- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.761
Bu heriflerin köy ürünü merakı da beni öldürecek. Tam zamanında yapıyorlar yapacağınıBenimde eşim 5 kilo köy sütü getirmiş. Kaynat içelim dedi. Ben hiiiçç diyet falan unutmuşum bi baktımki bi kupa süt içmişim. Farkettiğimde yarım dakka şoktan çıkamadım
SormaBu heriflerin köy ürünü merakı da beni öldürecek. Tam zamanında yapıyorlar yapacağınıbenim adamda dün köylü bir arkadaşından on kilo yayik ayranı almış. Öf engel olamıyorum içiyor valla
Bende takılıyorum kız babası olduğun belli diye. Çok seviyor yogurttu peynirdi bu tarz şeyleri. Benim hiç aram yok allah tan süt ürünleriyle. Yoksa adamlarla asitlenip uçardik maazallahSorma5 kilo da köy peyniri getirmiş. Hem organik getiriyorlar hemde laf ediyoruz hele bak
Bende seviyorum eşimde seviyor napcazBende takılıyorum kız babası olduğun belli diye. Çok seviyor yogurttu peynirdi bu tarz şeyleri. Benim hiç aram yok allah tan süt ürünleriyle. Yoksa adamlarla asitlenip uçardik maazallah
Olsun sen sevsende dikkat ediyorsun ışte canimBende seviyorum eşimde seviyor napcaz
Edebildiğim kadar ediyorumOlsun sen sevsende dikkat ediyorsun ışte canim
Rahatlığını yiyim
Maşallah bacımcaydanlıkla içeydin
Eşim geç ve çok yorgun geliyor İşten sabaha karşı yapamıyoruz ya bitti gittiRabbim ol derse oluverir İnşallah
Benim esimde cok sever zorla 1 ay sadece minimuma indirdim bugün diyo ayran yap cabuk ayransizliktan ölcem hamile olduguna göre azad et beniBende takılıyorum kız babası olduğun belli diye. Çok seviyor yogurttu peynirdi bu tarz şeyleri. Benim hiç aram yok allah tan süt ürünleriyle. Yoksa adamlarla asitlenip uçardik maazallah
Hayırlı Allahtan artık canımD DUA VE SABIR eskiden test böyle olduktan sonra, yani t c den koyuyken ikisi eşit koyulukta olunca deneme için uygun zaman denilirdi.. acele etme bir test daha yapıp deneme öyle olsun derim.. zaten testin gidişatı belli eder kendini
Allah gönlündekini nasip etsin sana bu geceAllah razı olsun sizden arkadaşlar yakınıma bile soramıcam şeyleri sordum size İnsan içindeki herşeyi paylaşıyor burda
Amiiiin Allah razı olsun arkadaşım rabbim senin kucağına Salih bir evlat versin inşallahAllah gönlündekini nasip etsin sana bu gece
Amiin İnş canım Cümlemize verir İnşaallahRabbim paşanı bu gece nasip etsin sana İnşallahhh
Ay adamın canına tak etmişBenim esimde cok sever zorla 1 ay sadece minimuma indirdim bugün diyo ayran yap cabuk ayransizliktan ölcem hamile olduguna göre azad et benidedim tamam yaptim bi kap ayranı dikti kafaya oh bee dunya varmis diyo sonra gitti hemen 5 kilo süt getirdi kaynat icicem gerisine hemen yine yogurt yap diyo
Aynen canım hayırlısıyla oglusun tutunmustur sana inşallah. Piklerin çok uzun sürmuyorsa çok güzel zamanlama oldu rabbimin izniyle sen daha iyi bilirsin tabiHayırlı Allahtan artık canım
Amiin canım inş artık Rabbim bilirAynen canım hayırlısıyla oglusun tutunmustur sana inşallah. Piklerin çok uzun sürmuyorsa çok güzel zamanlama oldu rabbimin izniyle sen daha iyi bilirsin tabi
Hemde nasil tak etti canina annesinin evinde ayransiz yogurtsuz sofra kurulmaz her türlü sürahilerce ayran vardir o evde.sadece oraya gidince mecbur iciyodu bi bardak filan annesi bisi anlamasin diyeAy adamın canına tak etmişsen nasılsın canım nasıl gidiyor gebelik
ben de doktor kontrolüne gittim ultrasonda gördüm çok komikti halimHemde nasil tak etti canina annesinin evinde ayransiz yogurtsuz sofra kurulmaz her türlü sürahilerce ayran vardir o evde.sadece oraya gidince mecbur iciyodu bi bardak filan annesi bisi anlamasin diye
Ben de iyiyim simdilik bisey yok yarin aksam tekrar kan vercem deger yükseldiyse millete soyleycem daha kimseye soylemedim aksam kardesime citlattim sadece.kasiklarim arada agriyo ve belim aşırı agriyo onun disinda hamile gibi hissetmiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?