- 22 Eylül 2019
- 326
- 1.374
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.381
yarın sabah yapayım mı sizce gebelik testi?Evet canim aynı sayılır öyle çok bir değişiklik olmuyor. Varsa yaz bize de cnm
Hayırlı olsun canım dua et darısı bize olsun inşaAllahSelam kizlar sabah testimi atmıştım beta baktırdım 18 çıktı daha regle dört gün varbu üçüncü denememdi 22 Şubat akşam piki gördüm 23 Şubat gündüz 12 gibi çatladı 22-23-24 günler değerlendirdim bakalım hayırlısı
Tabiki yapyarın sabah yapayım mı sizce gebelik testi?
yarın ilişki sonrası 16. günüm
Etmemmi canım benim hepimiz için ediyorum rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallahHayırlı olsun canım dua et darısı bize olsun inşaAllah
Amin canım Allah razı olsunEtmemmi canım benim hepimiz için ediyorum rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
Varsa çıkması lazım canim en geç 14. Gun çıkıyor normaldeyarın sabah yapayım mı sizce gebelik testi?
yarın ilişki sonrası 16. günüm
Hiç yapmışmıki ben hiç yapmamış günü geçmiş anladım oyuzden öyle dedimVarsa çıkması lazım canim en geç 14. Gun çıkıyor normalde
Evet canim 13. Gun yapmış attı buraya sanki hayalet çizgi vardı. Merak ettim bendeHiç yapmışmıki ben hiç yapmamış günü geçmiş anladım oyuzden öyle dedim
Hımm aynen hatırladım siz görmüştünüz ben görememiştim e bidaha yapsın yarın varsa kesin çıkar zatenEvet canim 13. Gun yapmış attı buraya sanki hayalet çizgi vardı. Merak ettim bende
Benim düzensiz malesef Yine de ovülasyon testi işe yarar mı yoksa önce adeti mi düzenlemem gerekir? Hala emziriyorum bu aradaSağ solu anlamak için doktor muayenesi gerekiyor evet başka yolla anlaşılmaz. Adet döngünüz kaç.
Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum tek atış yapmak gerekmiyor mu siz 3 günü değerlendirdiniz yaSelam kizlar sabah testimi atmıştım beta baktırdım 18 çıktı daha regle dört gün varbu üçüncü denememdi 22 Şubat akşam piki gördüm 23 Şubat gündüz 12 gibi çatladı 22-23-24 günler değerlendirdim bakalım hayırlısı
Aslinda erkek bebek icin 23. Gunun sabahi en dogrusu. Bende tek ilişki yapıyorum ve eskiden öyle yapılırdı tek iliski kuraldı. Ama birden fazla iliski yapanlarda var.Yanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum tek atış yapmak gerekmiyor mu siz 3 günü değerlendirdiniz yaanladıklarımdan yola çıkarak sadece 22 Şubat gecesi değerlendirilmesi gerekiyor. ben mi yanlış anlamışım
Evet haklısınız sabah daha uygun valla o kadar çok sayfa var o kadar çok Bilgi var ki herşey birbirine girdiAslinda erkek bebek icin 23. Gunun sabahi en dogrusu. Bende tek ilişki yapıyorum ve eskiden öyle yapılırdı tek iliski kuraldı. Ama birden fazla iliski yapanlarda var.
Yumurtanın catlamasina en yakın zamanda olan ilişkiden erkek bebek ihtimali fazla. Öncesinde 3, 5 günlük cinsel perhiz eşine. Erkek istiyorsan böyle dene canimEvet haklısınız sabah daha uygun valla o kadar çok sayfa var o kadar çok Bilgi var ki herşey birbirine girdi
Yok canim doğru görüyorsunkızlar ben şu an test yaptım ve size atıyorum yanlış mı görüyorum söyleyin
kan vermek için aç olmak vs gerekiyor mu? bu aralar da şansa o kadar yoğunum ki hem işe gidiyorum hem siparişlerim var yetiştirmem gerekenYok canim doğru görüyorsuntebrik ederim hemen bugün kan verip kesinleştir canim
Yok canim ac tok fark etmez sen bilirsin canim nasıl ıstiyorsankan vermek için aç olmak vs gerekiyor mu? bu aralar da şansa o kadar yoğunum ki hem işe gidiyorum hem siparişlerim var yetiştirmem gereken ☺ gidemeyebilirim bugün yarın, haftaya kalır artık. nedense çok sakinim
Evet canım öyleymiş ama ben iki ay öyle denedim olmayınca bu ay üç gün çalıştım biraz şansa bıraktım yaniYanlış anlamayın ama bilmediğimden soruyorum tek atış yapmak gerekmiyor mu siz 3 günü değerlendirdiniz yaanladıklarımdan yola çıkarak sadece 22 Şubat gecesi değerlendirilmesi gerekiyor. ben mi yanlış anlamışım
Canım dün akşam ovulasyonu yaptım ama sonra atmadan uyuyakalmisim çok özürCanim elinden ovulasyon testi var mi varsa bi yapar misin catlamanin 10. Günü nasil cikacak bize de fikir olur.hayırlı olsun bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?