- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.421
Hayırlı olsun gebeliğiniz.pik sonrası tek ilişki ile hamile kalmıssınız.oncesinde hiç ilişki oldu mu ne kadar sonrasında tekrar ilişki oldu hatırlarmısınz ve yaptınız özel bişeCatladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Pikden öncesini pek hatırlamıyorum bi iki oldu heralde ama sonra hiç olmadıHayırlı olsun gebeliğiniz.pik sonrası tek ilişki ile hamile kalmıssınız.oncesinde hiç ilişki oldu mu ne kadar sonrasında tekrar ilişki oldu hatırlarmısınz ve yaptınız özel bişe
Gec olsun guc olmasin canimAy o zamana kadar bekleyince o zamanda kalınması garanti değilki ben bekleyemem tez canliliktan
Bu aksam esimle onun tartışmasını yaptik ben dedim bu ay da deneyelim o dedi orucun icine giriyo ben dedim eger iftar sahur arasina denk gelirse olsun gelmezse yapamayız bu defa diyo tutarsa tam kar kışın en cok oldugu döneme subata denk geliyo nasil yapicaz diyoyani hazirana kalacak gibi
Insallah canim hayirlisi olsunİnşallah ikna olur canım .Allah yardımcın olsun.
Canım ben 1. Oğlumda ocakta ,2. Oğlumdada aralıkta hamile kaldım .doğruluk payı olabilir.
Hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay olmazsa ramazan test açısından da deneme açısından da sıkıntı olur diyorum ama bilmiyorum bakalımBat 15 nisandi ya pis kırmızılar bi heyecan yapmama bile firsat vermeden 15 e girer girmez 00.00 da geldi
Ağustosu beklicem diyodum ya olmadıysa simdi adet olunca tekrar bisey girdi icime ya denemeye devam mi etsem beklesem mi bilemedim
Senin kullandığın bundan mıydı canım nasıl kullanılacak tüm kağıdı mı ıslatmam gerekiyorGec olsun guc olmasin canim
Yok kız 1 taneyi yapSenin kullandığın bundan mıydı canım nasıl kullanılacak tüm kağıdı mı ıslatmam gerekiyor
Yok onu anladım da o minik bir kağıdın hepsini mi ıslatıcam yoksa ucunu değitsem yeticek mi yada sıvının içinde mi tutmak gerekiyorYok kız 1 taneyi yaphepsini birden değil
Yarısına kadar diye biliyorumYok onu anladım da o minik bir kağıdın hepsini mi ıslatıcam yoksa ucunu değitsem yeticek mi yada sıvının içinde mi tutmak gerekiyor
Insaallah olur canim hayirlisiylaKizlar bana dua edin yaa
Esim ikna olsun da bu ay deneme yapayim
Ben kızıma eylülde hamile kaldimBende sonbahara dogru deniycem canim
Yoruldumm
Bugun bi yerde okudum eylul de her zaman erkek bebek olasiligi daha yuksekmis
Benim kullandigim bunlar degil cnmSenin kullandığın bundan mıydı canım nasıl kullanılacak tüm kağıdı mı ıslatmam gerekiyor
Canim valla hepsi bos aslinda ama insan iste her duydugunu denemek istiyorBen kızıma eylülde hamile kaldim
Aynen öyle elimizden geleni yapip bol bol dua etmek lazım alimran 38. Ayeti sık sık okuyunCanim valla hepsi bos aslinda ama insan iste her duydugunu denemek istiyor
Ben aslinda şöyle düşünüyorm her gün artik test yapmicam ramazanda sadece yumurtlama akıntımi gördüğüm zaman yapicam pik yakalayınca takip edicem eger iftar sahur arasina denk gelirse ilk silinme deneme yapayim gelmezse zaten oruclu olunacağı icin deneme olmazHayırlısı olsun canım. Ben de bu ay olmazsa ramazan test açısından da deneme açısından da sıkıntı olur diyorum ama bilmiyorum bakalım
Bu ay iki yumurtlama olunca cok inanmıştım ya olacağına ay ikiz olsa ne güzel olurduGec olsun guc olmasin canim
Çok güzel düşünmüşsün belki mübarek vakte kısmet olurYa
Ben aslinda şöyle düşünüyorm her gün artik test yapmicam ramazanda sadece yumurtlama akıntımi gördüğüm zaman yapicam pik yakalayınca takip edicem eger iftar sahur arasina denk gelirse ilk silinme deneme yapayim gelmezse zaten oruclu olunacağı icin deneme olmaz
3 ay üst üste kullandıysan ara ver ama dolmadıysa kullan istersenBu ay iki yumurtlama olunca cok inanmıştım ya olacağına ay ikiz olsa ne güzel olurdu
Valla sirf su ikiz merakima bi daha mi klomen kullansam diye seytan dürtüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?