Snmalyz 94
Gizlice yıldızlarla donandığım, dünyamdayım...
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 26 Temmuz 2019
- 282
- 353
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #86.901
Hem pik gecesi hem diger gün genede oğluşları olanlar daha bilir ben fikrimi söyledim sadece emin değilim tabi
Oda doğruHele sen piki yakala orayı düşünürz
Eskiden tek ilişki kuraldı ama bence 2 ilişki çok değil yapılabilirYanılıyorda olabilirim ama hani şu tek ilişki olayı mantıklı gelmiyor düşünsene bu erkek bebegi olanların hepsi tek ilişki mi yapmış
Araştırma k lazım yaw şu erkek anneleri nerde yaaa bir bilgi verinEskiden tek ilişki kuraldı ama bence 2 ilişki çok değil yapılabilir
Pikken deneyenler pikleri kısa olanlar cnm. Yani 2,3 saat içinde catlayanlar. Yoksa pikken denemek tabiki riskli. Hafif silinme olunca denemek doğru diyoruz hep. silinme olunca da zaten çatlama olmuş oluyor.Kızlar birde ben erkek bebek için tek ilişkiyi riskli buluyorum çünkü ya yumurtlama geç sürmüşse çünkü test piiken lh artışını gösterir ve bu lh artışından 24 36 saat içerisinde ovulasyon gerçekleşir. Peki pik oldugu gün ilişki oldu senin yumurtan aradan 34 saat içerisinde yola çıktı ve o yumurtaya ulaşmak için Y spermleri bir çok zorluktan geçiyor. Çok kırılgan oldukları için e birde rahimin asidik ortamıyla yerine X Spermi döllüyor. Ben hem pik gecesi hemde pikken diger gün ilişki öneriyorum. . Sadece iki ilşki bence olması lazım
Tek ilişkiyle tutmayadabiliyor. Bence de iki ilişki olmalıAraştırma k lazım yaw şu erkek anneleri nerde yaaa bir bilgi verin
Perhiz den dolayi cnm ilk iliskiden degilde ikinci ilişkidekiler tutarsa diyeEskiden tek ilişki kuraldı ama bence 2 ilişki çok değil yapılabilir
İki ilişki derken cnm 2gun peşpeşe mi yani yoksa ayni gun muTek ilişkiyle tutmayadabiliyor. Bence de iki ilişki olmalı
Dediğim gibi pikler uzun sürüyorsa ben pikken denemeyi riskli buluyorum. Oğlumda hafif silinme olunca denemistimHem pik gecesi hem diger gün genede oğluşları olanlar daha bilir ben fikrimi söyledim sadece emin değilim tabi
İki gün peş peşe canım ben bilmiyorum sadece fikrim buİki ilişki derken cnm 2gun peşpeşe mi yani yoksa ayni gun mu
Peki oğlunda tek ilişki mi olduDediğim gibi pikler uzun sürüyorsa ben pikken denemeyi riskli buluyorum. Oğlumda hafif silinme olunca denemistim
Catlamadan sonra çok vakit geçince de riskli canım iki üç kişiye şahit oldum test çok açılınca deneme oldu ve kizlari oldu.İki gün peş peşe canım ben bilmiyorum sadece fikrim budeneyenler daha iyi bilir
Evet cnm. 3 günlük perhiz vardı bir dePeki oğlunda tek ilişki mi oldu
O zaman benim bebiş kızdırEvet cnm. 3 günlük perhiz vardı bir de
Yok cnm öyle düşünme. Bence catlamaya yakin olan her ilişki erkek için uygundur. Anlattıklarına göre bence seninki erkektir.O zaman benim bebiş kızdır
Canım benimki test açılımından 5 saat sonra ilişki oldu ve diger gün geceEvet cnm. 3 günlük perhiz vardı bir de
İnşallah allahıma dua ediyorum kimin kalbinden ne geçiyorsa Allah hepinize onu nasip etsin ben çok tedirginimYok cnm öyle düşünme. Bence catlamaya yakin olan her ilişki erkek için uygundur. Anlattıklarına göre bence seninki erkektir.
Ilk ilişkidekiler tutmuştur büyük ihtimal. 5 saat te çok değil catladiktan sonra. Daha uzun vakit geçerse riskli benceCanım benimki test açılımından 5 saat sonra ilişki oldu ve diger gün gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?