- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.561
Hosbuldum canım bende iyiyim çok şükürIyim canim biraktigin gibi sen nasilsin hg canim
Hamd olsun iyi olucam inşallah 1 ay daha dayanabilirsem. Bulantılar beni bitiriyo beslenemiyorum bisey yiyemiyorum ama az kaldi :)İyi canım gaz sorunu vardı 3 ayı atlattık kısmen düzeldi. Sen nasılsın
Yok canım küçük 2 yaşını bitirdi. 26 aylıkDemekki senin yumurtlama düzenli değil canım. Küçük çocuğun var sanırım 1 yaşında yeni dogum yaptin sayılır ya bence düzenin tam oturmadı. Benimde doğumdan sonra öyle olur 1 yıla kadar
Mekanın sahibi geri döndüüüüSelam Kızlar nasılsınız ben geldimne var ne yok bakalım buralarda
Kiz daha yüksek cnmHanımlar merhaba, benim bir oğlum var Allah nasip ederse kız istiyorum. Acaba yumurtlama günü öncesi gece ilişki oldu. Bu durumda kız mı daha yüksek ihtimal erkek mi?
Bu fotoyu nasıl yaptinnKızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki
Bugün 10.gün ilişkiden sonra normalde adetim ayın 6 sinda olacakti ama yumurtlamam 3-4 gün geciktigi icin 12 subata sarkti 4 gün var yani adetime.bu fotoyu düzenlemeler var tlfnumda ordan yaptimBu fotoyu nasıl yaptinnevet hayali bi çizgi var bugün kaçıncı günün
Teşekkür ederimKiz daha yüksek cnm
İyi iyi varmış daha adete yükselir inşallah canımBugün 10.gün ilişkiden sonra normalde adetim ayın 6 sinda olacakti ama yumurtlamam 3-4 gün geciktigi icin 12 subata sarkti 4 gün var yani adetime.bu fotoyu düzenlemeler var tlfnumda ordan yaptim
Allah gönlüne göre versinTeşekkür ederim ❤
Amiin hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin
Babada. Ar gıbı geldi canım hayali çizgi allah gönlundekını versınKızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki
Amin canım inşallahAmiin hepimizin inşallahKız evlat da erkek evlat da tattırsın isteyen her anneye☺
Valla kan testi yaptirdim ya yok cikti umudu kestim gibi biseydi hatta ovu testi bile sipariş edecektim gelecek ay icin dedim bu da kalmasin evde yapayim ilk idrarla yaptim uyudum bi iki saat sonra bi bakayim dedim bellibelirsiz cizgi ama kuruma Çizgisi de olabilirmiş ya da adete yakin boyle cikiyomus o yuzden hala bi hissim yok tam olarakİyi iyi varmış daha adete yükselir inşallah canım
Hakkında hayırlısı olsun, hiç belli olmaz, önce kan da negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler de çok, nasibinde varsa hayirla olsun insallahValla kan testi yaptirdim ya yok cikti umudu kestim gibi biseydi hatta ovu testi bile sipariş edecektim gelecek ay icin dedim bu da kalmasin evde yapayim ilk idrarla yaptim uyudum bi iki saat sonra bi bakayim dedim bellibelirsiz cizgi ama kuruma Çizgisi de olabilirmiş ya da adete yakin boyle cikiyomus o yuzden hala bi hissim yok tam olarak
Amin inşallah hepimizeBabada. Ar gıbı geldi canım hayali çizgi allah gönlundekını versın
Amin aynen oyle diyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun Rabbim hayirli saglikli bi oğluş nasip etsin bana ve isteyen herkeseHakkında hayırlısı olsun, hiç belli olmaz, önce kan da negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler de çok, nasibinde varsa hayirla olsun insallah
Amin cnmAmin aynen oyle diyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun Rabbim hayirli saglikli bi oğluş nasip etsin bana ve isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?