Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar denemeden hemen önce kızım uyandı. Onu tekrar uyutayım derken saat 2 yi buldu. Ben de tekrar test yapıp deneme yapalım dedim. Testim aşağıdaki gibi çıktı.

T çizgisi epey silindiği için riske atamadım ve denemeden vazgeçtim. Moralim çok bozuldu ama vardır bunda da bir hayır.
3 saatte t nin bu kadar silinmesi normal mi sizce?

Bak bunları hep not al aslında böyle olup hala yumurtası duran vardı bu demek oluyor ki yumurta çatladı ayrılmak üzere yapsaydın deneme iyi olurdu uyudunsa riske atma bu ay böyle geçsin önünüzdeki ay deneme yaparsın hep kaç saatte çatladığı çok önemli oikten sonra ki zaman hepsini bir atsana öyle daha iyi okur

Kızların dediği gibi yaumadan önce deneme yapaydın şimdide yaorsın garanti olurdu doktorlarda böyle öneriyor iki ilişki

Demekki senin pik süren çok kısa sürüyor ama keşke deneme yapsaydın genede çatladıktan sonrası önemli asıl hayırlısı olsun artık canım

Kızların dediği gibi yaumadan önce deneme yapaydın şimdide yaorsın garanti olurdu doktorlarda böyle öneriyor iki ilişki
Demekki senin pik süren çok kısa sürüyor ama keşke deneme yapsaydın genede çatladıktan sonrası önemli asıl hayırlısı olsun artık canım

Kızlar çok moralim bozuldu. T Silinince ortam asidikleşiyor diye okumuştum , o yüzden riske edemedim. Akıntım da kesilmişti.
Sabah erken de işe geldim, dolayısıyla tekrar deneme de olmadı

Kızlar çok moralim bozuldu. T Silinince ortam asidikleşiyor diye okumuştum , o yüzden riske edemedim. Akıntım da kesilmişti.
Iyi yapmissin canim vardir herseyde bi hayir.
En azindan senin testlerinle ilgili bi fikir olustu bizde. Diger ay kacirmazsin insAllah. Kismet nasip bu isler

Cnm hayırlısı olsun ama mutlaka not al benim pik sürem de 3 saat var yok yani olur herkeste değişiyor şimdi öğrenmiş oldun zamanlamani..artik korun bu saatten sonra ışteyim diyorsun akşama iyice biter ama takip açısından testin varsa yap yinede gör tam silinmeyu

Bidahaki aya kendini iyi tanıdın en azından inş birdahaki ay olur canım vardır bir hayır

keşke yapsaydın deneme, 3 saat önce koyu olduğunu biliyosun sonuçta, 3 saat icinde ortam asitlenmis olmazdı ki, neyse sağlık olsun bi daha ki sefere insallah

Evet ama 7.gün ki testime bakar mısın ? Yumurtlama ve çatlama gerçekleşmiş olabilir mi artık ?
Aksam yazmistim canim.
Tek test yaptigin icin net bisey soyleyemem o teste gore pik degil ama agrin ve akintin varmis o sebepten olabilir. Koyu gordugun gun aksamda test yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…