Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen ya tutsa tek ilişkiyle de tutuyor benim oglan öyle olmuştu mesela. 6 saat iyi olurda benim yum catladigi andan itibaren islaklik hissi kaybolmaya başlıyor o zaman çok kuru olurum diye düşündüm
Canım pik görüp 3 gün ardarda deneme yapanlar var
Bi dahakine de onu yapicam ben
Kuruluk konusunda birşey diyemem cnm senin tercihin tabi

Canım pik görüp 3 gün ardarda deneme yapanlar var
Bi dahakine de onu yapicam ben
Kuruluk konusunda birşey diyemem cnm senin tercihin tabi
Senin piklerde benim gibi kısa sürüyor sanırım öyle olabilir. Ama canim cook eski bir topik vardı belki biliyorsundur orda orkidem diye bir üye vardı. Onlar suan facede grupları var. Orkidem ve başka biri daha çatlama olunca testin bariz açılmasını bekleyip yapmışlar ikisinin de kızı olmuştu.

Kızlardan sonra tekrar denediler cattan iki saat önce o zaman ikisinin oğlu oldu benim oğlumla yaşıt

Cnm sizin zamanda bu vajinal duşu deneyen var mıydı yapıpda güzel sonuç alan varmıydı

Yani catladiktan çok sonra deneme derim tabi sen daha iyi bilirsin. Bizim bilmediğimiz bir sorun var galiba yumurta kalitesi vs. Sabırla denemeye devam en doğru şekilde sonra keske dememek icin..olacaktır canim ben inanıyorum

Yani catladiktan çok sonra deneme derim tabi sen daha iyi bilirsin. Bizim bilmediğimiz bir sorun var galiba yumurta kalitesi vs. Sabırla denemeye devam en doğru şekilde sonra keske dememek icin..olacaktır canim ben inanıyorum
Çattan 2 saat önce yapmak için çatladığı anı çok çok iyi bilmek lazım

Alev hanım vardı, 3 kızı vardı. 4. Içın doktora yum çatlamış mi diye doktor çatlamış demiş inanmayip başka doktora daha görünmüş vs derken gec kalmis sanırım eve gidip iliski olmuş o hamileliginde de kız olmuştu ama düşmüş

L
Şöyle yapmış yazmıştı grupta.. piki 10 saat sürüyormuş. Piki gördükten sonra 8. Saatte yapmışti
Bende iki saat arayla test yapıp çok hafif değişimde yapmistim benimde oglan oldu. Yani bence catlamaya en yakın sürede olması lazım ılişkinin ya catlamaya yakın yada catladiktan sonra

L

Bende iki saat arayla test yapıp çok hafif değişimde yapmistim benimde oglan oldu. Yani bence catlamaya en yakın sürede olması lazım ılişkinin ya catlamaya yakın yada catladiktan sonra
Yani çatlama anı bilinirse güzel olur tabi

Benim pik kısa evet o yüzden pikken deniyorum açılmasını beklemedim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…