- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.581
Allah gönlüne göre versin canım, geç olsun dileğimiz olsun ❣Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
Kısmet olmayacağı varsa hiç bir türlü olmuyor.
Bundan sonrasına tecrübe oldu bana da
Olsun canim. Ha yapsan gec kalmis degildin ama surekli acaba mi diye dusunecektin.Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
Allah gönlüne göre versin canım, geç olsun dileğimiz olsun ❣
Amin kızlar, hepimizin gönlüne göre olsun.Olsun canim. Ha yapsan gec kalmis degildin ama surekli acaba mi diye dusunecektin.
Kismet vardir herseyde bi hayir. Bi daha ki aya gonlunce olsun insAllah
Amin cnm insallahAmin kızlar, hepimizin gönlüne göre olsun.
Önümüzdeki aya inş hepimize kısmet olur
Nasip değilmiş canım üzülme bidahaki ay olur inşaAllah Rabbim gönlüne göre versinAcemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
amin inşallah.Amin kızlar, hepimizin gönlüne göre olsun.
Önümüzdeki aya inş hepimize kısmet olur
Insallah allah razi olsuninşallah erkek haberini alırsın
Cnm biz burdayızNiye kimse yazmıyor artık ben yarın deneme yapıcammmmm
Bende burdayimnnNiye kimse yazmıyor artık ben yarın deneme yapıcammmmm
Burdayiz canim merak etmeNiye kimse yazmıyor artık ben yarın deneme yapıcammmmm
Buralardayiz cnm testlerini paylasirsan bakarız fikir birliği yaparız.. hadi rast gelsin inşallah..Niye kimse yazmıyor artık ben yarın deneme yapıcammmmm
Eskisi gibi heyecan yok burdaNiye kimse yazmıyor artık ben yarın deneme yapıcammmmm
Cnm herkes bi telasta takıldı kaldı ondandir..denemeler oldu geçen hafta şimdi sessiz bekleyiş birazEskisi gibi heyecan yok burdaRabbim gonlundekini hayırlı kilsin canim
Canım sen ne ara deneme yaptın Allahım gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsin AminCnm herkes bi telasta takıldı kaldı ondandir..denemeler oldu geçen hafta şimdi sessiz bekleyiş birazhaftasonu netleşir bizim durumlar..simdi deneme yapanlar dün yapanlar var..onumuzdeki ay arkadaşlar başlıca olanlar var..buranin heyecanı hiç bitmez bence hepimizin gönlündeki oluversin insallah
Geçen hafta cnm inşallah sağolCanım sen ne ara deneme yaptın Allahım gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsin Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?