- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.161
Ay canim onlarda gerekli vücut için ama. çok aşırı olmadan ye bence ya. Sen testlere dikkat et doğru zamanlama olsun ben inanıyorum olacaktır canimBiz de bi yerlerimizi yırtıyoz vallaph manyağı oldum aylardır bırak kolayı yoğurt süt tuketmiyorum
Canım deneme oldu benim bekliyorum hayırlısıyla bugün 4.gunAy canim onlarda gerekli vücut için ama. çok aşırı olmadan ye bence ya. Sen testlere dikkat et doğru zamanlama olsun ben inanıyorum olacaktır canim
Hayırlı olsun Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin canimCanım deneme oldu benim bekliyorum hayırlısıyla bugün 4.gun
Aminn canım çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı eylesin canim
Amin Allah razı olsun canimAminn canım çok teşekkür ederim inşallahRabbim hepimize gönlümüzdekini versin inşallah, sana da bi prenses nasip etsin
Aa evet hatırladım. Testlerim doğru göstermedi diyordun. Inşallah gönlündeki tutmuştur canim butun kalbimle. Içine sindimi canim erken ilişki olmuştu sankiCanım deneme oldu benim bekliyorum hayırlısıyla bugün 4.gun
Aramızda iki gün varmış benimde 6 gün oldu bugün. Ama hiç içimden geçmiyor doktor yumurta yok dedi diyeCanım deneme oldu benim bekliyorum hayırlısıyla bugün 4.gun
Valla cnm bi gün diyorum iyi oldu ruh halim değişiyor sonra pişman oluyorum yaptığıma çok karışık oldu hamile kalsam bile muhtemelen cinsiyet öğrenene kadar içim rahat etmeyecekAa evet hatırladım. Testlerim doğru göstermedi diyordun. Inşallah gönlündeki tutmuştur canim butun kalbimle. Içine sindimi canim erken ilişki olmuştu sanki
Valla hiç düşünme iyi oldu senin, benim yumurta vardı da nolduAramızda iki gün varmış benimde 6 gün oldu bugün. Ama hiç içimden geçmiyor doktor yumurta yok dedi diye
İlk 5 dakikaya göre hareket ediyoruz ama yine de ikisinı de dikkate almak lazım cnm yaklaşmışKızlar bakarmısınız bendim testler böyle tuarsan işte biranda koyulaşıyor ne dıyosunuz ıkıncı resmi 10 dk bekletılmıs hali ilk test 5 dk
Inşallah tutmussa oglus tutmuştur canimValla cnm bi gün diyorum iyi oldu ruh halim değişiyor sonra pişman oluyorum yaptığıma çok karışık oldu hamile kalsam bile muhtemelen cinsiyet öğrenene kadar içim rahat etmeyecek
Bende ılk 5 dk bakıyorum cnm pıklesınce çabuk koyulaşıyor zaten sımdı sence sabah mı test yapayım cnm gece yapmama gerek varmıİlk 5 dakikaya göre hareket ediyoruz ama yine de ikisinı de dikkate almak lazım cnm yaklaşmış
İnşallah canim benim insallahInşallah tutmussa oglus tutmuştur canim
Ilk beş dakika yazıyor ama bence 10 dakikada anca kendine geliyor test. 10 dakika geçmeden foto çekiyordum ben ve hiç yanıltmadı canimKızlar bakarmısınız bendim testler böyle tuarsan işte biranda koyulaşıyor ne dıyosunuz ıkıncı resmi 10 dk bekletılmıs hali ilk test 5 dk
Bence yatmadan bi test daha yap aradaki farka bakalim, ani bi koyulaşmaya görünürse gece takip yaparsın, yoksa sabah tekrar devam edersinBende ılk 5 dk bakıyorum cnm pıklesınce çabuk koyulaşıyor zaten sımdı sence sabah mı test yapayım cnm gece yapmama gerek varmı
Aynen cnm bır test daha yapıyım 12.30 da geceBence yatmadan bi test daha yap aradaki farka bakalim, ani bi koyulaşmaya görünürse gece takip yaparsın, yoksa sabah tekrar devam edersin
Nebilim canım her ay olmayıp başa dönmek insanı çok yıpratıyorSıkma canini canım benimde öyle oldu yaklaşık bir sene vazgeçtiğim oldu eşimi bunalttigim oldu başka neler yapabiliriz diye. Takviyeler testler her ay denemeden sonra bekleyiş gerçekten zor bir surec ama vardır bir zamani deyip biraz rahatlamak lazim çünkü Rabbim doğru zamanda veriyo vermiyorsa da hayırlısı olmadığı için vermiyordur öyle düşün. Ben nasıl olsa olmuyor deyip kendimi unuttuğum zaman hamile kaldım testleri yine yapıyordum ama olmicak yine diye düşünüyodum.azıcık rahatlayıp kafanızı bosaltmanizi tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?