Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
Kısmet olmayacağı varsa hiç bir türlü olmuyor.
Bundan sonrasına tecrübe oldu bana da
Allah gönlüne göre versin canım, geç olsun dileğimiz olsun ❣

Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
Olsun canim. Ha yapsan gec kalmis degildin ama surekli acaba mi diye dusunecektin.
Kismet vardir herseyde bi hayir. Bi daha ki aya gonlunce olsun insAllah

Nasip değilmiş canım üzülme bidahaki ay olur inşaAllah Rabbim gönlüne göre versin

Et ve et ürünlerinden uzak durmak idrardaki asidiklik oranının azalmasını sağlayacaktır.
Meyve ve sebze ağırlıklı beslenmek ph değerinin yükselmesinde etkilidir. İdrardaki ph değeri hızlıca bazik seviyeye gelmektedir.
Portakal, greyfurt, mandalina, limon benzeri ürünler idrarı alkali hale getirmeye yardımcı olmaktadır. Bu nedenle mümkünse açken yenilmesi önerilmektedir. Ph değeri hızlı şekilde yükselme göstermektedir.
Lahana, roka, marul, ıspanak benzeri yeşil yapraklı sebzeler bu sürece artıları çok önemlidir. İdrardaki ph değerinin yükselmesine yardımcı olan bu sebzeler asidik olan idrarın alkali hale gelmesini sağlamaktadır.
Hekim önerisinde yapılan uygulamaların başında kalsiyum ve magnezyum takviyeleri gelmektedir. Bu uygulamaya ancak hekim tarafından karar verilmektedir. İlaç şeklinde verilen takviyeler, hekimin uygun gördüğü aralıklarla içilmelidir. Magnezyum ve kalsiyum oranlarının yükselmesi, doğru orantılı olarak kandaki ph değerini de yükseltecektir.

Ph Değeri
Kalsiyum açısıdan zengin ancak yağ oranı düşük gıdalarla beslenilmesi gerekmektedir. Bu noktada yoğurt, süt, peynir ve her türlü süt ürünleri etkili olmaktadır.

Ancak tüm bu uygulamalar yapılırken idrardaki ph değerinin 8’e ulaşmaması gerekmektedir. Aksi durumda idrar alkali hale geçerek yine normal değerlerini yitirecektir. Önemli olan asidik ve bazik değerler arasında nötr çizginin yakalanmasıdır. Ph değeri düştüğünde de yükseldiğinde de sağlık açısından riskler doğmaktadır. Olması gereken 4.5-7.5 arası seviyede değerin sabit kalmasını sağlamaktır. Uygulamalar hekim kontrolünde yapılmadığında ph değeri fazla yükselme göstereceğinden risk unsuru oluşturmaktadır.

Eskisi gibi heyecan yok burda Rabbim gonlundekini hayırlı kilsin canim
Cnm herkes bi telasta takıldı kaldı ondandir..denemeler oldu geçen hafta şimdi sessiz bekleyiş biraz haftasonu netleşir bizim durumlar..simdi deneme yapanlar dün yapanlar var..onumuzdeki ay arkadaşlar başlıca olanlar var..buranin heyecanı hiç bitmez bence hepimizin gönlündeki oluversin insallah

Canım sen ne ara deneme yaptın Allahım gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsin Amin

Canım sen ne ara deneme yaptın Allahım gönlünden geçeni kucağına almayi nasip etsin Amin
Geçen hafta cnm inşallah sağol beklemek biraz stresli geçen ay tutmadı deneme çünkü o yüzden bu sefer biraz daha düşürdüm beklentimi inşallah olumlu olursa çok sevinecegim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…