- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.281
Goguslerimde bi degisiklik yok henüz sadece sağ tarafta hafif tüylenme varHa pardon ben kızlarda akintim fazla anlamisim birde benimde gogsum hiçbir hamileligimde agrimaz buyumez sadece üçünün rengi bir tık koyu oluyor
Önceden yoksa tuylenme bu defa belki vardır ay valla çok merak ediyorum hafta sonu test yaparsın demi buraya at bende bakayım haGoguslerimde bi degisiklik yok henüz sadece sağ tarafta hafif tüylenme var
Hiç olmazdı cnm 2 gün içinde oldu ve şok oldum, ben sarisinim tüylerim hep renksiz , bu çıkanlar bildiğin siyah, haftasonu yapicam inşallah cnm pozitif görürüz inşallah. Atarım mutlakaÖnceden yoksa tuylenme bu defa belki vardır ay valla çok merak ediyorum hafta sonu test yaparsın demi buraya at bende bakayım ha
Ay inşallah erkek hamileliği tuylendiriyor gerçekten bende beyaz tenliyim karnım gogsum hep tuylenmisti. Bende cuma 11. Günüm çıkmazsa cumartesi pazar da yaparım yoksa adet olurum zaten. Inşallah ikimizde pozitifi görürüz her ay ugrasilmiyor ya testlerle. Totem yaptım oglumda da bu gruba atmıştım testleri o ay tutmuştu belki yine tutarHiç olmazdı cnm 2 gün içinde oldu ve şok oldum, ben sarisinim tüylerim hep renksiz , bu çıkanlar bildiğin siyah, haftasonu yapicam inşallah cnm pozitif görürüz inşallah. Atarım mutlaka
İnşallah hayırlısı olsun hakkimizsa, nasibimizde varsa olur inşallahAy inşallah erkek hamileliği tuylendiriyor gerçekten bende beyaz tenliyim karnım gogsum hep tuylenmisti. Bende cuma 11. Günüm çıkmazsa cumartesi pazar da yaparım yoksa adet olurum zaten. Inşallah ikimizde pozitifi görürüz her ay ugrasilmiyor ya testlerle. Totem yaptım oglumda da bu gruba atmıştım testleri o ay tutmuştu belki yine tutar
Amin inşallah canimİnşallah hayırlısı olsun hakkimizsa, nasibimizde varsa olur inşallahbende cumartesi yapmayı düşünüyorum 10.gün heralde benimde , güzel haberler veririz insallah
İnsallah canim çok teşekkür ederimAnladim canim. InsAllah bi problem cikmaz Allah in izniyle
Kaç haftalik canim gebeliginİnsallah canim çok teşekkür ederim
13 haftalıkKaç haftalik canim gebeligin
Doktora gitmedin mi yakın zamanda belli olur artık rabbim gönlündeki duymayı nasip etsin13 haftalık
Sabırsızlıkla seninkini de bekliyoruz canısı. Öğrenirsen bizide unutma13 haftalık
Ya valla çok korkuyorum sanki canim kız olacakmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay artık ancak öğrenirim. Duanızı eksik etmeyin arkadaşlar benimde dualarım sizinle insallah canisiSabırsızlıkla seninkini de bekliyoruz canısı. Öğrenirsen bizide unutma
Öyle düşünme inşallah erkektir. Rabbim sanada bizede o duyguyu yaşatsın inşallahYa valla çok korkuyorum sanki canim kız olacakmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay artık ancak öğrenirim. Duanızı eksik etmeyin arkadaşlar benimde dualarım sizinle insallah canisi
Gittim Bugun ama bizim burada söylemiyorlar. Teşekkür ederim duan icin seninde gönlündekini nasip etsinDoktora gitmedin mi yakın zamanda belli olur artık rabbim gönlündeki duymayı nasip etsin
Senin ki bence erkek canimYa valla çok korkuyorum sanki canim kız olacakmış gibi hissediyorum. Önümüzdeki ay artık ancak öğrenirim. Duanızı eksik etmeyin arkadaşlar benimde dualarım sizinle insallah canisi
İnsallah ama öyle hissediyorum. İnsallah allah sana bana ve hepimize nasip ederÖyle düşünme inşallah erkektir. Rabbim sanada bizede o duyguyu yaşatsın inşallah
ah canım benim bide ben öyle hissetsem sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum bide rüyamda hep erkek bebek gördüm tam tersi çıkar derler ya dua ediyorum insallah canim insallah allah burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin bana da tabiiSenin ki bence erkek canim
İnşallah canim benim valla seni tanımıyorum ama inanki öyle hissediyorum (hislerim kuvvetlidir ) Rabbim gonlundekini hakkında hayırlı kılsın inşallah,ah canım benim bide ben öyle hissetsem sanki yine kızım olacakmış gibi hissediyorum bide rüyamda hep erkek bebek gördüm tam tersi çıkar derler ya dua ediyorum insallah canim insallah allah burada olan bütün arkadaşlarıma nasip etsin bana da tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?