Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisiniz? Bildiğiniz gibi ben 14 haftalık hamileyim. Yaşımdan dolayı gebeliğim risk olarak görülmüştü. İkili tarama testim kötü çıktı ve ben çok korktum. Nifty diye bir test yaptılar genetik tarama testi. Bugun sonucumu aldım Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun bebeğim sağlıklı. Bu arada bebeğim erkekmis. Öncelikle Zeyno ve Semra’ya ve burada bulunan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim iyi ki varsiniz iyi ki bu kadar güzelsiniz çok teşekkür ederim. Bütün burada olan bütün arkadaşlarıma dua ediyorum allah hepinize nasip etsin insallah. Bana soru sormak isteyen olursa seve seve cevap veririm. Sevgiler canlar

RABBİM tamamına erdirsin gözünüz aydın olsun. vatana millete hayırlı evlat eylesin ALLAH ım. anlatır mısınız neler yaptınız hangi anda deneme yaptınız?

MaşaAllah canım çokkk sevindim sağlıkla kucağına al inşaAllah Bizlere de dua et lütfen

Ayyy canım çok sevindim ya gerçekten Bu erkek haberlerini aldıkça benim olmuş gibi seviniyorum Rabbim Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Canım neler yaptığını tekrar anlatır mısın bize sana zahmet

Kaç yaşındasın bu arada canım?

Tebrik ederim maşallah, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım tekrar tebrik ederim Rabbim Saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insaah canim❤

Çok sevindim bitanem Allah sağ salim kavustursun

Masallah canim gozun aydin. Cok sevindim.
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insAllah
Hayirli evlat olsun Allah in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…