- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.521
Klomeni adetin 3. Yada 5. Günü kullanmaya baslamalisn ama adet değilken mi kullandinHayırlı kandiller. Pcos var bende adetim gelmeyince bende klomen içmeye başladım yarın ovülasyon testlerine başlayacaktım ama bugün adet oldumşimdi adetliyken mi olacak yumurtlama
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim. İki kız kardeşte çok güzel üçüncü insallah bir erkek kardeşleri olur. Allah her iki duyguyu da tattırsın burada bulunan bütün arkadaşlarımaBen hep test yaptım oğlum olsun istedim ama son aylarda diyeti de biraktim zamanlamaya da pek dikkat etmedim olmuyo diye bir ara vazgectim öyle de olmadi tekrar basladik bu sürece bu sefer yumurtlamayı bulup hamile kalabilmekti amacım. O zor sureci ben de yasadim şuan isteyip de hamile kalamayan arkadaşları çok iyi anliyorum ama inanin zamanı var Rabbim veriyo hayırlı zamanda
EvetKlomeni adetin 3. Yada 5. Günü kullanmaya baslamalisn ama adet değilken mi kullandin
EvetKlomeni adetin 3. Yada 5. Günü kullanmaya baslamalisn ama adet değilken mi kullandin
Bence bu ay bi daha klomen kullanma direk ovu. Testlerine başla denemeleri yap üst üste kullanmak zararli olabilir adetten sonra hemen yumurtlama olabilir klomenden dolayiAdetin 5. Günü tekrar başlasam olur mu acaba
10 gün sürüyor adet de öyle yapayım. Yumurtalıklar aşırı uyarılmış olacak Yoksa.Bence bu ay bi daha klomen kullanma direk ovu. Testlerine başla denemeleri yap üst üste kullanmak zararli olabilir adetten sonra hemen yumurtlama olabilir klomenden dolayi
Bencede bu defa kist filan olur bi de onunla ugrasma10 gün sürüyor adet de öyle yapayım. Yumurtalıklar aşırı uyarılmış olacak Yoksa.
Doğu söylüyorsunBencede bu defa kist filan olur bi de onunla ugrasma
Evet canım bence değerlendirmen de tutarsa çok iyi olmuş olduEvet canın çok şükür çatladı gecikmeden.
İnşallah tutar canım sağol .Evet canım bence değerlendirmen de tutarsa çok iyi olmuş oldu
EvetFacedeki isim mi cnm bu
Mantığı ne söylediği günlerin canım? Neye göre hesaplama yapıyorEvet
Arkadan görünümlü kadın resmi var profilinde.gercek kişi değil de çizim gibi kadın resmi var
Çok iyi canim Allah tamamına erdirsinArkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
Cok guzel canim saglikla kucagina al insallahArkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
Cok iyi bence gözün aydin tekrar darisi bizlereArkadaşlar testlerim geldi. Son adet tarihine göre 30 gunluk hamileyim. yerlesme kanamasiydi belki de. Hic yasamamistim diger hamileliklerimde. Sizce koyulugu nasil testin. Son defa atayim dedimEki Görüntüle 2616274
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?