- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #83.661
ben 5 dakika bekleyip öyle baktım, fotosunu çektimKızlar bırsey sorcmbu ovılasyon testlerınde ılk 5 dk da doğru sonuç verir dıyor ya 5 dk yımı beklıyorsunuz yoksa test yapar yapmaz çıkan sonucumu dıkkate alıyosunuz
Önümüzde nerden baksan bır on gün var duruyor
Canim ilk 5 dkKızlar bırsey sorcmbu ovılasyon testlerınde ılk 5 dk da doğru sonuç verir dıyor ya 5 dk yımı beklıyorsunuz yoksa test yapar yapmaz çıkan sonucumu dıkkate alıyosunuz
11. Gündeyim benım yumurtlamakta ibraz geç oluyorben 5 dakika bekleyip öyle baktım, fotosunu çektim
ilk başlarda kronometre açıyodum
kaçıncı gününüzdesiniz? yumurtlama günü yaklaştı mı?
Yerleşme olabilir miKızlar, iyi akşamlar
Benim Pazartesi yumurtlama günümdü. Hatta yazmıştım , kaçırmıştım denemeyi.
Bir gün sonrasında kahverengi- kırmızı lekelenmelerim oldu. Birkaç gündür sürüyor.
Sizce yumurtlama kanaması mı bu, yaşayanlar var mı?
Değildir canım yaYerleşme olabilir mi
Adetime 1 2 gün var dün kan verdim bugün aldım sonucumu. Vee negatiffDeğildir canım ya, ovulasyon gününü kaçırdık. Öncesinde korunmasız bi ilişki olmuştu. O tutsa dahi adete 10 gün var daha , belli olmaz şimdiden.
Sen ne yaptın adetine çok var mı?
Gebelik testi yaptın mı?
Erken çıkar mı hemen, biraz daha bekle bence.Adetime 1 2 gün var dün kan verdim bugün aldım sonucumu. Vee negatiff
Ama adetime 1 yada 2 gün var olsa çıkardı 12. Gün. Tek deneme oldu ama somradan anladık ki benim ilişkiden 6 gün sonra yumurtlama olmuşErken çıkar mı hemen, biraz daha bekle bence.
Kaç deneme yapmıştın canım sen ?
Aa sen test yapmamış mıydın aynı zamanda?Ama adetime 1 yada 2 gün var olsa çıkardı 12. Gün. Tek deneme oldu ama somradan anladık ki benim ilişkiden 6 gün sonra yumurtlama olmuşdoktorum sağolsun
İşte biz o yumurtlama günü olan akıntı ve ağrıyı gebelik belirtisi sandık ama somradan anladım ki o zmn yumurtlamaudıAa sen test yapmamış mıydın aynı zamanda?
Ee yum günü tekrar deneme yapsaymışsın keşke? Şansızlık olmuş seninki de
Sağlık olsun canım. Umutlar hepimiz için bahara artıkİşte biz o yumurtlama günü olan akıntı ve ağrıyı gebelik belirtisi sandık ama somradan anladım ki o zmn yumurtlamaudı
Aynen cnm hayırlı zamanda olsun inşalah. Geç olsun gönlümüzce olsun inşallah ☺Sağlık olsun canım. Umutlar hepimiz için bahara artık
İyilik canım sen nasılsın? Bu ay herkese hüsran oldu galiba.Nasılsınız herkes iimi..kimler burada.. ben de bugün erken geb yaptım negatif bembeyaz..haftaya ya adet olurum yada sürpriz olur ama sanmıyorum...9.10
. Günde bu sekilde idrarla öğrenen var mı aranızda..
Kız bn sana demedmmı senın test yenı koyulasıyo dyeeeAma adetime 1 yada 2 gün var olsa çıkardı 12. Gün. Tek deneme oldu ama somradan anladık ki benim ilişkiden 6 gün sonra yumurtlama olmuşdoktorum sağolsun
İşte o koyuluğu da hamileliğe yordumKız bn sana demedmmı senın test yenı koyulasıyo dyeee
Ahhh ahhh bn sana bnmkıde oyle oldu dedım kı yumurta 15 mm dems dr daha yenı koyulasıyo senınkı dedım dedım dedımde dnletemdım nyse zaten cook krstrmıstn buayİşte o koyuluğu da hamileliğe yordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?