- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.401
Koyulugu gordugunde 3 saatte bi yapman yeterli canim4-5 saatte kaçırma ihtimali olmuyor mu örneğin piki gördük 4 saat sonra silinme olmuş deneme oldu diyelim nasıl olacak çok mu kafa yoruyorum
Canim pik gordugunde 3 saat sonra tekrar test yapacaksin ya silinmis olursa deneme yapacaksin. Halen pikse bi 3 saat sonra yine test yapacaksin. Silinme olunca hemen deneyeceksin. Gec kalmiyorsun yani o kadar cok dusunme. Yeterki silinmeyi gordukten sonra cok beklemePik ve silinmeyi görünce mi
Piki görünce deneme yapmıycaz değil mi devam edebilir pik süresi diye piki gördüm 3 saat sınra testi tekrarladım hafif silinme olmuş o zaman mı deneme olmalıKoyulugu gordugunde 3 saatte bi yapman yeterli canim
Bende yumurtlama olacağı gün yarım derece kadar düşer catladiktan sonra yükselir diye biliyorum cnm. Hamilelik olursa yüksek kalır adet gelecekse tekrar düşer.Sabah yatağından kalkmadan dil altondan ölçülüyor. Yumurtlama günü en yüksek derecede olur sonra dğler tekrar. Ovu testi gibi. Ama yanıltıcıda olabiliyor.
Aynen oyle canimPiki görünce deneme yapmıycaz değil mi devam edebilir pik süresi diye piki gördüm 3 saat sınra testi tekrarladım hafif silinme olmuş o zaman mı deneme olmalı
Anladım canım çok teşekkür ediyorumCanim pik gordugunde 3 saat sonra tekrar test yapacaksin ya silinmis olursa deneme yapacaksin. Halen pikse bi 3 saat sonra yine test yapacaksin. Silinme olunca hemen deneyeceksin. Gec kalmiyorsun yani o kadar cok dusunme. Yeterki silinmeyi gordukten sonra cok bekleme
Rica ederim ne demekAnladım canım çok teşekkür ediyorum
Inşallah ikna olur cnm rabbim yardımcın olsunKizlar bana dua edin yaa
Esim ikna olsun da bu ay deneme yapayim
Insallah canim yaaInşallah ikna olur cnm rabbim yardımcın olsun
İnşallah canım benim eşimde asker bu ay ilk defa evde önümüzdeki ay belli değil virüs var diye hiç istemiyor çocuk çok zor ikna etmek Allah yardımcın olsun ama yumurtlamayı duyunca sıkıntı etmez dener diye düşünüyorum senin için rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamandaKizlar bana dua edin yaa
Aminn insallah canim bakalimmİnşallah canım benim eşimde asker bu ay ilk defa evde önümüzdeki ay belli değil virüs var diye hiç istemiyor çocuk çok zor ikna etmek Allah yardımcın olsun ama yumurtlamayı duyunca sıkıntı etmez dener diye düşünüyorum senin için rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda
Aminn aminnn aminnnAminn insallah canim bakalimm
Biraz zor gorunuyor
Allah hepimize nasip etsin insallah
Hayırlısı olsun vardır zamanı pes etme biraz daha kendini rahatlatıp devam et denemeyeBat 15 nisandi ya pis kırmızılar bi heyecan yapmama bile firsat vermeden 15 e girer girmez 00.00 da geldi
Ağustosu beklicem diyodum ya olmadıysa simdi adet olunca tekrar bisey girdi icime ya denemeye devam mi etsem beklesem mi bilemedim
Ya burda bi arkadaş erkek icin ağustos aralik ocak subat diyodu ya ondan ağustos diyodum siz ne düşünüyorsunuz kizlar bu konu hakkindaHayırlısı olsun vardır zamanı pes etme biraz daha kendini rahatlatıp devam et denemeye
Bende sonbahara dogru deniycem canimYa burda bi arkadaş erkek icin ağustos aralik ocak subat diyodu ya ondan ağustos diyodum siz ne düşünüyorsunuz kizlar bu konu hakkinda
Ay o zamana kadar bekleyince o zamanda kalınması garanti değilki ben bekleyemem tez canliliktanBende sonbahara dogru deniycem canim
Yoruldumm
Bugun bi yerde okudum eylul de her zaman erkek bebek olasiligi daha yuksekmis
Kizlar bana dua edin yaa
Ya burda bi arkadaş erkek icin ağustos aralik ocak subat diyodu ya ondan ağustos diyodum siz ne düşünüyorsunuz kizlar bu konu hakkinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?