- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #85.361
TSK.ederm oyle yapicamHayırlı olsun canım. Ben de beklemedeyim bakalım . Günler geçmiyor
Evet canım değişebiliyor. Kendi adıma söyleyeyim, benim geçen ay piki gördükten sonra 3 saat içinde silinme olmuştu.
Bu ay pikten 12 saat sonra silinme oldu.
O yüzden sık sık test yapıp silinmeyi yakalamak gerekiyor.
Evet canım bir yıldan fazla hafif silinince deniyordum olmuyordu hamile kaldığım ay pikken denemiştimCanım rabbim bağışlasın oglusunu. Bişey soracam benimde suan öyle oluyor pik 2,3 saat sürüyor sadece. Pikten deneyince mi gebe kaldın. Ben 2, 3 aydır hafif silinince deniyordum gebe kalamadim. Bu ay piki gorunce denedim.
Bir de spermin yumurtaya ulaşması, döllemeye hazırlanması gibi her bi aşamada zaman alıyor. Yumurta çatlamış bile olsa deneme yaptıktan yaklaşık 7-8 saat sonra döllenme gerçekleşiyor.Evet kısa sürüyor canım. Ama yalnız bir ay testle takip yaptiysan belli olmaz canım. Yanlış yönlendirmek istemem. benim 4 aydır testle takibinde hep aynı gördüğüm için pikken denedim bu ay.
yok kit kullanmadımHayırlı doğumlar Versin cnm rabbım ovılasyonlamı takıp yaptın pilken mı deneme oldu
Hayırlı olsun cnm sen dıyet fln uygulamısmıydınMerhabalar, belki beni hatırlarsınız. Yeni hamileyken kendimce hesaplayıp(kız bebek icin) bir de acaba tutmus mudur diye size yazmıştım. Cinsiyeti öğrenince söyle demiştiniz. Bu da erkekmiş. Hayırlısı olsun. Ben yanlış hesaplamışım yumurtlama öncesi gece ilişki olmuştu ertesi gün de yumurtlamıştım,ben kız olur diyordum erkek oldu. İsteyene fikir de olmuş olsun
Yumurtlamaya yakın erkek oluyor genelde canım. Kız için en az iki gün önce ilişki bırakılması gerek bence. Rabbim bağışlasın. Vatanina milletine yararlı evlat olsun. 2. Oglus mu geliyorMerhabalar, belki beni hatırlarsınız. Yeni hamileyken kendimce hesaplayıp(kız bebek icin) bir de acaba tutmus mudur diye size yazmıştım. Cinsiyeti öğrenince söyle demiştiniz. Bu da erkekmiş. Hayırlısı olsun. Ben yanlış hesaplamışım yumurtlama öncesi gece ilişki olmuştu ertesi gün de yumurtlamıştım,ben kız olur diyordum erkek oldu. İsteyene fikir de olmuş olsun
Tesekkur ederim, yok hicbişi yapmadım. Yani herzamanki gibi yedimHayırlı olsun cnm sen dıyet fln uygulamısmıydın
Yumurtlama günü erkek, öncesi kız olur diye düşünmüştüm ben. Hani erkek spermi erken ölüyor ya, bir de zaten eşimin spermlerinde hareket az. Dedim öncesinde ilişki olursa kız olur. Evet 2. Oğlum geliyorYumurtlamaya yakın erkek oluyor genelde canım. Kız için en az iki gün önce ilişki bırakılması gerek bence. Rabbim bağışlasın. Vatanina milletine yararlı evlat olsun. 2. Oglus mu geliyor
Çok güzel canım kardeş güzel oluyor. Hele aynı cinsiyet bence daha iyi. Benim kizlarimda birlikte büyüdüler. Çok güzel anlasirlar. Çok şanslıyım bu konuda. Darısi Senin ogluslaraYumurtlama günü erkek, öncesi kız olur diye düşünmüştüm ben. Hani erkek spermi erken ölüyor ya, bir de zaten eşimin spermlerinde hareket az. Dedim öncesinde ilişki olursa kız olur. Evet 2. Oğlum geliyorAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla gönlündekini versin. Oğluma hediye olacak kardeşi, İnşallah ömür boyu en yakın dostu hazır olacak diyorum kendimce.aralarında 16 ay olacak doğunca
Yumurtlama günü erkek, öncesi kız olur diye düşünmüştüm ben. Hani erkek spermi erken ölüyor ya, bir de zaten eşimin spermlerinde hareket az. Dedim öncesinde ilişki olursa kız olur. Evet 2. Oğlum geliyorAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla gönlündekini versin. Oğluma hediye olacak kardeşi, İnşallah ömür boyu en yakın dostu hazır olacak diyorum kendimce.aralarında 16 ay olacak doğunca
Canım bende yumurtalama çubuğu kullandım tam ovulasyon günü ve sonrası degerlindirm ve şuan hamileyim. Tabi ben cinsiyet için kullanmadım Gerçektende doğrumu bu deneyen var mı aranızdaYumurtlama günü erkek, öncesi kız olur diye düşünmüştüm ben. Hani erkek spermi erken ölüyor ya, bir de zaten eşimin spermlerinde hareket az. Dedim öncesinde ilişki olursa kız olur. Evet 2. Oğlum geliyorAllah isteyen herkese sağlıkla hayırla gönlündekini versin. Oğluma hediye olacak kardeşi, İnşallah ömür boyu en yakın dostu hazır olacak diyorum kendimce.aralarında 16 ay olacak doğunca
Bu arada maşşalah Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinTesekkur ederim, yok hicbişi yapmadım. Yani herzamanki gibi yedim
Yumurta lama günü deneme yap sadece 2 gün sonraki sıkıntı olurSelam kızlar iki gün sonra yumurtlama günüm doktorum erkek bebek için iki gün ara ile korunmalı ilişki verdi yumurtlama günü korunmasız verdi ovulasyon testi aldım nasıl uygulama yapayım koyu çizgi varken mi birliktelik olsun yoksa silinince mü birde yumurtlamadan iki gün sonra bi deneme daha verdi öyle uygulayan var mı acaba
Çok deneyen var burda erkek bebek içinCanım bende yumurtalama çubuğu kullandım tam ovulasyon günü ve sonrası degerlindirm ve şuan hamileyim. Tabi ben cinsiyet için kullanmadım Gerçektende doğrumu bu deneyen var mı aranızda
bakalım cinsiyet belli oldugunda burdan yazarım.Çok deneyen var burda erkek bebek için
Eskilerden özellikle oğlu olan cok olmuş
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhabalar, belki beni hatırlarsınız. Yeni hamileyken kendimce hesaplayıp(kız bebek icin) bir de acaba tutmus mudur diye size yazmıştım. Cinsiyeti öğrenince söyle demiştiniz. Bu da erkekmiş. Hayırlısı olsun. Ben yanlış hesaplamışım yumurtlama öncesi gece ilişki olmuştu ertesi gün de yumurtlamıştım,ben kız olur diyordum erkek oldu. İsteyene fikir de olmuş olsun
Gonlune gore olsun insallahbakalım cinsiyet belli oldugunda burdan yazarım. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?