- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.541
Bak bunları hep not al aslında böyle olup hala yumurtası duran vardı bu demek oluyor ki yumurta çatladı ayrılmak üzere yapsaydın deneme iyi olurdu uyudunsa riske atma bu ay böyle geçsin önünüzdeki ay deneme yaparsın hep kaç saatte çatladığı çok önemli oikten sonra ki zaman hepsini bir atsana öyle daha iyi okurKızlar denemeden hemen önce kızım uyandı. Onu tekrar uyutayım derken saat 2 yi buldu. Ben de tekrar test yapıp deneme yapalım dedim. Testim aşağıdaki gibi çıktı.
Eki Görüntüle 2592399
T çizgisi epey silindiği için riske atamadım ve denemeden vazgeçtim. Moralim çok bozuldu ama vardır bunda da bir hayır.
3 saatte t nin bu kadar silinmesi normal mi sizce?
Kızların dediği gibi yaumadan önce deneme yapaydın şimdide yaorsın garanti olurdu doktorlarda böyle öneriyor iki ilişkiKızlar denemeden hemen önce kızım uyandı. Onu tekrar uyutayım derken saat 2 yi buldu. Ben de tekrar test yapıp deneme yapalım dedim. Testim aşağıdaki gibi çıktı.
Eki Görüntüle 2592399
T çizgisi epey silindiği için riske atamadım ve denemeden vazgeçtim. Moralim çok bozuldu ama vardır bunda da bir hayır.
Demekki senin pik süren çok kısa sürüyor ama keşke deneme yapsaydın genede çatladıktan sonrası önemli asıl hayırlısı olsun artık canımKızlar denemeden hemen önce kızım uyandı. Onu tekrar uyutayım derken saat 2 yi buldu. Ben de tekrar test yapıp deneme yapalım dedim. Testim aşağıdaki gibi çıktı.
Eki Görüntüle 2592399
Kızların dediği gibi yaumadan önce deneme yapaydın şimdide yaorsın garanti olurdu doktorlarda böyle öneriyor iki ilişki
Demekki senin pik süren çok kısa sürüyor ama keşke deneme yapsaydın genede çatladıktan sonrası önemli asıl hayırlısı olsun artık canım
Iyi yapmissin canim vardir herseyde bi hayir.Kızlar çok moralim bozuldu. T Silinince ortam asidikleşiyor diye okumuştum , o yüzden riske edemedim. Akıntım da kesilmişti.
Sabah erken de işe geldim, dolayısıyla tekrar deneme de olmadı
Cnm hayırlısı olsun ama mutlaka not al benim pik sürem de 3 saat var yok yani olur herkeste değişiyor şimdi öğrenmiş oldun zamanlamani..artik korun bu saatten sonra ışteyim diyorsun akşama iyice biter ama takip açısından testin varsa yap yinede gör tam silinmeyuKızlar çok moralim bozuldu. T Silinince ortam asidikleşiyor diye okumuştum , o yüzden riske edemedim. Akıntım da kesilmişti.
Bidahaki aya kendini iyi tanıdın en azından inş birdahaki ay olur canım vardır bir hayırKızlar çok moralim bozuldu. T Silinince ortam asidikleşiyor diye okumuştum , o yüzden riske edemedim. Akıntım da kesilmişti.
keşke yapsaydın deneme, 3 saat önce koyu olduğunu biliyosun sonuçta, 3 saat icinde ortam asitlenmis olmazdı ki, neyse sağlık olsun bi daha ki sefere insallahKızlar denemeden hemen önce kızım uyandı. Onu tekrar uyutayım derken saat 2 yi buldu. Ben de tekrar test yapıp deneme yapalım dedim. Testim aşağıdaki gibi çıktı.
Eki Görüntüle 2592399
Bugun bisey yok canim. Teste devam et canimKızlar selam geçen testlerim böyle. Bugünde bu şekilde çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2592494 Eki Görüntüle 2592495
Evet ama 7.gün ki testime bakar mısın ? Yumurtlama ve çatlama gerçekleşmiş olabilir mi artık ?Bugun bisey yok canim. Teste devam et canim
Aksam yazmistim canim.Evet ama 7.gün ki testime bakar mısın ? Yumurtlama ve çatlama gerçekleşmiş olabilir mi artık ?
Tamam bundan sınra koyu gördüğüm gün akşam da test deneyecepim. BilmiyordumAksam yazmistim canim.
Tek test yaptigin icin net bisey soyleyemem o teste gore pik degil ama agrin ve akintin varmis o sebepten olabilir. Koyu gordugun gun aksamda test yap canim
Canim zaten degerlendirmissin sıkıntı olmaz.Tamam bundan sınra koyu gördüğüm gün akşam da test deneyecepim. Bilmiyordum
Sanki 7. Gün pik olmuş.. ama yinede tek test yapmışsın diye öncesi sonrası yok kopuk net bişey de diyemiyor insanKızlar selam geçen testlerim böyle. Bugünde bu şekilde çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2592494 Eki Görüntüle 2592495
EVet ama test yapmamıştım akşam da tabilide. Hadi bakalım inş tutar yaCanim zaten degerlendirmissin sıkıntı olmaz.
Bilseydim akşam da yapardım ya arada kalmış oşanilir yumurtlamaSanki 7. Gün pik olmuş.. ama yinede tek test yapmışsın diye öncesi sonrası yok kopuk net bişey de diyemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?