- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.541
Çok iyi canim Allah tamamına erdirsin
Cok guzel canim saglikla kucagina al insallah
Cok tesekkurler canlar. Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin❤Cok iyi bence gözün aydin tekrar darisi bizlere
Amin canim benimmCok tesekkurler canlar. Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin❤
Çok iyi maşallah canım.hayirli olsun Allah.hepimize nasip etsin inşallahArkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
Gözün aydın hayırlı olsunCok tesekkurler canlar. Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin❤
Gözünüz aydın sağlıkla gelir inşallahCok tesekkurler canlar. Rabbim isteyen herkese saglikla nasip etsin❤
Çok iyi canım Rabbim tamamına erdirsinArkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
KeşkeBiri cikip gelse kesin bi formül verse, isteyene kiz isteyene erkek
Keskeee keskeee canimKeşkeiki kız bir oğluş olsa
Amin insallah canimÇok iyi maşallah canım.hayirli olsun Allah.hepimize nasip etsin inşallah
Sagolasin evet o da cok heyecanli oluyorGözün aydın hayırlı olsuncnm şimdi sıra geldi 12 hafta cinsiyet öğrenmek için beklemeye.
Dogru olma ihtimali yok bence çünkü cinsiyet anneye baglı degil bebek anneden X kronozomunu alıyor babadan gelen spermde de X kromozom varsa kız oluyor Y kromozom varsa erkek oluyor yani bunun ilişki günüyle falan alakası yokbenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Sagol cnm. Evet pikken oldu. Piklerim cok kisa suruyordu ve gec mi kaliyordum artik Gebelik olmuyordu kisa surenler pikken denesin benceGözünüz aydın sağlıkla gelir inşallahpik olunca mı deneme olmuştu
Amin sagol canimÇok iyi canım Rabbim tamamına erdirsin
Bence ne yap biliyormusun canim. Bu ay hic doktora gitme cunku o da stresli bisey. Yumurtlama testleriyle pikken deneme yap cunku sende benim gibi piklerin kisa suruyor. Umutsuz olma canim. bu yontemle dene insallah mevlam verecektir ben inaniyorum ❤Biri cikip gelse kesin bi formül verse, isteyene kiz isteyene erkek
Keşkeiki kız bir oğluş olsa
Rabbimin izniyle ogluslari dogurun hele birde yoldasi olsun dersiniz benim gibi bir daha dogurursunuzKeskeee keskeee canimseninde mi iki kizin var
Aynen canim doktora gitmiycem artikBence ne yap biliyormusun canim. Bu ay hic doktora gitme cunku o da stresli bisey. Yumurtlama testleriyle pikken deneme yap cunku sende benim gibi piklerin kisa suruyor. Umutsuz olma canim. bu yontemle dene insallah mevlam verecektir ben inaniyorum ❤
Dur kiz once bi taneyi bulalim daRabbimin izniyle ogluslari dogurun hele birde yoldasi olsun dersiniz benim gibi bir daha dogurursunuzkizlarimin yoldasligi cok hosuma gidiyor benim eminim sizinkilerde oyledir
Ismi nedir canim profilin mrk ettim bi incelemk isterimEvet
Arkadan görünümlü kadın resmi var profilinde.gercek kişi değil de çizim gibi kadın resmi var
Canim hayirli olsun cok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin insTabi ben 12. Gun yumurtlamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?