Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Göğüs ucu hassasiyeti de dün başladi bakalim hayirlisi aksam gidicem ama gec yumurtladim ya yne kanda cikmaz diye korkuyorum
Evet görünüyor. Canım hamilelik önce kana geçer sonra idrara geçer. Yani kan testinde yoksa bu testlerde bi sorun var. Tekrar bir kan ver bence bugün

Evet yaptim normalde 2-3 saat sonra silik çizgiler belirirdi dünde dahil bugünki 10 dk içinde belirdi.bilmiyorum görebiliyo musunuz ben ciplak gözle görüyorum tlfndan cikmadi cok
Var gibi canım ama artık kanda çıkar bence

Evet görünüyor. Canım hamilelik önce kana geçer sonra idrara geçer. Yani kan testinde yoksa bu testlerde bi sorun var. Tekrar bir kan ver bence bugün
Yaptigim testler 3 farkli marka aynen şundan umudum var 9.gün testte de kanda da çıkmamıştı 10.gün 4 saat sonra cikti silik çizgi dün 2-3 saat sonra cikti bugün de 10-15 dk içinde hemen belirdi geç yumurtlama olduğu için daha adete nerdeyse 6 gün kala kan yaptirmistim o yüzden cikmamis olabilir bakalim aksam gidip yine kan vercem zaten orda cikmadan emin olmam

Inşallah vardır canim hakkında en hayırlısı

Kan verdin mi canım naptın?
Ay yok cikamadim hem korkuyorum ya cikmazsa diye bekliyim diyorum bi yandan esim okullar tatil olacak heryere gelmiş korona diye stres yapiyo beni karar veremedim ya beklerim adet gününü ya da gece giderim dayanamazsam yine

Ay yok cikamadim hem korkuyorum ya cikmazsa diye bekliyim diyorum bi yandan esim okullar tatil olacak heryere gelmiş korona diye stres yapiyo beni karar veremedim ya beklerim adet gününü ya da gece giderim dayanamazsam yine
Versen gelsen belirsizlikten kurtulur önüne bakarsın en azından hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…