Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar ,
Kızımda yumurtlama öncesi ve yumurtlama günü ilişki olmuştu.
Şimdi oğlum olacak, eşim askerdi geldiğinde birliktelik oldu hemen gebe kaldım tek ilşki olduğu için zamanı net hatırlıyorum yumurtlama tarihinden 1 gün sonra imiş.
Bu teoriler doğru mu değil mi bilmiyorum ama bende böyle denk geldi. Allahın takdiri.

Maşşalah cnm benim ama yumurtlama öncesi ilişki kız diye biliyordum

Bu teoriler % doğru degil Ama zaten %50 kız %50 erkek olasılığı oldugu için yumurtlama günü ilişki bu durumu %52 %53 lere çıkarıyor sadece bu benim fikrim genede bilemiyorum.....

Karbonatlı duş ovülasyon testiyle takip ateş ölçümü başka yapabileceğim birşey var mı
Eczaneden İngiliz karbonatlı al ve içtiğin suya kat alkali beslen hergün 2 bardak Türk kahvesi soda eşine vitamin desteği özellikle çinko ARgenin yağlı et kabak çekirdeği yesin sen eti sütü yoğurt kes bol bol sebze. Eşin ağır beslensin sen daha soft sağlıklı beslen

Bir de fitil kullanıyorlardı ama adını unuttum

Karbonatlı duş ovülasyon testiyle takip ateş ölçümü başka yapabileceğim birşey var mı
Karbonatli su ic
Soda icine limon sıkıp ic
Muz gunde 2 tane yiyebilirsin
Sut urunlerini tuketme
Ben ayri olarak bi de ph damlasi kullandim
Esime cinko selenyum ve keci boynuzu özu veriyorum
Oda hergun turk kahvesi ve soda iciyor et agirlikli besleniyor muz yiyor
Ayri olarak potasyum icin takviye almistim bide
Biz bunlari yapiyoruz canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…