Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecen de biraz geç ilişki olmuş sanki. Kısa süreceği belli oluyor bence pikken akintin yogunsa belliki yumurta catlamasi yakındır diye düşünüyorum.
Ya birde gerçekten kısmette yoksa bişey sebep olur. Tevekkul etmek çok önemli. Ben bu ay piki gördüm ilişki oldu. Sonrasında test filan yapmadım ne zaman çat oldu vs. Zaten ilişki olmuş geri dönüşü yok rabbime emanet. Kismetimde varsa olur dedim

Hoşgeldin aramiza inş hepimizebir erkek evlat nasip etsin Allah amiinnnnnn

Evet sadece 1 ay ocakta piki gördüm ama devamını getirmedim gecen ay devamında 3 saat icinde bayagi silinmis oldu denesem mi acaba pikken ya oyle degiskenlik oluyo mudur bi 3 saatte silinen bi cok daha uzun süren filan
Canım benimde onceden hep 3 4 saatte siliniyodu ve çok uzuluyodum çünkü öğlen pik oluyodu 3 saat sonra siliniyodu eşimin isten gelip deneme yapmamız çok geç oluyodu. 5 6 ay böyle sürdü sonraki ay piki aksam gördüm silinecek korkusuyla hemen deneme yaptık ama silinmedi ertesi gün de hep koyuydu niye öyle oldu şaşırdık ama zaten o ay da tutmamıştı ondan sonraki aylar da hep uzun surdu pik 2.gün çatladı. Herkeste öyle olmuyo ama olan da var dikkatli takip yapmanı öneririm.

O zaman soyle yapicam piki görünce saatte 1 yapayim testi ilk silinme belirtisinde deneme olsun direk gerisi Allaha kalmis elimden geleni yaparim

2 gün oldu canım daha. cumartesi yum günümdü
Hayırlı olsun canım. Ben de beklemedeyim bakalım . Günler geçmiyor
Evet sadece 1 ay ocakta piki gördüm ama devamını getirmedim gecen ay devamında 3 saat icinde bayagi silinmis oldu denesem mi acaba pikken ya oyle degiskenlik oluyo mudur bi 3 saatte silinen bi cok daha uzun süren filan

Evet canım değişebiliyor. Kendi adıma söyleyeyim, benim geçen ay piki gördükten sonra 3 saat içinde silinme olmuştu.
Bu ay pikten 12 saat sonra silinme oldu.
O yüzden sık sık test yapıp silinmeyi yakalamak gerekiyor.

O zaman soyle yapicam piki görünce saatte 1 yapayim testi ilk silinme belirtisinde deneme olsun direk gerisi Allaha kalmis elimden geleni yaparim
Saatte 1 çok sağlıklı sonuç vermeyebilir.
Testlerin üzerinde de en az 2 saat önceden sıvı alımını azaltmalısınız yazıyor.
Bence en az 2 saat olmalı. Tabi tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir

Canım erkek için geç kalmadan siliklesince de uygun zaman bence. Sen siliklestikten sonra deneme yapıp gebe kalmistin değilmi. Biz birazda gebe kalamadigimiz için pikken deniyoruz. Sen piki görünce iki saatte bir yap çok hafif değişiklik gorursen çizgide deneme olsun.

Aslında catlamaya en yakın zamanda olmalı ya 3,4 saat önce ya 3,4 saat sonra. Pikken çatlamanin yakın olduğunu bilemediğimiz için bence sıkı takiple çok hafif siliklesince.
Benim böyle uygulayarak bir oğlum oldu. Ama o zaman pik surem 7,8 saat sürmüştü. Hafif siliklesince denedim. Şimdi pik surem çok kısa o yüzden pikken deneme yaptim

Kızlar peki pikken neden uzun sürenler oluyor pik ne anlama geliyor yumurtada
Pik yumurta catlarken salgılanan hormonun en yüksek hali. Yumurta çatlayana kadar salgilaniyor. Catladiktan sonra düşmeye başlıyor. Süresinin kısa yada uzun olması sanırım yumurtanın geç yada çabuk çatlamasiyla alakali

Evet 9 da cok koyuydu 12 de bayagi silinmisti deneme 3 te olmustu bu ay piki gördüğüm zaman 2 saatte bir yapayim dediğin gibi bi tık açıldığı an deneme olsun.ay ne karisik işler diger iki kizimda adet bitimi 2 günde 1 deneme oldu erkeği bulmak zor napalim Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı bi erkek evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…