- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #84.781
Aynı bennnnBen duydugum anda yayarım herkese dayanamam ölsem
Kız bende hastanede başladım eve kadar yolda herkes duymustuAynı bennnnhastaneden çıktığım gibi sülalem duydu
Galiba içimizde bişi tutamıuorzKız bende hastanede başladım eve kadar yolda herkes duymustu
Bende degerim 21 di küçük kizimda hastaneden itibaren herkes duyduAynı bennnnhastaneden çıktığım gibi sülalem duydu
Şimdi hamile kalırsam bi süre söylemeyi düşünmüyorum sadece kardeş ve anneme söylerim o kadarBende degerim 21 di küçük kizimda hastaneden itibaren herkes duydu
Bunda da bugun tekrar kan vercem yükselmeyi gördüğüm an soylicem
Benim 7 görümcem var 2 kiz kardes 1 abim var annem ve kayınvalideme de mecbur soylicem yani bi 30 kisi filan ogreniyo ilk etaptaŞimdi hamile kalırsam bi süre söylemeyi düşünmüyorum sadece kardeş ve anneme söylerim o kadar
Benim aile daha kalabalık onun için biri öğrense 1 saat sonra sülale öğrenmiş oluyorBenim 7 görümcem var 2 kiz kardes 1 abim var annem ve kayınvalideme de mecbur soylicem yani bi 30 kisi filan ogreniyo ilk etapta
Aynen ya asla diyemem sadece anneme kardeşime diyim diye zaten onlar ogrendi mi 15dk da telefonum çalmaya basliyoBenim aile daha kalabalık onun için biri öğrense 1 saat sonra sülale öğrenmiş oluyor
Ay aman oğlumuz olsunda herkes duysun bişi olmazAynen ya asla diyemem sadece anneme kardeşime diyim diye zaten onlar ogrendi mi 15dk da telefonum çalmaya basliyotüm herkese ilan ediyolar
Ay Allahim cok aminAy aman oğlumuz olsunda herkes duysun bişi olmaz
AammmiiinnnnnnnAy Allahim cok aminRabbim herkesin gönlünden geçeni ömrüne hayirli kılsın
Benim zaten devam ettiğim bi listem var ama sayı az olursa bende katılabilirimselam kızlaaarrrr
RABBİM dualarımızı kabul buyursun inşallah.
4444 tefriciye
*Yusuf suresi
*Muhammed suresi
*Taha suresi
*41 yada 75 yasini serif hatmi
*Gunluk 100 Rabbi hebli mines salihin
*Gunluk 70 Ya varis, 40 ya evvel, 55 ya mücib
*İki rekat Allah rızası için hacet namazı ardından ayetel kürsi
*313 ayetel kürsi
*313 fatiha
*1001 ihlas
Bunları okuyalım bol bol inşallah. Haricinde birlikte de yapabileceğimiz tefriciye hatmi olsun ister misiniz? Kimimizin duasının kabul olacağını RABBİM bilir o yüzden buraya yazıyorum hepimizin dili değsin inşallah
OKUMAK İSTEYEN YAZARSA SEVİNİRİM BEN BİR LİSTE DÜZENLEMEYE NİYET ETTİM. RABBİM NİYETİMİZİ KABUL ETSİN... SELAMETLE
Benim kv dem ve Annem duyar ilk. Sonra sağolsunlar yayarlar maşallahAy aman oğlumuz olsunda herkes duysun bişi olmaz
Aynen cnm annem umreye gidince hergün arıyordum bugün nereye gidiyorsun orada bana ve arkadaşlarıma dua et diyordum. Kadın artık telefonlarımı açmaya korkuyorduBenim kv dem ve Annem duyar ilk. Sonra sağolsunlar yayarlar maşallahCinsiyet öğrendim 12 haftalikken erkeğe benziyor dedi doktor yanılma payı yüksek söyleme şimdilik kimseye dedi. Ama kv dem herkese söylemiş. Hazırlıklı olun bu tarz şeylere şimdiden.. birde kızlardan sonra erkek beklediği için insanlar daha bir meraklı olur şaka bir yana söyleyin kızlar eşe dosta kimin duası kabul olur belli olmaz. Gerçekten çok dua ediyorlar
Inşallah kabul olur canım. Onlar bizden daha çok istiyorlar emin ol. Benim Annem le kayinvalidem beni ikna etti bir kere daha denemeye benden çok istiyorlarAynen cnm annem umreye gidince hergün arıyordum bugün nereye gidiyorsun orada bana ve arkadaşlarıma dua et diyordum. Kadın artık telefonlarımı açmaya korkuyordu
Ayyy evet bide öyle bi huyları varr. Bi tane yaptım sıra ikincideInşallah kabul olur canım. Onlar bizden daha çok istiyorlar emin ol. Benim Annem le kayinvalidem beni ikna etti bir kere daha denemeye benden çok istiyorlardogulu olunca erkek cocuk merakı daha fazla oluyor. Erkek olunca gardaşı da olsun bitane derler. Sizde bir tane dogurmayla kurtulamazsiniz bak soylim
Hiç deme birincisi gelseydi bir inşallah. Gelince poposuna poposuna vurun ugrastirdi diye siziAyyy evet bide öyle bi huyları varr. Bi tane yaptım sıra ikincide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?