Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Catladigi gün yani pikten sonraki gun tek iliski oldu cnm tutmuş daha 3 haftalık cinsiyetin önemi yok sağlıklı olsun yeter 7.gebeligim çünkü yaşayan 1 evladım var
Hayırlı olsun gebeliğiniz.pik sonrası tek ilişki ile hamile kalmıssınız.oncesinde hiç ilişki oldu mu ne kadar sonrasında tekrar ilişki oldu hatırlarmısınz ve yaptınız özel bişe

Hayırlı olsun gebeliğiniz.pik sonrası tek ilişki ile hamile kalmıssınız.oncesinde hiç ilişki oldu mu ne kadar sonrasında tekrar ilişki oldu hatırlarmısınz ve yaptınız özel bişe
Pikden öncesini pek hatırlamıyorum bi iki oldu heralde ama sonra hiç olmadı
Özel olarakda macunhane sitesinden macun kullanmıştım 2. Ayda hamile kaldım

Gec olsun guc olmasin canim

Hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay olmazsa ramazan test açısından da deneme açısından da sıkıntı olur diyorum ama bilmiyorum bakalım

Ya
Hayırlısı olsun canım. Ben de bu ay olmazsa ramazan test açısından da deneme açısından da sıkıntı olur diyorum ama bilmiyorum bakalım
Ben aslinda şöyle düşünüyorm her gün artik test yapmicam ramazanda sadece yumurtlama akıntımi gördüğüm zaman yapicam pik yakalayınca takip edicem eger iftar sahur arasina denk gelirse ilk silinme deneme yapayim gelmezse zaten oruclu olunacağı icin deneme olmaz

Çok güzel düşünmüşsün belki mübarek vakte kısmet olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…