Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayyyy hadi gözün aydın cnm çok sevindim yaa darısı bize inşallah ❤ Allhim sağlıklı bir şekilde doğsun ins
Saol canım amin darisi burda bekleyen herkese olsun.ama değer çok düşük iki günde bi kan vercem sonra sarıcak beni cinsiyet heyecanı

Saol canım amin darisi burda bekleyen herkese olsun.ama değer çok düşük iki günde bi kan vercem sonra sarıcak beni cinsiyet heyecanı
Aminn cnm ayyy çok heyecanlı ya cnm ins hızlıca artar değerlerin. Neler yaptın anlatsana biraz erkek için baya sıkı çalıştinmi bide nezmandr düşünüyodn cnm nasıl.oldu bizede anlat ay bende çok heyecanlandım senin adına valla ya insan böyle hamile haberleri duyunca mutlu oluyor gerçekten hepimiz e nasip etsin Allah'ım

Aslinda bu ay adet zamani spirali cikarttim küçük kizim 18 aylik sirf erkek merakimdan bi de ovulasyonla deneyim dedim.neler yaptim eşime çinko hapi aldim klomen aldim ben folic asit iciyorum zaten süt ve süt ürünleri cok cok fazla dikkat etmesemde ikimizde minimuma indirdik 1 ay kadar. gec yumurtlama oldu bende normalde 17-18.gün olmasi gerekirken 22.gün testim pik yapti ve o gece test biraz siliklestikten 3 saat sonra tek deneme oldu. eşime öncesinde bi bardak türk kahvesi bi bardak nescafe icirdim.bende limonlu tuzlu soda ictim.namaz kildi esim erkek bebek duasi okudu bende okudum deneme oldu ve hemen kalcama yastık koyup 3 saat kadar saga dönük yattim.sonra kalktım bi test daha yaptim geri gidip yattim sabaha kadar

Ayy kuzum benim baya biseyler yapmışsın ya inş tutmustr erkek bebiş cnm inş bizde hamile kalip.erkek bebisler doğururz tabi herşeyin başı önce sağlıklı olması Rabbim ne dilerse o olur.bizde düşünüyoruz yeni daha ama hiç öyle ilaç takviye baslamadk acaba baslasamiydik hemn olur mu olmaz mı diye bilemedm ben aslında doktora gidip bı başlamak lazım cnm dimi

Valla ben dr.a götürmedim esimi burda okudum çinko diye hemen aldirdim içti 1 ay bende zaten hamileligi düşündüğüm an hemen aldim kullanıyorum.diğer cocuklarimda da öyle yaptim folic asit basladim hemen acikcasi erkek bebek icin klomen dediler onu bile dr.tavsiyesi disinda kendim kullandim zaten bu ay o yüzden korktum kist olur filan diye takip yapılmadı ya

Ay çok sevindim gözün aydın inşallah paşan tutunmuştr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…