Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok teşekkür ederim canım bu gün yaptım t hafif silik çıktı bekleyeyim bakalım bu arada ilişki olmayacak demi hiç

Çok teşekkür ederim canım bu gün yaptım t hafif silik çıktı bekleyeyim bakalım bu arada ilişki olmayacak demi hiç

Yaklasik yumurtlama gununu biliyorsan eger 4 5 gun oncesinden son bi korunmali iliski olsun. cinsel perhiz onemli 4 gun falan iyi.
Bugun adetin kacinci gunu?
Testleri sivi alimina dikkat ederek yapiyorsun dimi

Yumurta lama günü deneme yap sadece 2 gün sonraki sıkıntı olur
Testin en koyu zamanıni bekle. 2 3 saat ara ile test yap
En koyu halinden bi tik açılma olduğunda yap denemeyi
Çok teşekkür ederim canım bu gün denedim biraz silik çıktı bu arada ilişki olmayacak değil mi

Selam kızlar benım adetler duzensız hem söktür mek hemde doktorum soğan kuru uygula dedıgı ıcın bugün basladım erkek bebege bir zarar varmı asidiklik pH acısından
Canım bir bilgim yok ama @Azraam1718 sanki bir ara yapıyordu. Zararı olsa yapmazdı diye düşünüyorum. Onlar daha iyi biliyor bu asidik ph konularını

İki saat sıvı al ayıp uygulayacağım değil mi
yarım bardak su iç 2 saat bekle test yap sonra tekrar yarım bardak su iç 2 saat bekle test yap, bu arada çorba dahi içme sadece su iç biraz ciğerler yanacak falan ama idare edecen çatlayana kadar arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…