- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.561
InsAllah canimEVet ama test yapmamıştım akşam da tabilide. Hadi bakalım inş tutar ya
iyilik kuzu sen nasılsınnaber kızlar
iyiyim bende canim, dedim bi bakayım ne yapıyorlariyilik kuzu sen nasılsın
iyi yapmışsın kuzu beklemedeyiz çalışıyoruz düşünmüyoruziyiyim bende canim, dedim bi bakayım ne yapıyorlar
hahah az kaldı biraz daha sabıriyi yapmışsın kuzu beklemedeyiz çalışıyoruz düşünmüyoruz
he bak o konuda bi rahatız ki kızzz valla sorma darısı sana olsun inşallah hayırlısıylahahah az kaldı biraz daha sabıratlattın iz siz tabi
insalah cancanim, bakalimm ne zaman olursa artık, saldım kendimihe bak o konuda bi rahatız ki kızzz valla sorma darısı sana olsun inşallah hayırlısıyla
aaaaaaa salmaaaa atraksiyona ihtiyaç varr lütfennn daha gecelere kadar uyumayacaz senin testlere bakcaz heyecan yapcazinsalah cancanim, bakalimm ne zaman olursa artık, saldım kendimi
insallah canisi bakalimmmaaaaaaa salmaaaa atraksiyona ihtiyaç varr lütfennn daha gecelere kadar uyumayacaz senin testlere bakcaz heyecan yapcaz
sen dün deneme yapmadın dimı cnm, akşam çok giremedim rahatsizdimkızlar bugün 12:00 de yaptım testi
yok canım bugün denedik :)sen dün deneme yapmadın dimı cnm, akşam çok giremedim rahatsizdim
hayırlısı olsun canım insallahdün akşam 23.00te yapmıştım çift çizgi hala devam ediyordu. bugün 12de bunu görünce eve geldim, eşim de izin alıp geldi az önce değerlendirdik.. geç kalmamışızdır inşallah
Bak bunları hep not al aslında böyle olup hala yumurtası duran vardı bu demek oluyor ki yumurta çatladı ayrılmak üzere yapsaydın deneme iyi olurdu uyudunsa riske atma bu ay böyle geçsin önünüzdeki ay deneme yaparsın hep kaç saatte çatladığı çok önemli oikten sonra ki zaman hepsini bir atsana öyle daha iyi okur
Iyi yapmissin canim vardir herseyde bi hayir.
En azindan senin testlerinle ilgili bi fikir olustu bizde. Diger ay kacirmazsin insAllah. Kismet nasip bu isler
Cnm hayırlısı olsun ama mutlaka not al benim pik sürem de 3 saat var yok yani olur herkeste değişiyor şimdi öğrenmiş oldun zamanlamani..artik korun bu saatten sonra ışteyim diyorsun akşama iyice biter ama takip açısından testin varsa yap yinede gör tam silinmeyu
keşke yapsaydın deneme, 3 saat önce koyu olduğunu biliyosun sonuçta, 3 saat icinde ortam asitlenmis olmazdı ki, neyse sağlık olsun bi daha ki sefere insallah
Berannn cnm keşke yapsaydın bnmki daha silikti ve seninkinin açılması güzel olmuş KESK’e deneseydın
Senin çokda silinmemişti ki ama. Keşke deneseydin tamda vaktiydi. Stres yaptın sende sağlık olsun gelecek aya kaldı inşalah Rabbim hepimize nasip ederKızlar ya keşke deneseydim, cidden çok pişman oldum. Kısmet değilmiş demek ki , bu aya çok odaklanmıştım o yüzden çok çok üzüldüm. Bütün gün baş ağrısıyla gezdim.
Üstüne kızım da hasta , ateşi var. Allah sağlık versin. Öbür aya odaklanacam artık.
Ben t silik olunca denenmemesi gerektiğini okumuştum sanki. Akıntı da olmayınca denemedik ama keşke deneseymişim
sağlık olsun canım, kısmet degilmis, 3 saat önce zaten test yaptığın için koyu olduğunu biliyorsun, yine böyle bi durumda kalırsan eğer 8 -10 saat var şansin öyle düşünKızlar ya keşke deneseydim, cidden çok pişman oldum. Kısmet değilmiş demek ki , bu aya çok odaklanmıştım o yüzden çok çok üzüldüm. Bütün gün baş ağrısıyla gezdim.
Üstüne kızım da hasta , ateşi var. Allah sağlık versin. Öbür aya odaklanacam artık.
Ben t silik olunca denenmemesi gerektiğini okumuştum sanki. Akıntı da olmayınca denemedik ama keşke deneseymişim
Senin çokda silinmemişti ki ama. Keşke deneseydin tamda vaktiydi. Stres yaptın sende sağlık olsun gelecek aya kaldı inşalah Rabbim hepimize nasip eder
Acemilik canlar , o saatte uyanık olan kimse de olmayınca testi kafama göre yorumladım.sağlık olsun canım, kısmet degilmis, 3 saat önce zaten test yaptığın için koyu olduğunu biliyorsun, yine böyle bi durumda kalırsan eğer 8 -10 saat var şansin öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?