Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
Çok iyi maşallah canım.hayirli olsun Allah.hepimize nasip etsin inşallah

benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?

Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Dogru olma ihtimali yok bence çünkü cinsiyet anneye baglı degil bebek anneden X kronozomunu alıyor babadan gelen spermde de X kromozom varsa kız oluyor Y kromozom varsa erkek oluyor yani bunun ilişki günüyle falan alakası yok

Biri cikip gelse kesin bi formül verse, isteyene kiz isteyene erkek
Bence ne yap biliyormusun canim. Bu ay hic doktora gitme cunku o da stresli bisey. Yumurtlama testleriyle pikken deneme yap cunku sende benim gibi piklerin kisa suruyor. Umutsuz olma canim. bu yontemle dene insallah mevlam verecektir ben inaniyorum ❤

Aynen canim doktora gitmiycem artik
Deneme zamaninda kadar testle takip edicem yine bi kac ay, pikler cok kisa evet 2 test arasi pik olup catliyor hemen, pikken deniycem insallah, hakkimizda hayirliysa olur insallah

Rabbimin izniyle ogluslari dogurun hele birde yoldasi olsun dersiniz benim gibi bir daha dogurursunuz kizlarimin yoldasligi cok hosuma gidiyor benim eminim sizinkilerde oyledir
Dur kiz once bi taneyi bulalim da ikinciye insallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…