- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.381
Canım swni etiket yaptığım sayfanın ilk sayfasını okuEvet bir tık daha koyucanım . Alttaki benim testler üstten alta doğru 11-12–13. Gün . 11. Gün pik olmaya yakın 12. Gün pik 13. Gün çatlamış yumurta
Benide etiketler misin ateş takibi yapıyorum öğrenmiş olurumCanım swni etiket yaptığım sayfanın ilk sayfasını oku
Tabi canım hemenBenide etiketler misin ateş takibi yapıyorum öğrenmiş olurum
Çok teşekkürTabi canım hemen
Bu günde yaptim dunki gibiydi bilmiyorum hergün yapicamSizin muhtemelen 10-11-12 de çatlar gibi
Bu ates takibi yumurtlama ile mi ilgili yoksa sadece hamilelik miBenide etiketler misin ateş takibi yapıyorum öğrenmiş olurum
Ben hamileliğin ateşle belli olduğunu bilmiyordum. Bildiğim yumurtlama için yapılır ateşBu ates takibi yumurtlama ile mi ilgili yoksa sadece hamilelik mi
İkisi içinde biliyorum eğer yanlış bilmiyosamBen hamileliğin ateşle belli olduğunu bilmiyordum. Bildiğim yumurtlama için yapılır ateş
Öylemi bilmiyordm vallaİkisi içinde biliyorum eğer yanlış bilmiyosam
Anladım cnmEtiketlledigim arkadaş ateş ölçme yapmıştı ikizlere gebeydi doğum yapmıştır çoktan
Yumurtlama için nasil yapiliyo peki ates ölçümüBen hamileliğin ateşle belli olduğunu bilmiyordum. Bildiğim yumurtlama için yapılır ateş
Sabah yatağından kalkmadan dil altondan ölçülüyor. Yumurtlama günü en yüksek derecede olur sonra dğler tekrar. Ovu testi gibi. Ama yanıltıcıda olabiliyor.Yumurtlama için nasil yapiliyo peki ates ölçümü
En iyisi vajenden ölçme diye biliyorum her sabah yataktan çıkmadan ölçüp aynı saatteSabah yatağından kalkmadan dil altondan ölçülüyor. Yumurtlama günü en yüksek derecede olur sonra dğler tekrar. Ovu testi gibi. Ama yanıltıcıda olabiliyor.
O daha iyi ama hijyenik değil ikinci seçenek dil altıEn iyisi vajenden ölçme diye biliyorum her sabah yataktan çıkmadan ölçüp aynı saatte
Teşekkür ediyorumbirkaç gün içinde pik olabilir yani yarın sabah tekrar test yapayım
Gün gün yükseliş yapıyo canim seni ateş ölçme grubuna etiket ediyorum iyi bunlar blki de kızce geliyordur hayırlısı bakalım
4-5 saatte kaçırma ihtimali olmuyor mu örneğin piki gördük 4 saat sonra silinme olmuş deneme oldu diyelim nasıl olacak çok mu kafa yoruyorumBence günde bir test yapman yeter hergün 15 te yapabilirsin ben pik olduğu gün 4-5 saatte bir yaptımçatlayana kadar.
Tamam canım bakıyorum hemen gruba . İnşallah canım.
Aslında koyulaşma başlamış ve pike yakınsa Akıntın varsa kasık ağrın varsa günde iki kez mantıklı evet .4-5 saatte kaçırma ihtimali olmuyor mu örneğin piki gördük 4 saat sonra silinme olmuş deneme oldu diyelim nasıl olacak çok mu kafa yoruyorum
Pik ve silinmeyi görünce miAslında koyulaşma başlamış ve pike yakınsa Akıntın varsa kasık ağrın varsa günde iki kez mantıklı evet .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?