Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanımlar merhaba, benim bir oğlum var Allah nasip ederse kız istiyorum. Acaba yumurtlama günü öncesi gece ilişki oldu. Bu durumda kız mı daha yüksek ihtimal erkek mi?

Kızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki

Eklentiler

• _20200308_134706.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bugün sabah evde ikinci testimi yaptim dün hic bi şekilde cizgi falan cikmadi ama bugün belli belirsiz hayali bi cizgi var 0.100 den bi anda artabilir mi ki
Bu fotoyu nasıl yaptinn evet hayali bi çizgi var bugün kaçıncı günün

Bu fotoyu nasıl yaptinn evet hayali bi çizgi var bugün kaçıncı günün
Bugün 10.gün ilişkiden sonra normalde adetim ayın 6 sinda olacakti ama yumurtlamam 3-4 gün geciktigi icin 12 subata sarkti 4 gün var yani adetime.bu fotoyu düzenlemeler var tlfnumda ordan yaptim

Bugün 10.gün ilişkiden sonra normalde adetim ayın 6 sinda olacakti ama yumurtlamam 3-4 gün geciktigi icin 12 subata sarkti 4 gün var yani adetime.bu fotoyu düzenlemeler var tlfnumda ordan yaptim
İyi iyi varmış daha adete yükselir inşallah canım

İyi iyi varmış daha adete yükselir inşallah canım
Valla kan testi yaptirdim ya yok cikti umudu kestim gibi biseydi hatta ovu testi bile sipariş edecektim gelecek ay icin dedim bu da kalmasin evde yapayim ilk idrarla yaptim uyudum bi iki saat sonra bi bakayim dedim bellibelirsiz cizgi ama kuruma Çizgisi de olabilirmiş ya da adete yakin boyle cikiyomus o yuzden hala bi hissim yok tam olarak

Hakkında hayırlısı olsun, hiç belli olmaz, önce kan da negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler de çok, nasibinde varsa hayirla olsun insallah

Hakkında hayırlısı olsun, hiç belli olmaz, önce kan da negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler de çok, nasibinde varsa hayirla olsun insallah
Amin aynen oyle diyorum hakkimda hayirlisi neyse o olsun Rabbim hayirli saglikli bi oğluş nasip etsin bana ve isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…