Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
3 ay üst üste kullandıysan ara ver ama dolmadıysa kullan istersen mayısta kullanıcam bende
Bu 2. Ayimdi dr.kontrolüne filan Gitmiyorum hic cok şükür çatlama oluyo da kist olmuyo
Ama iftar sahur arasina denk gelmezse de bosuna içmiş olcam

Bu ay iki yumurtlama olunca cok inanmıştım ya olacağına ay ikiz olsa ne güzel olurdu
Valla sirf su ikiz merakima bi daha mi klomen kullansam diye seytan dürtüyo
Ben yerinde olsam bu ay klomen kullanmam canim
Zaten klomen kullaninca bi sonraki aya da yumurtanin buyumesini iyi etkiliyor

İşte su içmeden oruçluyken hiç test yapmadım doğru sonuç veriyormu

Ben yerinde olsam bu ay klomen kullanmam canim
Zaten klomen kullaninca bi sonraki aya da yumurtanin buyumesini iyi etkiliyor
Zaten bu ay kullanmam çünkü deneme olup olmayacağı belli degil oruç saatine denk gelirse es gecicez mecbur o yüzden bosuna hormon almak istemem bakalim nasip anne baba tarafimda ful ikiz üçüz var eşimin annesinin ikizleri olmus ablamin ikiz hamile kaldi bakalim bana da vurur mu

Allah nasip etsin insallah cnm

Ya kızlar bakarmisiniz ben hala adet olmadm 15gun geçti bugün hem gebelik hem ovulasyan yaptm bakarmisiniz negatif çıktı gebelik ama niye böyle yaa ovulasyonda yine iki çizgi ne demk oluyor kafan gitti valla ya iyice sinirlendiriyo beni bu belirsizlik Asbei L Laladunya 3 cicek annesi

Eklentiler

• IMG_20200416_112058.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Acaba bi doktora mı gitsen. Kist olunca test öyşe çıkıyorum olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…