- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.801
AynenHiç deme birincisi gelseydi bir inşallah. Gelince poposuna poposuna vurun ugrastirdi diye sizi
Karbonatlı suyla mı yaptın cnmKızlar bu arada ben denemeden önce vajinal duş ta yapmistim karbonatlı suyla ph i 9 u geçiyordu biraz
Evet karbonatlı su yapip şırınga ile derine enjekte ettimKarbonatlı suyla mı yaptın cnm
Anladım cnm bende yapmayı düşünüyorum daEvet karbonatlı su yapip şırınga ile derine enjekte ettim
RABBİM tamamına erdirsin gözünüz aydın olsun. vatana millete hayırlı evlat eylesin ALLAH ım. anlatır mısınız neler yaptınız hangi anda deneme yaptınız?Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
MaşaAllah canım çokkk sevindim sağlıkla kucağına al inşaAllahMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Ayyy canım çok sevindim ya gerçekten Bu erkek haberlerini aldıkça benim olmuş gibi seviniyorum Rabbim Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Canım neler yaptığını tekrar anlatır mısın bize sana zahmetMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Kaç yaşındasın bu arada canım?Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Tebrik ederim maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
38 galiba cnmKaç yaşındasın bu arada canım?
Hımm anladım canım38 galiba cnm
Canım tekrar tebrik ederim Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaah canim❤Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Çok sevindim bitanem Allah sağ salim kavustursunMerhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Yumurtlama günü mü denemişti arlo cnmÇok sevindim bitanem Allah sağ salim kavustursun
Masallah canim gozun aydin. Cok sevindim.Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederimiyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar
Unutmadiysam pikten 8 7 saat önce idiYumurtlama günü mü denemişti arlo cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?