Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar test pik yaptı yarın akşam üstü çatlatacak muhtelemen
Testi de atamiyorum ne zaman deneme olsun çok heyecanliım
Bu akşam mi yarın öglenmi
Aslinda burdada yazmissin bugun aksam ustu catlayacagini niye erken davrandin ki
Ben senin yerinde olsam eger catlayacagi saatten eminsem 2 3 saat oncesi bi deneme daha yapardim. En azindan hazirda y spermler olur

Aslinda burdada yazmissin bugun aksam ustu catlayacagini niye erken davrandin ki
Ben senin yerinde olsam eger catlayacagi saatten eminsem 2 3 saat oncesi bi deneme daha yapardim. En azindan hazirda y spermler olur
ah canim ya biliyorum muhtemelen 5 6 gibi çatlatacak ama diyorum ya anlamadı laftan sinir etti zaten ama 2 çatladiktan sonra olacak durum ne şimdi iyice karişdim

ah canim ya biliyorum muhtemelen 5 6 gibi çatlatacak ama diyorum ya anlamadı laftan sinir etti zaten ama 2 çatladiktan sonra olacak durum ne şimdi iyice karişdim
Eve gelme sansi varsa saat 4 olmadan once bi deneme daha yap canim. Senin icin dua edicem

Cnm bır denemede siliklesme baslayıncamı yapsan bılemedım nıye acelecı davrandın
Canim siliklesince catlamis demek biliyosun. Catladigi zaman icerde hazirda ne varsa o tutunucak. Catlama olmadan tekrar y spermler hazir olmali garinti degil ama en azi dan boyle olmasi daha iyi.

E
Canim siliklesince catlamis demek biliyosun. Catladigi zaman icerde hazirda ne varsa o tutunucak. Catlama olmadan tekrar y spermler hazir olmali garinti degil ama en azi dan boyle olmasi daha iyi.
vrt cnm arkadaş erken davrandığı ıcın senın daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…