Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Analdm cnm bakalım hayırlısı artık cnm ya napalim buay olmazsa bidaki ay baya kafanızı şişircem.sanirim
Bide erkek bebk.icin sağ tarafa yatin derler ilişki sonrası bunu deneyip.oglu olani cok.duydum ben birtek bunu yaptm artk ne kadar doğru orası meçhul da gorucez zmanla

Kızlar ya bana bi akıl verin sizce dr takibi yaptırayım mı kendim ovülasyon testi ile mi takip edeyim? Gideceğim dr 2 saat uzaklıkta Malum her dr bu takibi yapmıyor.ha deyince gitmem zor olacak zaten ilk muayeneye bile adetin 3.-4. Günü gidiliyormuş denk getirebilir miyim bilmiyorum. Bi yandan da denemişken tam olsun sonradan vah tüh demiyim diyorum ne yapsam?

Ovulasyonla takip yapıp pik gördüğün zaman gitsen çatlamış mi ona göre olsa

Ben testlere güveniyorum canim. Testler tek başına yum takibi için yeterli diye düşünüyorum. Mesela ben bu ay doktora gittim yumurta yok dedi. Akşama testim pik yaptı ve catladigina eminim belirtilerden. Bir de yumurta olmasaydı adet günümde gecikme olurdu ama tam gününde geldi.

Naptin cnm test yaptın mı daha

Hadi ya ben arada burda yazılanları oluyorum sizin gibi olan arkadaşlara denk gelmiştim. En iyisi ben ovülasyon testinden başlayayım arkadaş da pik gördüğünde çatlamış mı diye baktırabilirsin demiş sizce ?

Bugün de test yaptın mı canım bi at bakalım
Evet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cok

Eklentiler

• _20200310_113352.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 75
  • _20200310_113319.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 70
  • _20200310_113301.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 68
Ü
Evet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cok
Görüyoruz görüyoruz maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…