Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hamileliğin nasıl gidiyor kızlarına göre bulantı yada akinti durumun nasıl. bir de eskiden idrar rengini çok onemserdik. Açık mi koyu mu normal haline gore
Canim kizlarda mide bulantim vardi ama hafifti bunda çok geç başladı ama çok afedersiniz kustum akşamları. Kızlarımda akıntım çok vardı ama bunda kuru. İdrar rengi sarı parlak ama belirtiler bence yanıltıcı bence benim ablam oğullarında hep çok mide bulantısı yaşamış böyle

Canım erkeklerde de mide bulantısı çok olabilir ama kızlarım kine göre bir tık hafif olur. Bende oglumda kustum yoksa. Birde akinti erkeklerde az oluyor valla bence oglun olacak bak gör

Canım erkeklerde de mide bulantısı çok olabilir ama kızlarım kine göre bir tık hafif olur. Bende oglumda kustum yoksa. Birde akinti erkeklerde az oluyor valla bence oglun olacak bak gör
insallah canim insallah ama bende neye bağlıyorum akıntımın olmaması yasa bağlıyorum. Bide sana özelden mesaj attım. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah çok teşekkür ederim canım benim

Gözün aydın canım Allah sağ salim kavustursun gönlünden geçen olsun inseAllah

Hayırlı olsun canim inşallah gönlündeki tutmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…