Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Teşekkür ediyorum birkaç gün içinde pik olabilir yani yarın sabah tekrar test yapayım

Bence günde bir test yapman yeter hergün 15 te yapabilirsin ben pik olduğu gün 4-5 saatte bir yaptımçatlayana kadar.

Gün gün yükseliş yapıyo canim seni ateş ölçme grubuna etiket ediyorum iyi bunlar blki de kızce geliyordur hayırlısı bakalım

Tamam canım bakıyorum hemen gruba . İnşallah canım.

Bence günde bir test yapman yeter hergün 15 te yapabilirsin ben pik olduğu gün 4-5 saatte bir yaptımçatlayana kadar.

Tamam canım bakıyorum hemen gruba . İnşallah canım.
4-5 saatte kaçırma ihtimali olmuyor mu örneğin piki gördük 4 saat sonra silinme olmuş deneme oldu diyelim nasıl olacak çok mu kafa yoruyorum

4-5 saatte kaçırma ihtimali olmuyor mu örneğin piki gördük 4 saat sonra silinme olmuş deneme oldu diyelim nasıl olacak çok mu kafa yoruyorum
Aslında koyulaşma başlamış ve pike yakınsa Akıntın varsa kasık ağrın varsa günde iki kez mantıklı evet .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…