Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
D DUA VE SABIR eskiden test böyle olduktan sonra, yani t c den koyuyken ikisi eşit koyulukta olunca deneme için uygun zaman denilirdi.. acele etme bir test daha yapıp deneme öyle olsun derim.. zaten testin gidişatı belli eder kendini

Benimde eşim 5 kilo köy sütü getirmiş. Kaynat içelim dedi. Ben hiiiçç diyet falan unutmuşum bi baktımki bi kupa süt içmişim. Farkettiğimde yarım dakka şoktan çıkamadım
Bu heriflerin köy ürünü merakı da beni öldürecek. Tam zamanında yapıyorlar yapacağını benim adamda dün köylü bir arkadaşından on kilo yayik ayranı almış. Öf engel olamıyorum içiyor valla

Sorma 5 kilo da köy peyniri getirmiş. Hem organik getiriyorlar hemde laf ediyoruz hele bak

Sorma 5 kilo da köy peyniri getirmiş. Hem organik getiriyorlar hemde laf ediyoruz hele bak
Bende takılıyorum kız babası olduğun belli diye. Çok seviyor yogurttu peynirdi bu tarz şeyleri. Benim hiç aram yok allah tan süt ürünleriyle. Yoksa adamlarla asitlenip uçardik maazallah

Bende takılıyorum kız babası olduğun belli diye. Çok seviyor yogurttu peynirdi bu tarz şeyleri. Benim hiç aram yok allah tan süt ürünleriyle. Yoksa adamlarla asitlenip uçardik maazallah
Bende seviyorum eşimde seviyor napcaz

Benim esimde cok sever zorla 1 ay sadece minimuma indirdim bugün diyo ayran yap cabuk ayransizliktan ölcem hamile olduguna göre azad et beni dedim tamam yaptim bi kap ayranı dikti kafaya oh bee dunya varmis diyo sonra gitti hemen 5 kilo süt getirdi kaynat icicem gerisine hemen yine yogurt yap diyo

Ay adamın canına tak etmiş sen nasılsın canım nasıl gidiyor gebelik

Ay adamın canına tak etmiş sen nasılsın canım nasıl gidiyor gebelik
Hemde nasil tak etti canina annesinin evinde ayransiz yogurtsuz sofra kurulmaz her türlü sürahilerce ayran vardir o evde.sadece oraya gidince mecbur iciyodu bi bardak filan annesi bisi anlamasin diye
Ben de iyiyim simdilik bisey yok yarin aksam tekrar kan vercem deger yükseldiyse millete soyleycem daha kimseye soylemedim aksam kardesime citlattim sadece.kasiklarim arada agriyo ve belim aşırı agriyo onun disinda hamile gibi hissetmiyorum suan

ben de doktor kontrolüne gittim ultrasonda gördüm çok komikti halim ama henüz kimseye söyleyemedim erken gibi geldi, ailem bile bilmiyor daha... kızarlar mı acaba geç söyleyince? siz ne zaman söylediniz yakınlarınıza, arkadaşlarınıza?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…