Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik ve silinmeyi görünce mi
Canim pik gordugunde 3 saat sonra tekrar test yapacaksin ya silinmis olursa deneme yapacaksin. Halen pikse bi 3 saat sonra yine test yapacaksin. Silinme olunca hemen deneyeceksin. Gec kalmiyorsun yani o kadar cok dusunme. Yeterki silinmeyi gordukten sonra cok bekleme

Sabah yatağından kalkmadan dil altondan ölçülüyor. Yumurtlama günü en yüksek derecede olur sonra dğler tekrar. Ovu testi gibi. Ama yanıltıcıda olabiliyor.
Bende yumurtlama olacağı gün yarım derece kadar düşer catladiktan sonra yükselir diye biliyorum cnm. Hamilelik olursa yüksek kalır adet gelecekse tekrar düşer.

Piki görünce deneme yapmıycaz değil mi devam edebilir pik süresi diye piki gördüm 3 saat sınra testi tekrarladım hafif silinme olmuş o zaman mı deneme olmalı
Aynen oyle canim
Cunku senin pik ne kadar sürüyor bilmiyoruz

Anladım canım çok teşekkür ediyorum

Kizlar bana dua edin yaa
Esim ikna olsun da bu ay deneme yapayim
İnşallah canım benim eşimde asker bu ay ilk defa evde önümüzdeki ay belli değil virüs var diye hiç istemiyor çocuk çok zor ikna etmek Allah yardımcın olsun ama yumurtlamayı duyunca sıkıntı etmez dener diye düşünüyorum senin için rabbim nasip etsin inşallah en kısa zamanda

Aminn insallah canim bakalimm
Biraz zor gorunuyor
Allah hepimize nasip etsin insallah

Bat 15 nisandi ya pis kırmızılar bi heyecan yapmama bile firsat vermeden 15 e girer girmez 00.00 da geldi
Ağustosu beklicem diyodum ya olmadıysa simdi adet olunca tekrar bisey girdi icime ya denemeye devam mi etsem beklesem mi bilemedim

Hayırlısı olsun vardır zamanı pes etme biraz daha kendini rahatlatıp devam et denemeye

Hayırlısı olsun vardır zamanı pes etme biraz daha kendini rahatlatıp devam et denemeye
Ya burda bi arkadaş erkek icin ağustos aralik ocak subat diyodu ya ondan ağustos diyodum siz ne düşünüyorsunuz kizlar bu konu hakkinda

Ya burda bi arkadaş erkek icin ağustos aralik ocak subat diyodu ya ondan ağustos diyodum siz ne düşünüyorsunuz kizlar bu konu hakkinda
Bende sonbahara dogru deniycem canim
Yoruldumm
Bugun bi yerde okudum eylul de her zaman erkek bebek olasiligi daha yuksekmis

Bende sonbahara dogru deniycem canim
Yoruldumm
Bugun bi yerde okudum eylul de her zaman erkek bebek olasiligi daha yuksekmis
Ay o zamana kadar bekleyince o zamanda kalınması garanti değilki ben bekleyemem tez canliliktan
Bu aksam esimle onun tartışmasını yaptik ben dedim bu ay da deneyelim o dedi orucun icine giriyo ben dedim eger iftar sahur arasina denk gelirse olsun gelmezse yapamayız bu defa diyo tutarsa tam kar kışın en cok oldugu döneme subata denk geliyo nasil yapicaz diyo yani hazirana kalacak gibi

Kizlar bana dua edin yaa
Esim ikna olsun da bu ay deneme yapayim

İnşallah ikna olur canım .Allah yardımcın olsun.

Canım ben 1. Oğlumda ocakta ,2. Oğlumdada aralıkta hamile kaldım .doğruluk payı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…