Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ahhh ahhh bn sana bnmkıde oyle oldu dedım kı yumurta 15 mm dems dr daha yenı koyulasıyo senınkı dedım dedım dedımde dnletemdım nyse zaten cook krstrmıstn buay
Yaa resmen leylaya dönmüştüm zaten kendimde değildm çokstres yaptım kısmet ya marta devam inşallah

Yaa resmen leylaya dönmüştüm zaten kendimde değildm çokstres yaptım kısmet ya marta devam inşallah
Bncede olmaması daha hayrlı hem acıkcsı bn sana demedım ama testın yenı koyulasrkn olursa kız olma olasılıgı yuksek rabbm blır ama bıdahakı aya artık

Bncede olmaması daha hayrlı hem acıkcsı bn sana demedım ama testın yenı koyulasrkn olursa kız olma olasılıgı yuksek rabbm blır ama bıdahakı aya artık
Yok iyiki olmadı bu ay tutsa kız ihtimalini yüksek olurdu sonradan yumurtladıysam

Yok iyiki olmadı bu ay tutsa kız ihtimalini yüksek olurdu sonradan yumurtladıysam
Merhabalar bend aranıza yeni katıldım alirmisiniz Ben şuana kadar hiç ovulasyon testi falan yapmadm 1kizim.var birtanede oğlum olsun istiyorm Allah nasip ederse tabi herseyden önce sağlıklı olması temennim bu konuda bilgisi olan varmı şuan andetliyim ve adetten sonra hamile kalinirmi onu bile bilmiyorum kalınırsa cinsiyete etkisi nedir acaba bilen varmi.Herseyin hayirlisini Allah bilir tabiki beni yanlis anlamayın lütfen ama kimler adetten sonra hamile kaldı yada oğlu oldu

Adet döngün kaç cnm kaç günde bir adet oluyorsun

Cnm ovulasyon testi alsan iyi olur adetten sonra hergün test yapman gerekiyor

Adet döngün kaç cnm kaç günde bir adet oluyorsun
Valal işin kötü yanı o adetim düzensizdir benim 35gunde bir olurdum normalde ama korunmayı birktktan sonra 2ay geçti yeni oldum adet ne zmanlarda erkek bebek olma olasılığığı yüksek olur ki ovulasyan testi yapılınca nasıl yapılır nasıl anlicam yumurtlama günü oldgunu valla önce mi sonra mı olması gerekli çok karıştırdım kafanızı k bakmyin

Sen testini hergün yapıp atarsın arkadaşlarla bakarız inşallah. Yumurtlama gününe denk getirmeye çalış ilişkini. Ama 1 ay sadecee vücudunu tanışmak için ovulasyon yaparsan tabi daha sağlıklı olur. Ne zmn çatlıyor hangi güne denk gelşyor diye önce 1 ay denemek için yapsan. Sen testini al yardımcı oluruz inşallah ☺

Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin doktora gitmiştim adet olmadm diye bana progestan yazdi adetin düzene girer dedi işte daha dün kullanmaya başladım bakalım nolcak olmazsa dediğiniz gibi yapayim

Yani adet döngün 30 günse adetten 9 10 gün sonra falan başlarsın teste . Çünkü iki adetini tam ortasında yumurtlama olur genelde
Eczanelerden alınır degilmi kaç tane oluyor içinde gebelik testi gibi mi bu sabahları mi yapılıyor

Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin doktora gitmiştim adet olmadm diye bana progestan yazdi adetin düzene girer dedi işte daha dün kullanmaya başladım bakalım nolcak olmazsa dediğiniz gibi yapayim
Onu hiç bilmiyorum valla cnm. Sen bence bu ay sadece kendini tanımak için yap testlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…