- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.681
Göğüs ucu hassasiyeti de dün başladi bakalim hayirlisi aksam gidicem ama gec yumurtladim ya yne kanda cikmaz diye korkuyorumÜ
Görüyoruz görüyoruz maşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah ☺Göğüs ucu hassasiyeti de dün başladi bakalim hayirlisi aksam gidicem ama gec yumurtladim ya yne kanda cikmaz diye korkuyorum
Amin Allah herkesinn gönlüne göre versinHakkında hayırlısı olsun inşallah ☺❤
Evet görünüyor. Canım hamilelik önce kana geçer sonra idrara geçer. Yani kan testinde yoksa bu testlerde bi sorun var. Tekrar bir kan ver bence bugünGöğüs ucu hassasiyeti de dün başladi bakalim hayirlisi aksam gidicem ama gec yumurtladim ya yne kanda cikmaz diye korkuyorum
Var gibi canım ama artık kanda çıkar benceEvet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cok
Yaptigim testler 3 farkli marka aynen şundan umudum var 9.gün testte de kanda da çıkmamıştı 10.gün 4 saat sonra cikti silik çizgi dün 2-3 saat sonra cikti bugün de 10-15 dk içinde hemen belirdi geç yumurtlama olduğu için daha adete nerdeyse 6 gün kala kan yaptirmistim o yüzden cikmamis olabilir bakalim aksam gidip yine kan vercem zaten orda cikmadan emin olmamEvet görünüyor. Canım hamilelik önce kana geçer sonra idrara geçer. Yani kan testinde yoksa bu testlerde bi sorun var. Tekrar bir kan ver bence bugün
Inşallah vardır canim hakkında en hayırlısıYaptigim testler 3 farkli marka aynen şundan umudum var 9.gün testte de kanda da çıkmamıştı 10.gün 4 saat sonra cikti silik çizgi dünyada 2-3 saat sonra cikti bugün de 10-15 dk içinde hemen belirdi geç yumurtlama olduğu için daha adete nerdeyse 6 gün kala kan yaptirmistim o yüzden cikmamis olabilir bakalim aksam gidip yine kan vercem zaten orda cikmadan emin olmam
İnşallah bakalim aksam kan vercemVar gibi canım ama artık kanda çıkar bence
Canım arada giriyorum ama çok sayfa oluyor okuyamıyorumKız sen nerelerdesnnn
Yok cnm valla yok daha. Yumurtlamama 10 gün var inşallah deneyecem bu ayCanım arada giriyorum ama çok sayfa oluyor okuyamıyorum
Nasılsın var mı sende birşeyler
Kan verdin mi canım naptın?İnşallah bakalim aksam kan vercem
Ay yok cikamadim hem korkuyorum ya cikmazsa diye bekliyim diyorum bi yandan esim okullar tatil olacak heryere gelmiş korona diye stres yapiyo beni karar veremedim ya beklerim adet gününü ya da gece giderim dayanamazsam yineKan verdin mi canım naptın?
Versen gelsen belirsizlikten kurtulur önüne bakarsın en azından hayırlısı olsun canımAy yok cikamadim hem korkuyorum ya cikmazsa diye bekliyim diyorum bi yandan esim okullar tatil olacak heryere gelmiş korona diye stres yapiyo beni karar veremedim ya beklerim adet gününü ya da gece giderim dayanamazsam yine
Vericem benim küçük kizda çok hasta onu hastaneye götürcem ordan iki dk kan vericemVersen gelsen belirsizlikten kurtulur önüne bakarsın en azından hayırlısı olsun canım
Yaa öylemi çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gel inşVericem benim küçük kizda çok hasta onu hastaneye götürcem ordan iki dk kan vericem
Ayyyy hadi gözün aydın cnm çok sevindim yaa darısı bize inşallahKızlar sanirim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?