Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım sen de mi ovulasyon test yaptın be kız mı istiyordun erkek mi
Ben hep test yaptım oğlum olsun istedim ama son aylarda diyeti de biraktim zamanlamaya da pek dikkat etmedim olmuyo diye bir ara vazgectim öyle de olmadi tekrar basladik bu sürece bu sefer yumurtlamayı bulup hamile kalabilmekti amacım. O zor sureci ben de yasadim şuan isteyip de hamile kalamayan arkadaşları çok iyi anliyorum ama inanin zamanı var Rabbim veriyo hayırlı zamanda

Hamile degilmisin sen

Ben hiç diyet yapmadım yemekle alakalı oldugunu düşünmüyorum birde befn ovulasyon gününde hamile kaldım cinsiyeti de çok merak ediyorum

Ben hiç diyet yapmadım yemekle alakalı oldugunu düşünmüyorum birde befn ovulasyon gününde hamile kaldım cinsiyeti de çok merak ediyorum
Ama vücudum asidik benim hep alkali beslenmem gerekiyordu tamamen ilgisi olmasada isi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ama diyetinden zamanlamasina hepsini tam anlamiyla yapıp kızı olanlar da var

Ama vücudum asidik benim hep alkali beslenmem gerekiyordu tamamen ilgisi olmasada isi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ama diyetinden zamanlamasina hepsini tam anlamiyla yapıp kızı olanlar da var
Aynn cnm benim mesela bende sürekli alkali su içiyordum ve hiç asitli bişey de tüketmedim bakalım artık herşey kısmet

Bir arkadaş demiş hani hastaneden emekli hemşire arkadaş hesaplama yapıyor diye bir yere sayfaya yani davet etti sanırım orasını sordum nereye diye☺
Ha yok o mesajı yeni değil geçen senelerde attığı bi mesajı öyle gezinirken denk geldi. Facede grupları varmş orda bi abla gelmiş galiba takvim var falan demiş. Abla hala face kullanıyor mu acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…