Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ay canim onlarda gerekli vücut için ama. çok aşırı olmadan ye bence ya. Sen testlere dikkat et doğru zamanlama olsun ben inanıyorum olacaktır canim
Canım deneme oldu benim bekliyorum hayırlısıyla bugün 4.gun

Kızlar bakarmısınız bendim testler böyle tuarsan işte biranda koyulaşıyor ne dıyosunuz ıkıncı resmi 10 dk bekletılmıs hali ilk test 5 dk

Eklentiler

• 6C502BF9-2EBE-401E-A047-8E9B1AB692F4.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 6BF6F31B-AB74-4873-B71C-79379A8F5799.webp
    33 KB · Görüntüleme: 47
Aa evet hatırladım. Testlerim doğru göstermedi diyordun. Inşallah gönlündeki tutmuştur canim butun kalbimle. Içine sindimi canim erken ilişki olmuştu sanki
Valla cnm bi gün diyorum iyi oldu ruh halim değişiyor sonra pişman oluyorum yaptığıma çok karışık oldu hamile kalsam bile muhtemelen cinsiyet öğrenene kadar içim rahat etmeyecek

Kızlar bakarmısınız bendim testler böyle tuarsan işte biranda koyulaşıyor ne dıyosunuz ıkıncı resmi 10 dk bekletılmıs hali ilk test 5 dk
İlk 5 dakikaya göre hareket ediyoruz ama yine de ikisinı de dikkate almak lazım cnm yaklaşmış

Ilk beş dakika yazıyor ama bence 10 dakikada anca kendine geliyor test. 10 dakika geçmeden foto çekiyordum ben ve hiç yanıltmadı canim

Bende ılk 5 dk bakıyorum cnm pıklesınce çabuk koyulaşıyor zaten sımdı sence sabah mı test yapayım cnm gece yapmama gerek varmı
Bence yatmadan bi test daha yap aradaki farka bakalim, ani bi koyulaşmaya görünürse gece takip yaparsın, yoksa sabah tekrar devam edersin

Nebilim canım her ay olmayıp başa dönmek insanı çok yıpratıyor moralim çok bozuk bir an aklımdan çıkmıyor..elimde değil dilimde duamdan başka bişey yok bu ay da olmadı bidahaki ay olsun diye napim acaba düşünmekten başka hiçbişeye odaklanamıyorum.. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…