Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Rabbim gönlüne göre versin canım. Darısı benim gibi evlat hasretiyle yapanlara olsun. Gebelerin duası kabul olurmuş bana da dua et
Onun daha hamile olduğu belli değil yeni deneme yaptı ama belki içine doğdu hamiledir kimbilir.. Rabbim sana da tez zamanda bi evlat versin inşaAllah canım Olmaması için bi problem var mı tedavi felan görüyormusun

Onun daha hamile olduğu belli değil yeni deneme yaptı ama belki içine doğdu hamiledir kimbilir.. Rabbim sana da tez zamanda bi evlat versin inşaAllah canım Olmaması için bi problem var mı tedavi felan görüyormusun
Pko hastasıyım 3 yıl oldu neredeyse hiç hamile kalamadım. Gittikçe hormonlarım bozuldu insülin direncinden dolayı kilo aldım kilo aldıkça daha çok hormonlarım bozuldu yaman bi çelişkiye düştüm doktorlar kilo vermeden tedavi baslatmıyor. Bekliyorum vakti zamanını elimden geleni yaparak

Geçmiş olsun cnm valla hepimiz zmanı bekliyoruz kim bilir ne zmn olacak yada olacak mı Rabbim sanada bizede en kısa süreden hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Rabbim gönlüne göre versin canım. Darısı benim gibi evlat hasretiyle yapanlara olsun. Gebelerin duası kabul olurmuş bana da dua et
Daha hamile miyim bilmiyorum canım, Rabbim benden önce sana versin inşallah , Allah büyük vardır hayırlı bi zamanı

Hımm aslında Pko hastası olup da hamile kalan da çok işte var bi zamanı demek seninkisinden.. Rabbim yardımcın olsun gönlüne göre versin inşaAllah canım

Ne zman stres sıkıntı heyecanı bırakırsan bir bakarsın ansızın hamile kaldınız. Enerjinizi yüksek tutun üreme için mutluluk lazım.

yapmadım canım, biraz daha bekleyeyim bari dedim
yarın adet günüm ama bugün de biraz sancı var gibi hafif, yarın belli olur bakalım. herhalde regl sancısıdır di mi? başka ihtimal yoktur
Varsa çizgi belirgin olmuştur. Ben olsam yapardim valla merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…