- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.881
Suya falan dikkat ettiysen uyu sabah kalk tuvaletini yap yarim bardak su ic 3 saat sonra tekrar yap bakalim tekrar koyulaşacak mi koyulasmazsa kacirdin demek kiEvet cnm 10dkka sonraki hali banada öyle geldi sinir oldm yaa niye öyle olduki
Ettim suya cnm dikkat zaten şimdi yattım artık bıraktm sabah dediğin gibi yapicam inş hyirlisi artık ama tamamen ikiside koyu olmadı ya belki bir umut vardr inş kacrmamisimdrSuya falan dikkat ettiysen uyu sabah kalk tuvaletini yap yarim bardak su ic 3 saat sonra tekrar yap bakalim tekrar koyulaşacak mi koyulasmazsa kacirdin demek ki
Bazen tekrar koyulasabiliyo artik yarin ki duruma göre bakarsin diger bilenlerde gelir soylerler sana koyulursa belli olur zaten cok daha silinirse de artik kacti demekEttim suya cnm dikkat zaten şimdi yattım artık bıraktm sabah dediğin gibi yapicam inş hyirlisi artık ama tamamen ikiside koyu olmadı ya belki bir umut vardr inş kacrmamisimdr
Kaçırdığını sanmıyorum cnm sen 11 de yine yap bakalım ne olacakEttim suya cnm dikkat zaten şimdi yattım artık bıraktm sabah dediğin gibi yapicam inş hyirlisi artık ama tamamen ikiside koyu olmadı ya belki bir umut vardr inş kacrmamisimdr
Suya falan dikk
Cnm 7de kalktm.tuvalate gttm. Sonra su ictm.yarm.bardak sonra biraz uyumuşum.sikinti olur mu şimdi ne zamn yapsamKaçırdığını sanmıyorum cnm sen 11 de yine yap bakalım ne olacak
Nekadar uyudun keşke uyumasaydın uyku etkiliyor diyorlar. 11 de yap testini inş çok etkilememiştir uyku. Senin dün koyuya gidiyordu daha fazla gecikme bence yap testini 11 deCnm 7de kalktm.tuvalate gttm. Sonra su ictm.yarm.bardak sonra biraz uyumuşum.sikinti olur mu şimdi ne zamn yapsam
Etkilediğini bilmiyordum cnm valla ya uyumuşum.1saat uyumuşumdr net daha lavobaya falann gtmiyim.ozaman dimi suda icmedm.en son 7de içmiştim yarım.bardak 11de yapsam olur ozamn dimiNekadar uyudun keşke uyumasaydın uyku etkiliyor diyorlar. 11 de yap testini inş çok etkilememiştir uyku. Senin dün koyuya gidiyordu daha fazla gecikme bence yap testini 11 de
Eger senin dedigin gibiyse İnşallah . Bebegim erkekBanada erkek yapmak daha kolay. Çünkü erkek te yumurtlaama ginü yapıyorsun hamile kalmak daha kolay zamanlama açısından . Ama kız bebek için iki gün öncesinden ilişkiyi kestiğin için sperm çok kaliteli değilse 2-3 dayanmayabilir ve hamile kalma ihtimali daha düşük gibi geliyor.
Sen bugün ilk idrarınla yap cnm bugün pik günün olması lazım
Canım bak ben sabah 11 gibi yapardım testimi hep ve yakaladımEtkilediğini bilmiyordum cnm valla ya uyumuşum.1saat uyumuşumdr net daha lavobaya falann gtmiyim.ozaman dimi suda icmedm.en son 7de içmiştim yarım.bardak 11de yapsam olur ozamn dimi
Ozamn bende 11de yaparm.cnm hayirlisi olur ins yakalrimCanım bak ben sabah 11 gibi yapardım testimi hep ve yakaladım
Tamam canım sen testini yap saat 11 de 10 dk bekle at bugün pik olması lazımOzamn bende 11de yaparm.cnm hayirlisi olur ins yakalrim
Tamam cnm atcam bakarsınız ona göre bilgi verirsiniz bana teşekkürlerTamam canım sen testini yap saat 11 de 10 dk bekle at bugün pik olması lazım
Sizler ne düşünüyorsunuz yanılıyor muyum acabaKızlar birde ben erkek bebek için tek ilişkiyi riskli buluyorum çünkü ya yumurtlama geç sürmüşse çünkü test piiken lh artışını gösterir ve bu lh artışından 24 36 saat içerisinde ovulasyon gerçekleşir. Peki pik oldugu gün ilişki oldu senin yumurtan aradan 34 saat içerisinde yola çıktı ve o yumurtaya ulaşmak için Y spermleri bir çok zorluktan geçiyor. Çok kırılgan oldukları için e birde rahimin asidik ortamıyla yerine X Spermi döllüyor. Ben hem pik gecesi hemde pikken diger gün ilişki öneriyorum. . Sadece iki ilşki bence olması lazım
Ben bu düşünceyle bu yöntemi uyguladım bakalım bende tutacakmı bu yöntem.Kızlar birde ben erkek bebek için tek ilişkiyi riskli buluyorum çünkü ya yumurtlama geç sürmüşse çünkü test piiken lh artışını gösterir ve bu lh artışından 24 36 saat içerisinde ovulasyon gerçekleşir. Peki pik oldugu gün ilişki oldu senin yumurtan aradan 34 saat içerisinde yola çıktı ve o yumurtaya ulaşmak için Y spermleri bir çok zorluktan geçiyor. Çok kırılgan oldukları için e birde rahimin asidik ortamıyla yerine X Spermi döllüyor. Ben hem pik gecesi hemde pikken diger gün ilişki öneriyorum. . Sadece iki ilşki bence olması lazım
Bende bu ay 2 ilişki deneyecem haklısın cnmKızlar birde ben erkek bebek için tek ilişkiyi riskli buluyorum çünkü ya yumurtlama geç sürmüşse çünkü test piiken lh artışını gösterir ve bu lh artışından 24 36 saat içerisinde ovulasyon gerçekleşir. Peki pik oldugu gün ilişki oldu senin yumurtan aradan 34 saat içerisinde yola çıktı ve o yumurtaya ulaşmak için Y spermleri bir çok zorluktan geçiyor. Çok kırılgan oldukları için e birde rahimin asidik ortamıyla yerine X Spermi döllüyor. Ben hem pik gecesi hemde pikken diger gün ilişki öneriyorum. . Sadece iki ilşki bence olması lazım
Ay ben nasıl.yapocam.simdi.onu hiç düşünmemiştimBen bu düşünceyle bu yöntemi uyguladım bakalım bende tutacakmı bu yöntem.
Yanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmışBende bu ay 2 ilişki deneyecem haklısın cnm
Hele sen piki yakala orayı düşünürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?