- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.361
He iyi yaptın bende öyle yapacamŞırınga ile içe sıktım valla
Cnm inşallah tutmuştur bu ay hamile kalmayan kalmasın inşallahhhhhhh (oğluna)İnşallah canım saglikli olsun da insallah
İnşallah canım evet bu ay hepimize tutundum sağlıklı ogluslarCnm inşallah tutmuştur bu ay hamile kalmayan kalmasın inşallahhhhhhh (oğluna)
Ilişki üzerinden 10 gün geçmiş oluyor senin degilmi. Degerin gunune gore gayet iyi kizlarimda bu gunlerde 6, 7 filan cikiyordu oglumda 11. Gun 26 cikmisti. Erkek bebekler ilk haftada biraz yüksek oluyor değerler. Erkek olabilir. Birde herhangi belirtin varmı gebelige dairİnşallah canım evet bu ay hepimize tutundum sağlıklı ogluslar
Hafif kasık ve bel ağrısı var canım başka bir belirti yok evet çatlamanın onuncu günü inşallah dediğin gibi oğlum tutunmustur kızım da tutunmussa kızıma can yoldaşı olur sağlıkla doğsun da oglunda başka hangi belirti vardı canım erkek gebeligine dair bilgilendirir misin beniIlişki üzerinden 10 gün geçmiş oluyor senin degilmi. Degerin gunune gore gayet iyi kizlarimda bu gunlerde 6, 7 filan cikiyordu oglumda 11. Gun 26 cikmisti. Erkek bebekler ilk haftada biraz yüksek oluyor değerler. Erkek olabilir. Birde herhangi belirtin varmı gebelige dair
Kız hamileliginde göre bulantı biraz daha hafif geçiyor benim erkenden gogus ucu rengi hafif koyulasmisti beyaz tenli olduğum için cabuk fark ettim belkide. Birde benim kızlarda akintim çok vardı. Oglumda temiz ve kuruydum hep. Birde ilk muayenede dikkat et ultrasonu hangi tarafa tutuyor doktor. Erkek sağda oluyor kızlar solda. Ilk haftalarda amaHafif kasık ve bel ağrısı var canım başka bir belirti yok evet çatlamanın onuncu günü inşallah dediğin gibi oğlum tutunmustur kızım da tutunmussa kızıma can yoldaşı olur sağlıkla doğsun da oglunda başka hangi belirti vardı canım erkek gebeligine dair bilgilendirir misin beni
Ilk kese ve kalp atışı muayenelerinde dikkat et sonrasında yer değiştiriyor. Çoğunluk duyduğum erkek sağda olduğuKız hamileliginde göre bulantı biraz daha hafif geçiyor benim erkenden gogus ucu rengi hafif koyulasmisti beyaz tenli olduğum için cabuk fark ettim belkide. Birde benim kızlarda akintim çok vardı. Oglumda temiz ve kuruydum hep. Birde ilk muayenede dikkat et ultrasonu hangi tarafa tutuyor doktor. Erkek sağda oluyor kızlar solda. Ilk haftalarda ama
Canim elinden ovulasyon testi var mi varsa bi yapar misin catlamanin 10. Günü nasil cikacak bize de fikir olur.hayırlı olsun bu aradaHafif kasık ve bel ağrısı var canım başka bir belirti yok evet çatlamanın onuncu günü inşallah dediğin gibi oğlum tutunmustur kızım da tutunmussa kızıma can yoldaşı olur sağlıkla doğsun da oglunda başka hangi belirti vardı canım erkek gebeligine dair bilgilendirir misin beni
Var canım ama şimdi sıvı aldım çok akşam 11 gibi atsam olur dimiCanim elinden ovulasyon testi var mi varsa bi yapar misin catlamanin 10. Günü nasil cikacak bize de fikir olur.hayırlı olsun bu arada
Olur tabi cok saolVar canım ama şimdi sıvı aldım çok akşam 11 gibi atsam olur dimi
Amin Allah razı olsun canimİnşallah canım sana da bıcır bıcır bir cimcime nasip olur inşallah
bugün adet olmadım yarın sabah yaparım olmadı böyle diyince ben de meraklandım şimdiVarsa çizgi belirgin olmuştur. Ben olsam yapardim valla merak ettim
Devam et canim test yapmayaElifAsel54 bu sekılde cnm
Evet canim aynı sayılır öyle çok bir değişiklik olmuyor. Varsa yaz bize de cnmbugün adet olmadım yarın sabah yaparım olmadı böyle diyince ben de meraklandım şimdi
ama regl olcakmışım gibi karnımda ağrı var, hamile olma ihtimalim var mı hiç? daha önce hiç hamilelik yaşamadım böyle bir belirtisi var mı bilmiyorum tecrübelerinizi dinlemek isterim.
regl ve hamilelik belirtileri benzer diyorlar normalde?
Sağ solu anlamak için doktor muayenesi gerekiyor evet başka yolla anlaşılmaz. Adet döngünüz kaç.Kızlar vakit buldukça eski sayfaları okuyorum ama maşallah yani sonuca ulaşamadım bi türlü. Ovülasyon testini ne zaman uygulamaya başladınız adet bittikten sonra mı ben vücut tanıma amaçlı yapmayı düşünüyorum bir de sağ sol yumurta yazmış bazı arkadaşlar tam anlamadım ne demek oluyor bunun için dr muayenesi gerekiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?