- 22 Temmuz 2019
- 75
- 139
- 8
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.261
Canım benim sağlıkla al kucagına inşallahBurdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Çok şükür sağlıklı artık 3 kızım var Rabbim onlara sağlıklı hayırlı uzun ömür versin...
Allah bağışlasın canım,sen elinden geleni yapmışsın. Allah sağlık ve huzur versin hepsine.Burdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Çok şükür sağlıklı artık 3 kızım var Rabbim onlara sağlıklı hayırlı uzun ömür versin...
Ya ne yaparsak yapalım kaderden ötesini yaşayamıyoruz malesefAmin cnm aynen öyle ama çok şaşırdım zaten geç yumurtladım 20.gün 7.haftada 3-4 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım 11.gün öğrendim hamileliğimi kesem sağ tarafta hiç kusmadım çok güzel rüyalar görDüm hala inanamıyorum vardır bi Hayır diyip susuyorum Rabbim sizlere nasip etsin ...
öncelikle sağlıklı olmanıza çok sevindim hem bebeğin hem sizin. hakkınızda hayırlısı olsun. pikten 12 saat sonra deneme demişsiniz, silinme ne zaman oldu peki? yani pik ne kadar sürüyor sizde, daha önceki aylarda test etmişsinizdir.Burdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Önce nasip kısmet canım herşey. Rabbim sağlık versin kuzularına. Bundan sonra nasip etsin mevlam benimde 3 kizim var insan çok seviyor gercektenBurdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Allah sağ salim kavuştursun Allaha hayırlı kul peygamberine hayırlı ümmet olsunBurdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Canım eski mesajlara baktım da yazmışsin zaten. Diyet filan da önemli ama ben hep diyorum zamanlama en önemli şey. Senin geç çatlamış yumurtan. Pikten sonra silinir gibi olup tekrar koyulasmis ve baya uzun surmus catlamasi. Nasipte yoksa bişey sebep oluyor ışte. Rabbim bir sonrakinde nasip etsin oglus sanaAmin cnm aynen öyle ama çok şaşırdım zaten geç yumurtladım 20.gün 7.haftada 3-4 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım 11.gün öğrendim hamileliğimi kesem sağ tarafta hiç kusmadım çok güzel rüyalar görDüm hala inanamıyorum vardır bi Hayır diyip susuyorum Rabbim sizlere nasip etsin ...
Aynen Rabbimin takdırı o ol derse oluverir üzülme canım demekki hakkındaki hayırlısı bu imiş öyle düşün Sağlıklı kucağına al inş canım6 aydan fazla ovu. Testi yapıyorum kendimi çok iyi tanıdım bu arada pik devam edince 2.denemeye de yaptım çata çok uzun bi zaman kalamaz diye düşünüyorum yani anlatırken bile yoruldum kızlar söylenecek bişey yok Rabbimin takdiri
Senin için hayırlı evlat oymuş demekki Rabbim onu gondermis sana. Uzulme sakin hayırsız bir erkek evlattansa hayırlı kız evlat olsunlar evlatlarimizin hepsi hayırlı olsunlar ama Rabbim o kadar duaya en hayırlısını vermiştir ben hep öyle düşünüyorum. Peki rüyanda neler gormustun merak ediyorumAmin cnm aynen öyle ama çok şaşırdım zaten geç yumurtladım 20.gün 7.haftada 3-4 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım 11.gün öğrendim hamileliğimi kesem sağ tarafta hiç kusmadım çok güzel rüyalar görDüm hala inanamıyorum vardır bi Hayır diyip susuyorum Rabbim sizlere nasip etsin ...
Seni cok iyi anlıyorum canm bende erkek oluyor haberini vermeyi cok istemistim ama olmadi rabbim nasip etmeyince olmuyor bi sure sonra alisiyor insan rabbimden gelen diyorsun sipariş verilen birsey olsa hatayi kendinde ararsin ama malesef rabbimin takdiri bide 2 seçenek var erkek icin uğraşıyoruz 10 secenek olurda kiz olani tuttutmak bu denemeler yapilanlardan sonra insani daha cok etkiler valla suan ne desem bos benim doguma 1 ay kaldi bile hersey takdiri ilahi sağ salim kucagina almak nasip olsunBurdan o güzel haberi vermek çok isterdim bende bebeğim erkek deme hayali için çok uğraştım diyet Hatim ismi Azam duası 41 yasin 41+41 fetih süresi Rabbi hebli minessalihin sayısızca çektim eşime keçi boynuzu kürü ben soğan kürü fitil neredeyse 1 senedir süt ürünleri tüketmedik pikten 12 saat sonra deneme oldu 16.haftadayım ve bebeğim kız
Aynen canım en önemlisi dua ve tevekkulHer erkek doguran yumurtlama saatine dakikasina göre yapmıyor ya kizlar
Yada köyde yaşayan insanlar süt urunlerine dikkat mi ediyor aksine peynir süt yoğurt yiyorlar
Herşeyi yapıyoruz duyduğumuz evet yapalım da zaten bildiğimiz duyduğumuz herşeyi yapalım
Ama zannediyoruz ki herşeyi tamamen yaptım erkek olacak (kendi adima)
Olmayınca olmuyor demekki
Diyetten de yumurtanin catlamasindan da önemli en büyük şey DUA
Kaderimiz nasibimiz güzel yazılmış olsun inşallah
Allah hepinizin gönlüne göre versin
Kaç haftalık canım bebeğin. Umitlendirmek için değilde küçükse yanılma payı olabilir. Benim kizimda 17 haftaliktan itibaren erkek denilmişti. 6. Ayda kız olduğu anlaşıldı. Birde daha geçenlerde bir ünlü haber olmuştu. 3 bebeğine hamile kız diye biliyormuş. Birgün rahatsizlanmis gaz sancısı. O gün tesadüfen öğrenmiş ki bebeği erkek6 aydan fazla ovu. Testi yapıyorum kendimi çok iyi tanıdım bu arada pik devam edince 2.denemeye de yaptım çata çok uzun bi zaman kalamaz diye düşünüyorum yani anlatırken bile yoruldum kızlar söylenecek bişey yok Rabbimin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?