- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.521
Canım pik görüp 3 gün ardarda deneme yapanlar varAynen ya tutsa tek ilişkiyle de tutuyor benim oglan öyle olmuştu mesela. 6 saat iyi olurda benim yum catladigi andan itibaren islaklik hissi kaybolmaya başlıyor o zaman çok kuru olurum diye düşündüm
Senin piklerde benim gibi kısa sürüyor sanırım öyle olabilir. Ama canim cook eski bir topik vardı belki biliyorsundur orda orkidem diye bir üye vardı. Onlar suan facede grupları var. Orkidem ve başka biri daha çatlama olunca testin bariz açılmasını bekleyip yapmışlar ikisinin de kızı olmuştu.Canım pik görüp 3 gün ardarda deneme yapanlar var
Bi dahakine de onu yapicam ben
Kuruluk konusunda birşey diyemem cnm senin tercihin tabi
Kızlardan sonra tekrar denediler cattan iki saat önce o zaman ikisinin oğlu oldu benim oğlumla yaşıtSenin piklerde benim gibi kısa sürüyor sanırım öyle olabilir. Ama canim cook eski bir topik vardı belki biliyorsundur orda orkidem diye bir üye vardı. Onlar suan facede grupları var. Orkidem ve başka biri daha çatlama olunca testin bariz açılmasını bekleyip yapmışlar ikisinin de kızı olmuştu.
Cnm sizin zamanda bu vajinal duşu deneyen var mıydıSenin piklerde benim gibi kısa sürüyor sanırım öyle olabilir. Ama canim cook eski bir topik vardı belki biliyorsundur orda orkidem diye bir üye vardı. Onlar suan facede grupları var. Orkidem ve başka biri daha çatlama olunca testin bariz açılmasını bekleyip yapmışlar ikisinin de kızı olmuştu.
Yok canim biri yapıyordu meleklerimbenim isimli.. o da yapmadığı ay hamile kaldıCnm sizin zamanda bu vajinal duşu deneyen var mıydıyapıpda güzel sonuç alan varmıydı
Çattan 2 saat önce yapmak için çatladığı anı çok çok iyi bilmek lazımYani catladiktan çok sonra deneme derim tabi sen daha iyi bilirsin. Bizim bilmediğimiz bir sorun var galiba yumurta kalitesi vs. Sabırla denemeye devam en doğru şekilde sonra keske dememek icin..olacaktır canim ben inanıyorum
Şöyle yapmış yazmıştı grupta.. piki 10 saat sürüyormuş. Piki gördükten sonra 8. Saatte yapmıştiÇattan 2 saat önce yapmak için çatladığı anı çok çok iyi bilmek lazım
Bende iki saat arayla test yapıp çok hafif değişimde yapmistim benimde oglan oldu. Yani bence catlamaya en yakın sürede olması lazım ılişkinin ya catlamaya yakın yada catladiktan sonraŞöyle yapmış yazmıştı grupta.. piki 10 saat sürüyormuş. Piki gördükten sonra 8. Saatte yapmışti
Yani çatlama anı bilinirse güzel olur tabiL
Bende iki saat arayla test yapıp çok hafif değişimde yapmistim benimde oglan oldu. Yani bence catlamaya en yakın sürede olması lazım ılişkinin ya catlamaya yakın yada catladiktan sonra
Bilinir bence ya. Testler doğruyu gösteriyor canim.Yani çatlama anı bilinirse güzel olur tabi
Ben 3 aydır yapıyorum ama hep değişiyor yumurtlama ilk ay hemen çatladı bu ay 2 gün sürdüBilinir bence ya. Testler doğruyu gösteriyor canim.
Benim pik kısa evet o yüzden pikken deniyorum açılmasını beklemedim hicSenin piklerde benim gibi kısa sürüyor sanırım öyle olabilir. Ama canim cook eski bir topik vardı belki biliyorsundur orda orkidem diye bir üye vardı. Onlar suan facede grupları var. Orkidem ve başka biri daha çatlama olunca testin bariz açılmasını bekleyip yapmışlar ikisinin de kızı olmuştu.
Sagol canm nisan 20 diye bekleniyor keyfi ne zmn ister onu bilemicemOoo gözün aydın. Ee bebiş ne zmn geliyor
İnşallah vardır üzülme sen ben senden çok ümitliyim ciddi söylüyorumValla bilmiyorum ki canım ama vajinal dus yapıp hamile kalanda cok
Gelsin bakalım prensesSagol canm nisan 20 diye bekleniyor keyfi ne zmn ister onu bilemicem
Hayirlisi cnm benimİnşallah vardır üzülme sen ben senden çok ümitliyim ciddi söylüyorum
Gelsin bakalım prenses
Hayalet çizgiyi bi ben mi gördüm
evet biz üçümüz görmüştük galiba sadeceGene arkadasin testimi.. Bende gördüm çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?