- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.261
Zaten bu tür şeylere hiç inanmıyorum ya boşverBana çok güvenme cnm ben tam bilmiyorum
Benim kızlarda doğru çıktıBir yazı okumuştum bir yerde araştırma yapılmış bioritim in doğru çıkmadığına dair.
Dogru canım oyalaniyoruz işteZaten bu tür şeylere hiç inanmıyorum ya boşverolsaydı şimdi ilk kızım erkek olurdu
Aynen canım bol bol dua. Ya bi de böyle şeylere bakmak insana ekstra stres yaptırıyor. Öyle mi böyle mi diye. Bir de yum takibi derken stresten gebelik bile olmuyorZaten bu tür şeylere hiç inanmıyorum ya boşverolsaydı şimdi ilk kızım erkek olurdu
Senin için umarım doğru değildir benim için bu ay doğru olsun hamileysemUmarım doğru değildir
Kesinlikle katılıyorumAynen canım bol bol dua. Ya bi de böyle şeylere bakmak insana ekstra stres yaptırıyor. Öyle mi böyle mi diye. Bir de yum takibi derken stresten gebelik bile olmuyor
Ha evet doğru inşallah doğrudur bu ay senin içinSenin için umarım doğru değildir benim için bu ay doğru olsun hamileysem
Canım sende bir değişiklikler varmı. Mesela ben diğer hamileliklerimde günüm gelmeden gogus ucu renk koyulasmasi. Ama hafif bir değişim. ve vücut damarlarında belirginlik olduğunu fark etmiştim öyle anlamıştım test yapmadanSenin için umarım doğru değildir benim için bu ay doğru olsun hamileysem
Hiç bilgim yok benimDamarların belirginlesmesi gebelikte kan dolaşımı arttığı için öyle oluyormuş doğru bişey yani
Yok cnm sadece belim ağrıyor normalden biraz fazla, bi de akıntı var. Ben hamilelik yada regl dönemlerinde goguslerimde hiç hassasiyet yada başka birşey olmadı o yüzden onu hiç anlamıyorum, şuan sadece bel ağrısı , hamilelik lerimı bende günü gelmeden öğrenirim mide bulantısı ile, yediklerimin tadı değişiyor öyle anlamistimCanım sende bir değişiklikler varmı. Mesela ben diğer hamileliklerimde günüm gelmeden gogus ucu renk koyulasmasi. Ama hafif bir değişim. ve vücut damarlarında belirginlik olduğunu fark etmiştim öyle anlamıştım test yapmadan
Evet öyle oluyor canim inşallah hamile kalirsan dikkat et. Mesela elinin üstünde damar var o daha bir belirgin oluyorHiç bilgim yok benim
Anladım cnm hamile kalırsak bakarım inşallahEvet öyle oluyor canim inşallah hamile kalirsan dikkat et. Mesela elinin üstünde damar var o daha bir belirgin oluyor
Onlar kiz oldugu için öyle olmuştur belki farklıdır bu defa. 3 kız annesi olarak diyebilirim kız hamileliginde akinti çok artıyor. Ama erkekte normal halinden daha kuru ve temiz oluyorsun. Ve kızlarda mide bulantısı erkeğe göre daha fazla kesinlikle.Yok cnm sadece belim ağrıyor normalden biraz fazla, bi de akıntı var. Ben hamilelik yada regl dönemlerinde goguslerimde hiç hassasiyet yada başka birşey olmadı o yüzden onu hiç anlamıyorum, şuan sadece bel ağrısı , hamilelik lerimı bende günü gelmeden öğrenirim mide bulantısı ile, yediklerimin tadı değişiyor öyle anlamistim
Ha pardon ben kızlarda akintim fazla anlamisim birde benimde gogsum hiçbir hamileligimde agrimaz buyumez sadece üçünün rengi bir tık koyu oluyorYok cnm sadece belim ağrıyor normalden biraz fazla, bi de akıntı var. Ben hamilelik yada regl dönemlerinde goguslerimde hiç hassasiyet yada başka birşey olmadı o yüzden onu hiç anlamıyorum, şuan sadece bel ağrısı , hamilelik lerimı bende günü gelmeden öğrenirim mide bulantısı ile, yediklerimin tadı değişiyor öyle anlamistim
İnanki akıntı yi hiç hatırlamıyorum kızlarım da, mide bulantısı doğum masasında bilr devam ediyorduOnlar kiz oldugu için öyle olmuştur belki farklıdır bu defa. 3 kız annesi olarak diyebilirim kız hamileliginde akinti çok artıyor. Ama erkekte normal halinden daha kuru ve temiz oluyorsun. Ve kızlarda mide bulantısı erkeğe göre daha fazla kesinlikle.
Benimde kızlarda günüm gelmeden başlardı bulantı of çok fenaİnanki akıntı yi hiç hatırlamıyorum kızlarım da, mide bulantısı doğum masasında bilr devam ediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?