- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.441
Ay inşallah denk gelirde ama ona da esim yanaşmıyor subata dogum denk geliyo diyeÇok güzel düşünmüşsün belki mübarek vakte kısmet olur
Bu 2. Ayimdi dr.kontrolüne filan Gitmiyorum hic cok şükür çatlama oluyo da kist olmuyo3 ay üst üste kullandıysan ara ver ama dolmadıysa kullan istersenmayısta kullanıcam bende
Değil mi ya olacak olursa farketmez Rabbim ol desin yeterkiBende kızlarıma hamile kaldığım aylar.. aralık, eylül ve hazirangerçekten kader kısmet
Birde o var rabbim bilir deyip yoluma devam ediyorumBu 2. Ayimdi dr.kontrolüne filan Gitmiyorum hic cok şükür çatlama oluyo da kist olmuyo
Ama iftar sahur arasina denk gelmezse de bosuna içmiş olcam
Allah kabul etsin cnmAynen öyle elimizden geleni yapip bol bol dua etmek lazım alimran 38. Ayeti sık sık okuyun
Ben yerinde olsam bu ay klomen kullanmam canimBu ay iki yumurtlama olunca cok inanmıştım ya olacağına ay ikiz olsa ne güzel olurdu
Valla sirf su ikiz merakima bi daha mi klomen kullansam diye seytan dürtüyo
İşte su içmeden oruçluyken hiç test yapmadım doğru sonuç veriyormuYa
Ben aslinda şöyle düşünüyorm her gün artik test yapmicam ramazanda sadece yumurtlama akıntımi gördüğüm zaman yapicam pik yakalayınca takip edicem eger iftar sahur arasina denk gelirse ilk silinme deneme yapayim gelmezse zaten oruclu olunacağı icin deneme olmaz
Daha iyi veriyor canım istediğin saatte yapabilirsin o zaman hep susuz olacağın için iftar sonrasına denk gelirse susuz kalabilirsinİşte su içmeden oruçluyken hiç test yapmadım doğru sonuç veriyormu
Ben bu yaptığım testi ful oruçlu yaptim adet bitiminden deneme gününe kadar borçlarm vardi onlari bitirmek icinİşte su içmeden oruçluyken hiç test yapmadım doğru sonuç veriyormu
Zaten bu ay kullanmam çünkü deneme olup olmayacağı belli degil oruç saatine denk gelirse es gecicez mecbur o yüzden bosuna hormon almak istemem bakalim nasip anne baba tarafimda ful ikiz üçüz var eşimin annesinin ikizleri olmus ablamin ikiz hamile kaldi bakalim bana da vurur muBen yerinde olsam bu ay klomen kullanmam canim
Zaten klomen kullaninca bi sonraki aya da yumurtanin buyumesini iyi etkiliyor
Hımm iyi o zaman canımBen bu yaptığım testi ful oruçlu yaptim adet bitiminden deneme gününe kadar borçlarm vardi onlari bitirmek icin
Allah nasip etsin insallah cnmZaten bu ay kullanmam çünkü deneme olup olmayacağı belli degil oruç saatine denk gelirse es gecicez mecbur o yüzden bosuna hormon almak istemem bakalim nasip anne baba tarafimda ful ikiz üçüz var eşimin annesinin ikizleri olmus ablamin ikiz hamile kaldi bakalim bana da vurur mu
Amin hepimize diycem de isteyen olur mu kiAllah nasip etsin insallah cnm
Valla bende ikiz erkek olsun isterim neden olmasinnAmin hepimize diycem de isteyen olur mu ki
Ay keske ikiz erkek olsaValla bende ikiz erkek olsun isterim neden olmasinn
Tek olursa 3 cocukta bitiricem artik bu isleri
Ikiz olursa aradan cikar
Acaba bi doktora mı gitsen. Kist olunca test öyşe çıkıyorum olabilir mi acabaYa kızlar bakarmisiniz ben hala adet olmadm 15gun geçti bugün hem gebelik hem ovulasyan yaptm bakarmisiniz negatif çıktı gebelik ama niye böyle yaa ovulasyonda yine iki çizgi ne demk oluyor kafan gitti valla ya iyice sinirlendiriyo beni bu belirsizlikAsbei L Laladunya 3 cicek annesi
Canım geçen ay gitmiştim ama herşeyin tertemizdi öyle birşey olabilir mi yaaAcaba bi doktora mı gitsen. Kist olunca test öyşe çıkıyorum olabilir mi acaba
Valla bilmiyorumCanım geçen ay gitmiştim ama herşeyin tertemizdi öyle birşey olabilir mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?