Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayırlı olsun canım dua et darısı bize olsun inşaAllah

Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum tek atış yapmak gerekmiyor mu siz 3 günü değerlendirdiniz ya anladıklarımdan yola çıkarak sadece 22 Şubat gecesi değerlendirilmesi gerekiyor. ben mi yanlış anlamışım

Aslinda erkek bebek icin 23. Gunun sabahi en dogrusu. Bende tek ilişki yapıyorum ve eskiden öyle yapılırdı tek iliski kuraldı. Ama birden fazla iliski yapanlarda var.

Mesela catlamaya yakın ilişkide san
Evet haklısınız sabah daha uygun valla o kadar çok sayfa var o kadar çok Bilgi var ki herşey birbirine girdi
Yumurtanın catlamasina en yakın zamanda olan ilişkiden erkek bebek ihtimali fazla. Öncesinde 3, 5 günlük cinsel perhiz eşine. Erkek istiyorsan böyle dene canim

Yok canim doğru görüyorsun tebrik ederim hemen bugün kan verip kesinleştir canim
kan vermek için aç olmak vs gerekiyor mu? bu aralar da şansa o kadar yoğunum ki hem işe gidiyorum hem siparişlerim var yetiştirmem gereken gidemeyebilirim bugün yarın, haftaya kalır artık. nedense çok sakinim

Yok canim ac tok fark etmez sen bilirsin canim nasıl ıstiyorsan

Evet canım öyleymiş ama ben iki ay öyle denedim olmayınca bu ay üç gün çalıştım biraz şansa bıraktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…