- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.341
Canim kizlarda mide bulantim vardi ama hafifti bunda çok geç başladı ama çok afedersiniz kustum akşamları. Kızlarımda akıntım çok vardı ama bunda kuru. İdrar rengi sarı parlak ama belirtiler bence yanıltıcı bence benim ablam oğullarında hep çok mide bulantısı yaşamış böyleHamileliğin nasıl gidiyor kızlarına göre bulantı yada akinti durumun nasıl. bir de eskiden idrar rengini çok onemserdik. Açık mi koyu mu normal haline gore
Var atayım ama özelden mesaj atayım daha iyiBirde ugs fotosu varsa atsana. burda bir topik var kadın gerçekten doğru tahmin yapıyor
Canım erkeklerde de mide bulantısı çok olabilir ama kızlarım kine göre bir tık hafif olur. Bende oglumda kustum yoksa. Birde akinti erkeklerde az oluyor valla bence oglun olacak bak görCanim kizlarda mide bulantim vardi ama hafifti bunda çok geç başladı ama çok afedersiniz kustum akşamları. Kızlarımda akıntım çok vardı ama bunda kuru. İdrar rengi sarı parlak ama belirtiler bence yanıltıcı bence benim ablam oğullarında hep çok mide bulantısı yaşamış böyle
Tamam ben o topige bir atayim bakalım ne diyecek seni etiketlerim cevap verinceVar atayım ama özelden mesaj atayım daha iyi
insallah canim insallah ama bende neye bağlıyorum akıntımın olmaması yasa bağlıyorum. Bide sana özelden mesaj attım. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah çok teşekkür ederim canım benimCanım erkeklerde de mide bulantısı çok olabilir ama kızlarım kine göre bir tık hafif olur. Bende oglumda kustum yoksa. Birde akinti erkeklerde az oluyor valla bence oglun olacak bak gör
Yok canim yaşla ne alakası var çocuğun oluyorsa demekki gencsininsallah canim insallah ama bende neye bağlıyorum akıntımın olmaması yasa bağlıyorum. Bide sana özelden mesaj attım. Allah hepimizin dileklerini kabul etsin insallah çok teşekkür ederim canım benim
Çok teşekkür ederim canım benimTamam ben o topige bir atayim bakalım ne diyecek seni etiketlerim cevap verince
Otomatik yaş hesaplama var ya ordan bak cnm , şubat öncesi 2 yaş ekliyor, şubat sonrası 1 yaş ekliyorKizlar çin takvimine bakanlar yaşınızı nasıl hesapliyorsunuz şimdiki yaşınız 1 fazla ekleyen ben anlamadim
Aynen bende otomatik hesaplamadan bakmistimKizlar çin takvimine bakanlar yaşınızı nasıl hesapliyorsunuz şimdiki yaşınız 1 fazla ekleyen ben anlamadim
Bende bu ay vajinal dus denedim karbonatlı su ile suan yumurtlamadan sonraki 6.günüm bakalimValla cnm en azından 1 ay denemek istiyorum olmasa diğer ay yapmam bırakırım. Ama en azından yaptım demek istiyorum. Herşeyi denemek istiyorum
Yüzeysel mi denediniz yoksa direk içe miBende bu ay vajinal dus denedim karbonatlı su ile suan yumurtlamadan sonraki 6.günüm bakalim
Şırınga ile içe sıktım vallaYüzeysel mi denediniz yoksa direk içe mi
Canım test atarken hepsini bir at önceki yaptıklarına birlikte bkalim testin durumunu anlayalım daha pik degil testKızlar saat 3 deki testım
Gözün aydın canım Allah sağ salim kavustursun gönlünden geçen olsun inseAllahSelam kizlar sabah testimi atmıştım beta baktırdım 18 çıktı daha regle dört gün varbu üçüncü denememdi 22 Şubat akşam piki gördüm 23 Şubat gündüz 12 gibi çatladı 22-23-24 günler değerlendirdim bakalım hayırlısı
İnşallah canım sana da bıcır bıcır bir cimcime nasip olur inşallahGözün aydın canım Allah sağ salim kavustursun gönlünden geçen olsun inseAllah
Hayırlı olsun canim inşallah gönlündeki tutmuşturSelam kizlar sabah testimi atmıştım beta baktırdım 18 çıktı daha regle dört gün varbu üçüncü denememdi 22 Şubat akşam piki gördüm 23 Şubat gündüz 12 gibi çatladı 22-23-24 günler değerlendirdim bakalım hayırlısı
İnşallah canım saglikli olsun da insallahHayırlı olsun canim inşallah gönlündeki tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?