Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bırde sız bakın bırı 5 biri ilk 10 dk

Eklentiler

• 244D39EB-46DA-417B-BEE6-AF74F4657C53.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 43
  • 948EEA6C-DAB8-463A-92F6-1EF545C80649.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 44
Ne grubu var ? Canım

Ben 3 aydır yapıyorum ama hep değişiyor yumurtlama ilk ay hemen çatladı bu ay 2 gün sürdü
Demekki senin yumurtlama düzenli değil canım. Küçük çocuğun var sanırım 1 yaşında yeni dogum yaptin sayılır ya bence düzenin tam oturmadı. Benimde doğumdan sonra öyle olur 1 yıla kadar

Of neden böyle oluyor acaba ya. Tutmuyor..benim diğerleri ilk aydan gebelik oluyordu bu defa tutmuyor şaşırıyorum vallahi hakkimizda hayirlisi canim
Aynen canım bende bu konuda şaşkınım demekki daha vakti değil Rabbim ol derse oluverır biz niyet edip tevekkül edelim Rabbimize neylerse güzel eyler gönlümüzdekini bize eyler inşaaallahAmiin

Kizlar size yardimi olurmu bilmiyorum ama ph yükseltmej icin balik yagi keten tohumu yagi ve Vitamin b12 baya yükseltiyormus erkegin ph seviyesi 9 olmasi gerekmis birde vajinal dus icin 1 litre sicak suya 2 yemek kasigi kabartma tozu karistirio 10 dk bekliyosun 1 saat sonra tekrar karistiriyorsun ve enjekte yapiyorsun ama cok dikkatli eller temiz olacak yavas yavas enjekte olacak sonra ph ölcüp 4 saat sonra tekrar enjekte yapicaksin ph tekrar yükseltmek icin sonra tekrsr ölcüceksin yani denilen enjekte yapip iliski olunca hemen etkisi olmayabilinirmis
Kadinin yesilcay sodyum tableti vitamin E ve balik yagi
Erkegin kabartma tozu suyu vitamin b12 vitamin E cinko ve balik yagi
Nacizhane yazilanlari size aktarmak istedim uygulayip uygulalamamak size kalmis ins hayirlisiyla banada bir kiz nasip etsin tabi saglikli hayirliysa kizlar dualarinizi beklerim

Yazilanlar almanca erkek plani icin hersey mevcut cevirip bakabilirsiniz canolar linki yüklüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…