- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.681
Süper o zaman iyikğ laboquick almışımYok canım laboquick net gösteriyor bu çubuk testlerin yeşili bi nebze daha iyi laboquicke yakın.
Anladım cnm git o zaman bi baktırAma hiç gitmedim doktora ve hiç midem bulanmıyor sadece sbahları çok hafif oda rahatsız etmiyor
İnş haftaya canm benimAnladım cnm git o zaman bi baktır
Maşşalah cnm benim ama yumurtlama öncesi ilişki kız diye biliyordumKızlar ,
Kızımda yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki olmuştu.
Şimdi oğlum olacak, eşim askerdi geldiğinde birliktelik oldu hemen gebe kaldım tek ilşki olduğu için zamanı net hatırlıyorum yumurtlama tarihinden 1 gün sonra imiş.
Bu teoriler doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende böyle denk geldi. Allahın takdiri.
Bu teoriler %Kızlar ,
Kızımda yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki olmuştu.
Şimdi oğlum olacak, eşim askerdi geldiğinde birliktelik oldu hemen gebe kaldım tek ilşki olduğu için zamanı net hatırlıyorum yumurtlama tarihinden 1 gün sonra imiş.
Bu teoriler doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende böyle denk geldi. Allahın takdiri.
Onu biliyorum gebelik öncesi yeniyor inş işe yaramıştır sende de. Usg fotonu atsana yorumlayanlar oluyor9 haftalık cnm benim bak bir resim attım ben sürekli muz da yedim hala yiyorum
Daha hiç gitmedim Haftaya gideyim atcam canımın içiOnu biliyorum gebelik öncesi yeniyor inş işe yaramıştır sende de. Usg fotonu atsana yorumlayanlar oluyor
Karbonatlı duş ovülasyon testiyle takip ateş ölçümü başka yapabileceğim birşey var mıKisa surdugunden eminsen bence pikken deneme yapabilirsin
Yinede tecrubeliler daha iyi bilir
Eczaneden İngiliz karbonatlı al ve içtiğin suya kat alkali beslen hergün 2 bardak Türk kahvesi soda eşine vitamin desteği özellikle çinko ARgenin yağlı et kabak çekirdeği yesin sen eti sütü yoğurt kes bol bol sebze. Eşin ağır beslensin sen daha soft sağlıklı beslenKarbonatlı duş ovülasyon testiyle takip ateş ölçümü başka yapabileceğim birşey var mı
Bir de fitil kullanıyorlardı ama adını unuttumEczaneden İngiliz karbonatlı al ve içtiğin suya kat alkali beslen hergün 2 bardak Türk kahvesi soda eşine vitamin desteği özellikle çinko ARgenin yağlı et kabak çekirdeği yesin sen eti sütü yoğurt kes bol bol sebze. Eşin ağır beslensin sen daha soft sağlıklı beslen
Neydi acaba? Çok teşekkür ederimBir de fitil kullanıyorlardı ama adını unuttum
Karbonatli su icKarbonatlı duş ovülasyon testiyle takip ateş ölçümü başka yapabileceğim birşey var mı
Bio kadin yada neo penotran fitilBir de fitil kullanıyorlardı ama adını unuttum
Bazilarimiz kullaniyoruz ph cubuklarini evet cok faydali takip acisindanEki Görüntüle 2617349 hanımlar ben denemedim ama tavsiye ederim Buda çok önemli pH seviyesi büyük rol oynuyor cinsiyette
Sen bence hamilesin cnmBugün ilk idrarla yaptim 2 saat sonra cikti
Hımm hadi hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah canımDaha hiç gitmedim Haftaya gideyim atcam canımın içi ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?