- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.681
Yaa resmen leylaya dönmüştüm zatenAhhh ahhh bn sana bnmkıde oyle oldu dedım kı yumurta 15 mm dems dr daha yenı koyulasıyo senınkı dedım dedım dedımde dnletemdım nyse zaten cook krstrmıstn buay
Bncede olmaması daha hayrlı hem acıkcsı bn sana demedım ama testın yenı koyulasrkn olursa kız olma olasılıgı yuksek rabbm blır ama bıdahakı aya artıkYaa resmen leylaya dönmüştüm zatenkendimde değildm çokstres yaptım kısmet ya marta devam inşallah
Yok iyiki olmadı bu ay tutsa kız ihtimalini yüksek olurdu sonradan yumurtladıysamBncede olmaması daha hayrlı hem acıkcsı bn sana demedım ama testın yenı koyulasrkn olursa kız olma olasılıgı yuksek rabbm blır ama bıdahakı aya artık
Merhabalar bend aranıza yeni katıldım alirmisiniz Ben şuana kadar hiç ovulasyon testi falan yapmadm 1kizim.var birtanede oğlum olsun istiyorm Allah nasip ederse tabi herseyden önce sağlıklı olması temennim bu konuda bilgisi olan varmı şuan andetliyim ve adetten sonra hamile kalinirmi onu bile bilmiyorum kalınırsa cinsiyete etkisi nedir acaba bilen varmi.Herseyin hayirlisini Allah bilir tabiki beni yanlis anlamayın lütfen ama kimler adetten sonra hamile kaldı yada oğlu olduYok iyiki olmadı bu ay tutsa kız ihtimalini yüksek olurdu sonradan yumurtladıysam
Adet döngün kaç cnm kaç günde bir adet oluyorsunMerhabalar bend aranıza yeni katıldım alirmisiniz Ben şuana kadar hiç ovulasyon testi falan yapmadm 1kizim.var birtanede oğlum olsun istiyorm Allah nasip ederse tabi herseyden önce sağlıklı olması temennim bu konuda bilgisi olan varmı şuan andetliyim ve adetten sonra hamile kalinirmi onu bile bilmiyorum kalınırsa cinsiyete etkisi nedir acaba bilen varmi.Herseyin hayirlisini Allah bilir tabiki beni yanlis anlamayın lütfen ama kimler adetten sonra hamile kaldı yada oğlu oldu
Cnm ovulasyon testi alsan iyi olur adetten sonra hergün test yapman gerekiyorMerhabalar bend aranıza yeni katıldım alirmisiniz Ben şuana kadar hiç ovulasyon testi falan yapmadm 1kizim.var birtanede oğlum olsun istiyorm Allah nasip ederse tabi herseyden önce sağlıklı olması temennim bu konuda bilgisi olan varmı şuan andetliyim ve adetten sonra hamile kalinirmi onu bile bilmiyorum kalınırsa cinsiyete etkisi nedir acaba bilen varmi.Herseyin hayirlisini Allah bilir tabiki beni yanlis anlamayın lütfen ama kimler adetten sonra hamile kaldı yada oğlu oldu
Valal işin kötü yanı o adetim düzensizdir benim 35gunde bir olurdum normalde ama korunmayı birktktan sonra 2ay geçti yeni oldum adet ne zmanlarda erkek bebek olma olasılığığı yüksek olur ki ovulasyan testi yapılınca nasıl yapılır nasıl anlicam yumurtlama günü oldgunu valla önce mi sonra mı olması gerekli çok karıştırdım kafanızı k bakmyinAdet döngün kaç cnm kaç günde bir adet oluyorsun
Bunu bilmiyordumCnm ovulasyon testi alsan iyi olur adetten sonra hergün test yapman gerekiyor
Valal işin kötü yanı o adetim düzensizdir benim 35gunde bir olurdum normalde ama korunmayı birktktan sonra 2ay geçti yeni oldum adet ne zmanlarda erkek bebek olma olasılığığı yüksek olur ki ovulasyan testi yapılınca nasıl yapılır nasıl anlicam yumurtlama günü oldgunu valla önce mi sonra mı olması gerekli çok karıştırdım kafanızı k bakmyin
Yani adet döngün 30 günse adetten 9 10 gün sonra falan başlarsın teste . Çünkü iki adetini tam ortasında yumurtlama olur geneldeBunu bilmiyordum
Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin doktora gitmiştim adet olmadm diye bana progestan yazdi adetin düzene girer dedi işte daha dün kullanmaya başladım bakalım nolcak olmazsa dediğiniz gibi yapayimSen testini hergün yapıp atarsın arkadaşlarla bakarız inşallah. Yumurtlama gününe denk getirmeye çalış ilişkini. Ama 1 ay sadecee vücudunu tanışmak için ovulasyon yaparsan tabi daha sağlıklı olur. Ne zmn çatlıyor hangi güne denk gelşyor diye önce 1 ay denemek için yapsan. Sen testini al yardımcı oluruz inşallah ☺
Eczanelerden alınır degilmi kaç tane oluyor içinde gebelik testi gibi mi bu sabahları mi yapılıyorYani adet döngün 30 günse adetten 9 10 gün sonra falan başlarsın teste . Çünkü iki adetini tam ortasında yumurtlama olur genelde
Onu hiç bilmiyorum valla cnm. Sen bence bu ay sadece kendini tanımak için yap testlerini.Çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz icin doktora gitmiştim adet olmadm diye bana progestan yazdi adetin düzene girer dedi işte daha dün kullanmaya başladım bakalım nolcak olmazsa dediğiniz gibi yapayim
Erkek bebek.olma.olasiligi ne yumurta gününde kalınca mi daha yüksek tirEczanelerden alınır degilmi kaç tane oluyor içinde gebelik testi gibi mi bu sabahları mi yapılıyor
Eczanedekiler biraz pahalı oluyor internette var heryerde. Bi araştırEczanelerden alınır degilmi kaç tane oluyor içinde gebelik testi gibi mi bu sabahları mi yapılıyor
Burda bu yöntemi deneyen çoğu kişinin oğlu oldu. Çok nadir var kızı olan. Tabi önce Allahın takdiri. Duaları da eksik etmemek lazımErkek bebek.olma.olasiligi ne yumurta gününde kalınca mi daha yüksek tir
Yumurtmagu günü tek ilişkimi cnmBurda bu yöntemi deneyen çoğu kişinin oğlu oldu. Çok nadir var kızı olan. Tabi önce Allahın takdiri. Duaları da eksik etmemek lazım
Bide iki çizginin koyu oldugu günmu yumurtlama günü oluyorYumurtmagu günü tek ilişkimi cnm
Koyu olduğu zmn çatlama üzere anlamına geliyor. O koyuluk silinmeyecek başlayınca çatlamış oluyr. Onu akıntı ve sancıyla da anlayabilirsinBide iki çizginin koyu oldugu günmu yumurtlama günü oluyor
Hee anladım cnm valla ya hiç yapmadgimn için kuzum ondan sordum sağolKoyu olduğu zmn çatlama üzere anlamına geliyor. O koyuluk silinmeyecek başlayınca çatlamış oluyr. Onu akıntı ve sancıyla da anlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?