- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.701
Goruntu hakkinda bi fikrim yok ama seninki erkek canim benceSelam kizlar bugün doktora gittim bebişim gordum 8+2 iz bugün ama gayet sekilliydi bebeğim sizin bir fikriniz var mı
İnşallah çünkü esim isyan edip tüm diyeti bozdu zaten tam uymuyodu bana sütlaç yaptırdı yoğurt yaptırdı vurdu dibine dibineSen bence hamilesin cnm
İnşallah canım ağzın bal yesinnnnGoruntu hakkinda bi fikrim yok ama seninki erkek canim bence
Rica ederim cnm
Hayirlisi olsun insallah canimİnşallah çünkü esim isyan edip tüm diyeti bozdu zaten tam uymuyodu bana sütlaç yaptırdı yoğurt yaptırdı vurdu dibine dibineeger değilsem ağustosa kadar beklemeyi düşünüyorum yine diyet yaptirmam lazim
Insallah canim benim guzel haberler ver insallahİnşallah canım ağzın bal yesinnnnbakalım üç hafta sonra belli olur dedi öğrenir öğrenmez yazicam buraya
Canım bence hamilesin Çünkü hamile olmasan bu çizgi asla çıkmaz.kaç gün kaldı bata.Bugün ilk idrarla yaptim 2 saat sonra cikti
Canım erken şekillenen bebekler genelde erkek oluyor banada öyle geldi. Benimde iki oğlum var onlarda öyleydi.İnşallah canım ağzın bal yesinnnnbakalım üç hafta sonra belli olur dedi öğrenir öğrenmez yazicam buraya
Canim bize verebilecegin tavsiyeler var mi erkek bebek icinCanım erken şekillenen bebekler genelde erkek oluyor banada öyle geldi. Benimde iki oğlum var onlarda öyleydi.
Yumurtlamadan sonra 9.gün bugün bata 5 gün varCanım bence hamilesin Çünkü hamile olmasan bu çizgi asla çıkmaz.kaç gün kaldı bata.
Dune göre daha koyu sanki bence hamilesin cnm. Yoksa bu çizgi hiç çıkmıyor. 9. Gun çok erken zaten 11 12 de daha belirgin çıkacaktırBugün ilk idrarla yaptim 2 saat sonra cikti
İnşallah hepimize yazmistirHayirlisi olsun insallah canim
Allah yazdiktan sonra diyet falan hikaye hic takma onlari
Rabbim insallah erkek bebe yazmistir
Evet dünkünü sekilden şekile soktum bu direk görünüyor ciplak gözle daha belirgin gibiDune göre daha koyu sanki bence hamilesin cnm. Yoksa bu çizgi hiç çıkmıyor. 9. Gun çok erken zaten 11 12 de daha belirgin çıkacaktır
Içimden erkek geçti benimSelam kizlar bugün doktora gittim bebişim gordum 8+2 iz bugün ama gayet sekilliydi bebeğim sizin bir fikriniz var mı
Enfeksiyon için mi. Biokadın ve neo penotran var. Bem şimdi neo penotran kullanıyorumBir de fitil kullanıyorlardı ama adını unuttum
Görünüyor cnm inşallah vardır. Ama 2 saat sonra çıktkysa sıkıntıBugün ilk idrarla yaptim 2 saat sonra cikti
İnşallah cnm ben usg den anlamıyorum pek. İnşallah erkektirÇok teşekkürler kızlar hepimize sağlıklı yakışıklı erkek bebisler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?