Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım. Dikkat edilmeli o kadar ugrasiliyor diyet, takip, stres. Denemeden sonra bir 10 gun dikkat edelim zaten varsa çıkar yoksa normal yaşamımıza dönüyoruz. Rabbim ugrastirmadan saglikla isteyen herkese nasip etsin

Aynen canım. Dikkat edilmeli o kadar ugrasiliyor diyet, takip, stres. Denemeden sonra bir 10 gun dikkat edelim zaten varsa çıkar yoksa normal yaşamımıza dönüyoruz. Rabbim ugrastirmadan saglikla isteyen herkese nasip etsin
Aminnn canım inşallah
Allah herkesin gönlündekini nasip etsin insallah

Senin erkek Allah in izniyle demistiniz dersin insAllah
Aynı belirtiler bendede olmuştu yumurtlamadan 8 gün sora lekelenmem oldu kasık ağrıları da aynıydı benimki şok iliskiydi kızım oldu :))) tabi cinsel perhiz yapmış olması durumu değiştirmiştir eminim

Cnm sen kızına ovulasyonla mı hamile kaldın

Ben değerin yükseldiğini gördüğüm gününe aksami çok şiddetli stres yasadim akrabalarimla saatlerce telefonda konuştum bagirdim cagirdim iki gün oldu değer düştü annem bana çok kızdı kesin sen öyle yaptin diye düştü erkek bebek pamuk ipliği gibidir en ufak harekette düşer diye kaale almadim sen boyle diyince acaba mi diyorum

Aynı şey benim de başıma geldiği için seni anlıyorum inan, stres beni mahvettii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…