Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Önceden yoksa tuylenme bu defa belki vardır ay valla çok merak ediyorum hafta sonu test yaparsın demi buraya at bende bakayım ha
Hiç olmazdı cnm 2 gün içinde oldu ve şok oldum, ben sarisinim tüylerim hep renksiz , bu çıkanlar bildiğin siyah, haftasonu yapicam inşallah cnm pozitif görürüz inşallah. Atarım mutlaka

Hiç olmazdı cnm 2 gün içinde oldu ve şok oldum, ben sarisinim tüylerim hep renksiz , bu çıkanlar bildiğin siyah, haftasonu yapicam inşallah cnm pozitif görürüz inşallah. Atarım mutlaka
Ay inşallah erkek hamileliği tuylendiriyor gerçekten bende beyaz tenliyim karnım gogsum hep tuylenmisti. Bende cuma 11. Günüm çıkmazsa cumartesi pazar da yaparım yoksa adet olurum zaten. Inşallah ikimizde pozitifi görürüz her ay ugrasilmiyor ya testlerle. Totem yaptım oglumda da bu gruba atmıştım testleri o ay tutmuştu belki yine tutar

İnşallah hayırlısı olsun hakkimizsa, nasibimizde varsa olur inşallah bende cumartesi yapmayı düşünüyorum 10.gün heralde benimde , güzel haberler veririz insallah

Sabırsızlıkla seninkini de bekliyoruz canısı. Öğrenirsen bizide unutma
Ya valla çok korkuyorum sanki canim kız olacakmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay artık ancak öğrenirim. Duanızı eksik etmeyin arkadaşlar benimde dualarım sizinle insallah canisi

Ya valla çok korkuyorum sanki canim kız olacakmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay artık ancak öğrenirim. Duanızı eksik etmeyin arkadaşlar benimde dualarım sizinle insallah canisi
Öyle düşünme inşallah erkektir. Rabbim sanada bizede o duyguyu yaşatsın inşallah

Senin ki bence erkek canim
ah canım benim bide ben öyle hissetsem sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum bide rüyamda hep erkek bebek gördüm tam tersi çıkar derler ya dua ediyorum insallah canim insallah allah burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin bana da tabii

İnşallah canim benim valla seni tanımıyorum ama inanki öyle hissediyorum (hislerim kuvvetlidir ) Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı kılsın inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…