- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.661
Tek ilişkimi olmuştu cnm senin kizlarindsHaid yaaanapalim artk cnm olursa Rabbimden herşey artık bakicaz zamn ne gstrcek
Yok canim tek iliski değil. adet bitimi sık iliskiTek ilişkimi olmuştu cnm senin kizlarinds
Analdm cnm bakalım hayırlısı artık cnm ya napalim buay olmazsa bidaki ay baya kafanızı şişircem.sanirimYok canim tek iliski değil. adet bitimi sık iliski
Bide erkek bebk.icin sağ tarafa yatin derler ilişki sonrası bunu deneyip.oglu olani cok.duydum ben birtek bunu yaptm artk ne kadar doğru orası meçhul da gorucez zmanlaAnaldm cnm bakalım hayırlısı artık cnm ya napalim buay olmazsa bidaki ay baya kafanızı şişircem.sanirim
Ovulasyonla takip yapıp pik gördüğün zaman gitsen çatlamış mi ona göre olsaKızlar ya bana bi akıl verin sizce dr takibi yaptırayım mı kendim ovülasyon testi ile mi takip edeyim? Gideceğim dr 2 saat uzaklıkta Malum her dr bu takibi yapmıyor.ha deyince gitmem zor olacak zaten ilk muayeneye bile adetin 3.-4. Günü gidiliyormuş denk getirebilir miyim bilmiyorum. Bi yandan da denemişken tam olsun sonradan vah tüh demiyim diyorum ne yapsam?
Ben testlere güveniyorum canim. Testler tek başına yum takibi için yeterli diye düşünüyorum. Mesela ben bu ay doktora gittim yumurta yok dedi. Akşama testim pik yaptı ve catladigina eminim belirtilerden. Bir de yumurta olmasaydı adet günümde gecikme olurdu ama tam gününde geldi.Kızlar ya bana bi akıl verin sizce dr takibi yaptırayım mı kendim ovülasyon testi ile mi takip edeyim? Gideceğim dr 2 saat uzaklıkta Malum her dr bu takibi yapmıyor.ha deyince gitmem zor olacak zaten ilk muayeneye bile adetin 3.-4. Günü gidiliyormuş denk getirebilir miyim bilmiyorum. Bi yandan da denemişken tam olsun sonradan vah tüh demiyim diyorum ne yapsam?
Naptin cnm test yaptın mı dahaBen testlere güveniyorum canim. Testler tek başına yum takibi için yeterli diye düşünüyorum. Mesela ben bu ay doktora gittim yumurta yok dedi. Akşama testim pik yaptı ve catladigina eminim belirtilerden. Bir de yumurta olmasaydı adet günümde gecikme olurdu ama tam gününde geldi.
Yok canim bugün adet oldum tam beklediğim gundeNaptin cnm test yaptın mı daha
Bende yarın yada çarşamba olacağım inşallah, son testi yaptım bugünYok canim bugün adet oldum tam beklediğim gunde
Hmmm olur mu ki öyle hiç aklıma gelmemiştiOvulasyonla takip yapıp pik gördüğün zaman gitsen çatlamış mi ona göre olsa
Hadi yaBen testlere güveniyorum canim. Testler tek başına yum takibi için yeterli diye düşünüyorum. Mesela ben bu ay doktora gittim yumurta yok dedi. Akşama testim pik yaptı ve catladigina eminim belirtilerden. Bir de yumurta olmasaydı adet günümde gecikme olurdu ama tam gününde geldi.
Cogu kisi oyle yapiyo ovulasyon bence de garanti ama icime sinsinn diyosan pik gördüğün gün gidip baktır çatlamış dedigi zaman calisma yaparsinHmmm olur mu ki öyle hiç aklıma gelmemişti
Tamamdır çok teşekkür ederim ben kendim test yapayım o zaman adetten somraCogu kisi oyle yapiyo ovulasyon bence de garanti ama icime sinsinn diyosan pik gördüğün gün gidip haktır çatlamış dedigi zaman calisma yaparsin
Aynen basla benim bu geceyi saymazsak 2 gün kaldi bata eger gördüğüm silik çizgiler yalanci cizgiyse bende yine ovulasyonla takip yapıcamTamamdır çok teşekkür ederim ben kendim test yapayım o zaman adetten somra
Çok heyecanlı ya valla ben hamile kalsam cinsiyeti öğrenene kadar dokuz doğururumAynen basla benim bu geceyi saymazsak 2 gün kaldi bata eger gördüğüm silik çizgiler yalanci cizgiyse bende yine ovulasyonla takip yapıcam
BendeÇok heyecanlı ya valla ben hamile kalsam cinsiyeti öğrenene kadar dokuz doğururum
Bugün de test yaptın mı canım bi at bakalımAynen basla benim bu geceyi saymazsak 2 gün kaldi bata eger gördüğüm silik çizgiler yalanci cizgiyse bende yine ovulasyonla takip yapıcam
Evet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cokBugün de test yaptın mı canım bi at bakalım
Görüyoruz görüyoruz maşallahEvet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?