- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.301
İnşallah cnmİnsallah ama öyle hissediyorum. İnsallah allah sana bana ve hepimize nasip eder ❤
Denemekte fayda var bence, zaten o şişenin tamamını kullanmayacaksin ona goreKızlar bu vajinal soda ne kadar doğru sizce. Gebeliği zorlaştırır mı
Cnm sende çok kuruluk yaptı mı. Kuruluktan korkuyorumDenemekte fayda var bence, zaten o şişenin tamamını kullanmayacaksin ona gore
Saol Canim benimİnşallah canim benim valla seni tanımıyorum ama inanki öyle hissediyorum (hislerim kuvvetlidir ) Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı kılsın inşallah,
Çok değil canım, zaten denemeden 1 saat sonra yapacaksın, o sırada kuruluk yapması çok önemli değil, gün boyu zaten akintini falan kontrol edeceksin,K
Cnm sende çok kuruluk yaptı mı. Kuruluktan korkuyorum
Denemeden 1 saat sonra artık ne işe yarayacak ki artık giden gitmiş olacakÇok değil canım, zaten denemeden 1 saat sonra yapacaksın, o sırada kuruluk yapması çok önemli değil, gün boyu zaten akintini falan kontrol edeceksin,
Erkeğe yatkın demek oluyorBioritim e baktım da geçen oglumda iliski gününü bildiğim. Eşimde Benim de fiziksel ve duygusal çizgi en dipte ne demek oluyor acaba
Pardon canım 1 saat önce olacak yanlış yazmisimmDenemeden 1 saat sonra artık ne işe yarayacak ki artık giden gitmiş olacak
Amin canim insallahHakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah nasip
Seninde basın sağolsun Rabbim bi daha yasatmasin, gönlüne göre versin insallah
Canım bioritm den anliyosan bana da bakar misin nasil yapiliyo ne oluyo hic bilmiyorumAmin canim insallah
Çok bilmiyorum ama bakmaya çalışırım bana özelden esin ve senin doğum tarihlerini zi yazar mısın, bi de hangi gün deneme olduğunuCanım bioritm den anliyosan bana da bakar misin nasil yapiliyo ne oluyo hic bilmiyorum
Hamileliğin nasıl gidiyor kızlarına göre bulantı yada akinti durumun nasıl. bir de eskiden idrar rengini çok onemserdik. Açık mi koyu mu normal haline goreah canım benim bide ben öyle hissetsem sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum bide rüyamda hep erkek bebek gördüm tam tersi çıkar derler ya dua ediyorum insallah canim insallah allah burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin bana da tabii
Birde ugs fotosu varsa atsana. burda bir topik var kadın gerçekten doğru tahmin yapıyorGittim Bugun ama bizim burada söylemiyorlar. Teşekkür ederim duan icin seninde gönlündekini nasip etsin
Ya canim denemeyin öyle şeyler. gebeligi zorlaştırıyor bence. Bir arkadaş vardı burda eskilerden her deneme öncesi karbonatli su ile vajinal duş yapıyordu 1 yıl uğraştı yapmadığı ay hamile kaldiKızlar bu vajinal soda ne kadar doğru sizce. Gebeliği zorlaştırır mı
Iyi haberler almayı nasip etsin rabbim canııımHiç olmazdı cnm 2 gün içinde oldu ve şok oldum, ben sarisinim tüylerim hep renksiz , bu çıkanlar bildiğin siyah, haftasonu yapicam inşallah cnm pozitif görürüz inşallah. Atarım mutlaka
Amin cnm cümlemize inşallahIyi haberler almayı nasip etsin rabbim canııım
Ağzın bal yesinnnnnVar sende bi oğluş inşaAllah
Valla cnm en azından 1 ay denemek istiyorum olmasa diğer ay yapmam bırakırım. Ama en azından yaptım demek istiyorum. Herşeyi denemek istiyorumYa canim denemeyin öyle şeyler. gebeligi zorlaştırıyor bence. Bir arkadaş vardı burda eskilerden her deneme öncesi karbonatli su ile vajinal duş yapıyordu 1 yıl uğraştı yapmadığı ay hamile kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?