- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.501
Git canım belli olmaz. inşallah sağlıkli bir erkektir rabbim isteyen herkese versin.Canım çok uğraştı doktor önce bacaklarını açmadi dedi karnıma bastırdı sonra hayırlı olsun kiziniz olacak dedi. Bu hafta bir doktora daha gidicem net olsun
HAtırladım canım ismi ‘umut ışığı’Cnm bu ablayla hala görüşüyor musn
Ben hep test yaptım oğlum olsun istedim ama son aylarda diyeti de biraktim zamanlamaya da pek dikkat etmedim olmuyo diye bir ara vazgectim öyle de olmadi tekrar basladik bu sürece bu sefer yumurtlamayı bulup hamile kalabilmekti amacım. O zor sureci ben de yasadim şuan isteyip de hamile kalamayan arkadaşları çok iyi anliyorum ama inanin zamanı var Rabbim veriyo hayırlı zamandaCanım sen de mi ovulasyon test yaptın be kız mı istiyordun erkek mi
Amin canım inşallahGit canım belli olmaz. inşallah sağlıkli bir erkektir rabbim isteyen herkese versin.
Facedeki isim mi cnm buHAtırladım canım ismi ‘umut ışığı’
Orada mı halen bilemiyorum ama
Hamile degilmisin senBen hep test yaptım oğlum olsun istedim ama son aylarda diyeti de biraktim zamanlamaya da pek dikkat etmedim olmuyo diye bir ara vazgectim öyle de olmadi tekrar basladik bu sürece bu sefer yumurtlamayı bulup hamile kalabilmekti amacım. O zor sureci ben de yasadim şuan isteyip de hamile kalamayan arkadaşları çok iyi anliyorum ama inanin zamanı var Rabbim veriyo hayırlı zamanda
Ben hiç diyet yapmadım yemekle alakalı oldugunu düşünmüyorumBen hep test yaptım oğlum olsun istedim ama son aylarda diyeti de biraktim zamanlamaya da pek dikkat etmedim olmuyo diye bir ara vazgectim öyle de olmadi tekrar basladik bu sürece bu sefer yumurtlamayı bulup hamile kalabilmekti amacım. O zor sureci ben de yasadim şuan isteyip de hamile kalamayan arkadaşları çok iyi anliyorum ama inanin zamanı var Rabbim veriyo hayırlı zamanda
Hamileyim canım o sureci anlattım olmicak diye çok uzulmustumHamile degilmisin sen
Peki sen kızın mı olsun istedin oğlun muHamileyim canım o sureci anlattım olmicak diye çok uzulmustum
Ama vücudum asidik benim hep alkali beslenmem gerekiyordu tamamen ilgisi olmasada isi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ama diyetinden zamanlamasina hepsini tam anlamiyla yapıp kızı olanlar da varBen hiç diyet yapmadım yemekle alakalı oldugunu düşünmüyorumbirde befn ovulasyon gününde hamile kaldım cinsiyeti de çok merak ediyorum
İlk önce oğlum olsun istedim sonra hangisi olursa olsun dedimPeki sen kızın mı olsun istedin oğlun mu
Aynn cnm benim mesela bende sürekli alkali su içiyordum ve hiç asitli bişey de tüketmedim bakalım artık herşey kısmetAma vücudum asidik benim hep alkali beslenmem gerekiyordu tamamen ilgisi olmasada isi kolaylaştırır diye düşünüyorum. Ama diyetinden zamanlamasina hepsini tam anlamiyla yapıp kızı olanlar da var
Hayırlısı olsun cnm oğlunda olur inş hiç birşey imkansız degilİlk önce oğlum olsun istedim sonra hangisi olursa olsun dedim
Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutusanlara versin artik bize yeter 2 tane onları su ortamda koruyabileyim güzel buyutebileyim başka bisey istemiyorum.Hayırlısı olsun cnm oğlunda olur inş hiç birşey imkansız degil
Nereye geliyoruz??Cnm bu ablayla hala görüşüyor musn
Nereye geliyoruz derkenNereye geliyoruz??
Bir arkadaş demiş hani hastaneden emekli hemşire arkadaş hesaplama yapıyor diye bir yere sayfaya yani davet etti sanırım orasını sordum nereye diyeNereye geliyoruz derken
Ha yok o mesajı yeni değil geçen senelerde attığı bi mesajı öyle gezinirken denk geldi. Facede grupları varmş orda bi abla gelmiş galiba takvim var falan demiş. Abla hala face kullanıyor mu acaba.Bir arkadaş demiş hani hastaneden emekli hemşire arkadaş hesaplama yapıyor diye bir yere sayfaya yani davet etti sanırım orasını sordum nereye diye☺
Anladım teşekkür ederimHa yok o mesajı yeni değil geçen senelerde attığı bi mesajı öyle gezinirken denk geldi. Facede grupları varmş orda bi abla gelmiş galiba takvim var falan demiş. Abla hala face kullanıyor mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?