yapck bsey yok 3zaten ıstydum rabbm ne verırse artık arayıda ck acmk ıstmıyrum emzrme srunu olmasa hemn yaparım

O sıvı bska bsey olmasın cnm
Hiç bilmiyorum cnm internette biraz baktım yorumlara yumurta çatlayınca sıvı görünürmüş başka neyin sıvısı olabilir ki sence

Evt canim pik isi biraz karisik pik olup catlama uzun sürüyosa kiz icin pikten bir gün önce mantikli eger kisa sürüyorsa ki iki gün önce falan yani bildigim kiz da 48 saati asmak gerekiyor diye biliyorum bende kiz icin arastirmadayim ama bakalim nasip ttabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…