Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynı şey benim de başıma geldiği için seni anlıyorum inan, stres beni mahvettii
Ay bi daha değmeyen insanlar icin asla kendimi strese sokmicam cok vicdan yapiyorum eşim de o gün bana yazmisti kendini cok kasma stres olma bebek var biliyosun diye simdi o bile diyo kesin o yüzden düştü diye

Ay bi daha değmeyen insanlar icin asla kendimi strese sokmicam cok vicdan yapiyorum eşim de o gün bana yazmisti kendini cok kasma stres olma bebek var biliyosun diye simdi o bile diyo kesin o yüzden düştü diye
Yani aslında kısmetimiz de yokmusta bunlar da bahanesi oldu
Sağlık olsun
Bi dahakine olur inşallah
Allah yazmis olsun yeterki

Peki sen ovulasyon testi kullanmış miydin canım
Kullanmadm ama yumurtlam günomü biliyorum canım benim hormonlardasorun vardı doktor bebeğin olmaz bile dedi am ben İbrahim Saraçoğlunun kürlerinden kullandım hamile kaldım olmıycak diye sık ikiski oldu gün aşırı ilişki yani

Ayncanım korku düştü şimdi içime bende bende deneme yapamlardanım ya hiç belirtin yok diye hiç dikkat etmedim ya evde kalıncada iş güce sardım şimdi korktum biraz ama çok erken degıl mı düşük riski için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…