- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.201
Keyfine düşkünBkcak benım ıkı ogln var tabı dyorum blkı bı kızım olr dyorm ne fark eder yeter braZ da gzelım dyo o
Fitil kullandığım için testim hiç koyu olmadı hep aynı çıkıyordu ama yum günümdü. Doktora gittim cuma günü vardı yumurta gelişmişti ml söylemedi unuttum sormayı. Sonra pazartesi tekrar gittim yum yoktu yerine sıvı vardı. Büyük ihtimalle yumurtanın sıvısıdır çatlamış olabilir dedi. Eve geldim denedimTestın nasıldı deneme olnca
Yapck bsey yok 3zaten ıstydum rabbm ne verırse artık arayıda ck acmk ıstmıyrum emzrme srunu olmasa hemn yaparımKeyfine düşkündoğru diyor adam biraz nefes alalım valla ama işte 1 çocuk bile olsa zor
O sıvı bska bsey olmasın cnmFitil kullandığım için testim hiç koyu olmadı hep aynı çıkıyordu ama yum günümdü. Doktora gittim cuma günü vardı yumurta gelişmişti ml söylemedi unuttum sormayı. Sonra pazartesi tekrar gittim yum yoktu yerine sıvı vardı. Büyük ihtimalle yumurtanın sıvısıdır çatlamış olabilir dedi. Eve geldim denedim
Test yapsaydn bı dedıgı gunFitil kullandığım için testim hiç koyu olmadı hep aynı çıkıyordu ama yum günümdü. Doktora gittim cuma günü vardı yumurta gelişmişti ml söylemedi unuttum sormayı. Sonra pazartesi tekrar gittim yum yoktu yerine sıvı vardı. Büyük ihtimalle yumurtanın sıvısıdır çatlamış olabilir dedi. Eve geldim denedim
Hiç bilmiyorum cnm internette biraz baktım yorumlara yumurta çatlayınca sıvı görünürmüş başka neyin sıvısı olabilir ki senceYapck bsey yok 3zaten ıstydum rabbm ne verırse artık arayıda ck acmk ıstmıyrum emzrme srunu olmasa hemn yaparım
O sıvı bska bsey olmasın cnm
Silikti. Dün yaptım tam silikleşmişti. Hiç koyu olmadı ama dünkü tam silikti artık. Bende bıraktım artık testi bekliyorumTest yapsaydn bı dedıgı gun
Hiç bilmiyorum cnm internette biraz baktım yorumlara yumurta çatlayınca sıvı görünürmüş başka neyin sıvısı olabilir ki sence
[/QUOTE
Evet oluyo deneme olmsmydu oncesınde pekı
Insallh rabbm gnlndekını nsıp ederSilikti. Dün yaptım tam silikleşmişti. Hiç koyu olmadı ama dünkü tam silikti artık. Bende bıraktım artık testi bekliyorum
Yok öncesinde hiç olmadı. 4 gün öncesinde korunmalı olmuştu
Testlerını bı vrsa atarmısınSilikti. Dün yaptım tam silikleşmişti. Hiç koyu olmadı ama dünkü tam silikti artık. Bende bıraktım artık testi bekliyorum
İnaşşallah yaa. Sence ne diyorsun bu duruma ne olur sence. İçinden ne geçiyorsa onu söyleInsallh rabbm gnlndekını nsıp eder
He o zamn yumurtlma gunu oldu ınsallh ckta gec klmamssırdır 12 saatı gcncede rsklı dyolar ama rabbm gonlune gorw versınYok öncesinde hiç olmadı. 4 gün öncesinde korunmalı olmuştu
Saol cnm sanada inşallah ☺He o zamn yumurtlma gunu oldu ınsallh ckta gec klmamssırdır 12 saatı gcncede rsklı dyolar ama rabbm gonlune gorw versın
Sende ph na baktırsan canım bakalım kaçmış hep erkek olduğuna göreevet zamn buldkca grıyorm smdıden bılgı edınıyorm seneye yılbsnda dsunuyorm ıns cok ara vermeden
Canim ya sesli harfler nerde?Yapck bsey yok 3zaten ıstydum rabbm ne verırse artık arayıda ck acmk ıstmıyrum emzrme srunu olmasa hemn yaparım
O sıvı bska bsey olmasın cnm
Evt canim pik isi biraz karisik pik olup catlama uzun sürüyosa kiz icin pikten bir gün önce mantikli eger kisa sürüyorsa ki iki gün önce falan yani bildigim kiz da 48 saati asmak gerekiyor diye biliyorum bende kiz icin arastirmadayim ama bakalim nasip ttabiPık ıken yapmıstım ıkıncıde amın cmlemızınkını ama yum erkn catldı bu dfa pık ıkeb dsunmuyorm arastryrum smdıden ozamn kıme srduysam hep pık dedıler kızı olanlar meger onlrn pık dedıklerı cıft czguymıs
tutmayan nedir ? yaşadığınız şey umarım aşılacak bi sorundurBende hic tutmadi be. Depresyona girdim. Heriflede iyi bir kavga ettim. Anasinin evine arabamla birakip evime dondum.
o konu da benim hiç bi fikrim yok, kullanmıyorum ben cnmKizlar folik asit icin ne düsünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?