Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Suya falan dikkat ettiysen uyu sabah kalk tuvaletini yap yarim bardak su ic 3 saat sonra tekrar yap bakalim tekrar koyulaşacak mi koyulasmazsa kacirdin demek ki
Ettim suya cnm dikkat zaten şimdi yattım artık bıraktm sabah dediğin gibi yapicam inş hyirlisi artık ama tamamen ikiside koyu olmadı ya belki bir umut vardr inş kacrmamisimdr

Ettim suya cnm dikkat zaten şimdi yattım artık bıraktm sabah dediğin gibi yapicam inş hyirlisi artık ama tamamen ikiside koyu olmadı ya belki bir umut vardr inş kacrmamisimdr
Bazen tekrar koyulasabiliyo artik yarin ki duruma göre bakarsin diger bilenlerde gelir soylerler sana koyulursa belli olur zaten cok daha silinirse de artik kacti demek

Kaçırdığını sanmıyorum cnm sen 11 de yine yap bakalım ne olacak

Cnm 7de kalktm.tuvalate gttm. Sonra su ictm.yarm.bardak sonra biraz uyumuşum.sikinti olur mu şimdi ne zamn yapsam
Nekadar uyudun keşke uyumasaydın uyku etkiliyor diyorlar. 11 de yap testini inş çok etkilememiştir uyku. Senin dün koyuya gidiyordu daha fazla gecikme bence yap testini 11 de

Nekadar uyudun keşke uyumasaydın uyku etkiliyor diyorlar. 11 de yap testini inş çok etkilememiştir uyku. Senin dün koyuya gidiyordu daha fazla gecikme bence yap testini 11 de
Etkilediğini bilmiyordum cnm valla ya uyumuşum.1saat uyumuşumdr net daha lavobaya falann gtmiyim.ozaman dimi suda icmedm.en son 7de içmiştim yarım.bardak 11de yapsam olur ozamn dimi

Eger senin dedigin gibiyse İnşallah . Bebegim erkek

Etkilediğini bilmiyordum cnm valla ya uyumuşum.1saat uyumuşumdr net daha lavobaya falann gtmiyim.ozaman dimi suda icmedm.en son 7de içmiştim yarım.bardak 11de yapsam olur ozamn dimi
Canım bak ben sabah 11 gibi yapardım testimi hep ve yakaladım

Kızlar birde ben erkek bebek için tek ilişkiyi riskli buluyorum çünkü ya yumurtlama geç sürmüşse çünkü test piiken lh artışını gösterir ve bu lh artışından 24 36 saat içerisinde ovulasyon gerçekleşir. Peki pik oldugu gün ilişki oldu senin yumurtan aradan 34 saat içerisinde yola çıktı ve o yumurtaya ulaşmak için Y spermleri bir çok zorluktan geçiyor. Çok kırılgan oldukları için e birde rahimin asidik ortamıyla yerine X Spermi döllüyor. Ben hem pik gecesi hemde pikken diger gün ilişki öneriyorum. . Sadece iki ilşki bence olması lazım

Sizler ne düşünüyorsunuz yanılıyor muyum acaba

Ben bu düşünceyle bu yöntemi uyguladım bakalım bende tutacakmı bu yöntem.

Bende bu ay 2 ilişki deneyecem haklısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…