Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
dün akşam 23.00te yapmıştım çift çizgi hala devam ediyordu. bugün 12de bunu görünce eve geldim, eşim de izin alıp geldi az önce değerlendirdik.. geç kalmamışızdır inşallah

Iyi yapmissin canim vardir herseyde bi hayir.
En azindan senin testlerinle ilgili bi fikir olustu bizde. Diger ay kacirmazsin insAllah. Kismet nasip bu isler
keşke yapsaydın deneme, 3 saat önce koyu olduğunu biliyosun sonuçta, 3 saat icinde ortam asitlenmis olmazdı ki, neyse sağlık olsun bi daha ki sefere insallah
Berannn cnm keşke yapsaydın bnmki daha silikti ve seninkinin açılması güzel olmuş KESK’e deneseydın

Kızlar ya keşke deneseydim, cidden çok pişman oldum. Kısmet değilmiş demek ki , bu aya çok odaklanmıştım o yüzden çok çok üzüldüm. Bütün gün baş ağrısıyla gezdim.
Üstüne kızım da hasta , ateşi var. Allah sağlık versin. Öbür aya odaklanacam artık.
Ben t silik olunca denenmemesi gerektiğini okumuştum sanki. Akıntı da olmayınca denemedik ama keşke deneseymişim

Senin çokda silinmemişti ki ama. Keşke deneseydin tamda vaktiydi. Stres yaptın sende sağlık olsun gelecek aya kaldı inşalah Rabbim hepimize nasip eder

sağlık olsun canım, kısmet degilmis, 3 saat önce zaten test yaptığın için koyu olduğunu biliyorsun, yine böyle bi durumda kalırsan eğer 8 -10 saat var şansin öyle düşün

Senin çokda silinmemişti ki ama. Keşke deneseydin tamda vaktiydi. Stres yaptın sende sağlık olsun gelecek aya kaldı inşalah Rabbim hepimize nasip eder
sağlık olsun canım, kısmet degilmis, 3 saat önce zaten test yaptığın için koyu olduğunu biliyorsun, yine böyle bi durumda kalırsan eğer 8 -10 saat var şansin öyle düşün
Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.
Kısmet olmayacağı varsa hiç bir türlü olmuyor.
Bundan sonrasına tecrübe oldu bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…