- 23 Nisan 2016
- 281
- 461
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.221
Aynen canım. Sonumuz hayır olsun.Hakkında hayirliysa nasip olsun inşallah bende kızlarında düşük riski yaşadım cnm çok zor biliyorum, sonumuz hayrolsun ortalık çok kotu
Deneme oldu da sonu iyi olmadı malesef canimAynen canım. Sonumuz hayır olsun.
Sen ne yaptın , bu ay deneme oldu mu?
Çok üzgünüm canım benim, hayırlısı olsun kuzumDeneme oldu da sonu iyi olmadı malesef canim
Amin canım inşallah hayırlısı olsunÇok üzgünüm canım benim, hayırlısı olsun kuzum
Canim zamanlaman cok guzelAkşam 9 daki testlerim
Eki Görüntüle 2606615
Akşam 12 deki testlerim
Eki Görüntüle 2606616
Sabah 5 teki testler
Eki Görüntüle 2606617
2. Testten sonra deneme oldu. Aslında son testten sonra da bir deneme daha düşündük ama aksiliklerden kısmet olmadı . O yüzden tek deneme oldu.
Amin canım çok teşekkür ederim.Canim zamanlaman cok guzel
Rabbim gonlune gore versin insAllah
Zamanlama güzel canim Rabbim gonlundekini hayırlısi ile nasip etsinAkşam 9 daki testlerim
Eki Görüntüle 2606615
Akşam 12 deki testlerim
Eki Görüntüle 2606616
Sabah 5 teki testler
Eki Görüntüle 2606617
2. Testten sonra deneme oldu. Aslında son testten sonra da bir deneme daha düşündük ama aksiliklerden kısmet olmadı . O yüzden tek deneme oldu.
Çok iyi zamanlama. Inşallah oglusun yola çıkmıştır. Sağlıkla inşallahAkşam 9 daki testlerim
Eki Görüntüle 2606615
Akşam 12 deki testlerim
Eki Görüntüle 2606616
Sabah 5 teki testler
Eki Görüntüle 2606617
Aynen canım. Dikkat edilmeli o kadar ugrasiliyor diyet, takip, stres. Denemeden sonra bir 10 gun dikkat edelim zaten varsa çıkar yoksa normal yaşamımıza dönüyoruz. Rabbim ugrastirmadan saglikla isteyen herkese nasip etsinDeneme yapan arkadaşlar lütfen bu süre de kendinize çok dikkat edin özellikle de gebeligı öğrenirseniz lütfen kendinizi yormadan dinlenerek geçirin en az 1 ay
Benden bi arkadaş tavsiyesi size
Erkek bebekler de gerçekten çabuk düşük oluyormuş
Aminnn canım inşallahAynen canım. Dikkat edilmeli o kadar ugrasiliyor diyet, takip, stres. Denemeden sonra bir 10 gun dikkat edelim zaten varsa çıkar yoksa normal yaşamımıza dönüyoruz. Rabbim ugrastirmadan saglikla isteyen herkese nasip etsin
Zamanlama güzel canim Rabbim gonlundekini hayırlısi ile nasip etsin
Çok iyi zamanlama. Inşallah oglusun yola çıkmıştır. Sağlıkla inşallah
Allah gönlüne göre versin canım insallah oğlun tutunur bu aySağolasın canım benim, zamanlama doğru değil mi?
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım , hayırlısı olsun inşAllah gönlüne göre versin canım insallah oğlun tutunur bu ay
Aynı belirtiler bendede olmuştu yumurtlamadan 8 gün sora lekelenmem oldu kasık ağrıları da aynıydı benimki şok iliskiydi kızım oldu :))) tabi cinsel perhiz yapmış olması durumu değiştirmiştir eminimSenin erkek Allah in izniyle demistiniz dersin insAllah
inşallah istediğin sonuçları alırsın, gönlündeki sana nasip olurSağolun kızlar, Allah hepimizin gönlündekini nasip etsin, sağlıkla hayırla inş
Teşekkür ederim canım, senin de bebeğin hayırlı olsuninşallah istediğin sonuçları alırsın, gönlündeki sana nasip olur
Cnm sen kızına ovulasyonla mı hamile kaldınAynı belirtiler bendede olmuştu yumurtlamadan 8 gün sora lekelenmem oldu kasık ağrıları da aynıydı benimki şok iliskiydi kızım oldu :))) tabi cinsel perhiz yapmış olması durumu değiştirmiştir eminim
Peki sen ovulasyon testi kullanmış miydin canımAynı belirtiler bendede olmuştu yumurtlamadan 8 gün sora lekelenmem oldu kasık ağrıları da aynıydı benimki şok iliskiydi kızım oldu :))) tabi cinsel perhiz yapmış olması durumu değiştirmiştir eminim
Ben değerin yükseldiğini gördüğüm gününe aksami çok şiddetli stres yasadim akrabalarimla saatlerce telefonda konuştum bagirdim cagirdim iki gün oldu değer düştü annem bana çok kızdı kesin sen öyle yaptin diye düştü erkek bebek pamuk ipliği gibidir en ufak harekette düşer diye kaale almadim sen boyle diyince acaba mi diyorumDeneme yapan arkadaşlar lütfen bu süre de kendinize çok dikkat edin özellikle de gebeligı öğrenirseniz lütfen kendinizi yormadan dinlenerek geçirin en az 1 ay
Benden bi arkadaş tavsiyesi size
Erkek bebekler de gerçekten çabuk düşük oluyormuş
Aynı şey benim de başıma geldiği için seni anlıyorum inan, stres beni mahvettiiBen değerin yükseldiğini gördüğüm gününe aksami çok şiddetli stres yasadim akrabalarimla saatlerce telefonda konuştum bagirdim cagirdim iki gün oldu değer düştü annem bana çok kızdı kesin sen öyle yaptin diye düştü erkek bebek pamuk ipliği gibidir en ufak harekette düşer diye kaale almadim sen boyle diyince acaba mi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?