Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bakarmısınız bendim testler böyle tuarsan işte biranda koyulaşıyor ne dıyosunuz ıkıncı resmi 10 dk bekletılmıs hali ilk test 5 dk
Koyulaşmaya başlıyor kaçıncı günün bugün? Yumurtlaman kaçıncı günlerde oluyordu? Bide testlerin böyleyken yavaş yavaş mı bikereden mi koyulaşıyor? İdrarınını tuttuysan bu testin üstüne bidaha test ya bu gece bakalım aynımı koyulaşıyor mu

Öyle ypcm cnm 20. Gün bugün daha öncesınde yapmadım test ama normalde geç yumurtlayan bırıyım zaten oglumdada öyleydı cnm idrar 2 saat tutsam yetermı

Öyle ypcm cnm 20. Gün bugün daha öncesınde yapmadım test ama normalde geç yumurtlayan bırıyım zaten oglumdada öyleydı cnm idrar 2 saat tutsam yetermı
Hımm anladım canım.. kaçta yapmıştın en son testi? Koyulaşmamışki okadar az tutasın?

Kızlar size birşey soracam şimdi ovülasyon testi yaptım ikinci çizgi oluşmaya başlamış ne sıklıkla yapmam gerekiyor deneme yapmayacağım sadece kendimi tanıma amaçlı yapıyorum

Çok koyu değil ince çizgi
İşte herkesde farklı oluyor bazi arkadaşlarda bir kaç gün koyu kalıyor bazılarında hemen pik oluyor. Bende yanlış bilgi vermek istemem ama en iyisi sen bi resim at. Ben günde birkez ovu yapıyorum akıntım olmayınca akıntı başladığında bakıyorum hemen yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…