Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet sanki onu da okudum. Dr ların karbonatlı suyla duş yapabileceklerini de yazmışlar 3 defa olmak maksadıyla
Karbonatlı suyun tam hijyenik bir ortam oluşturmadığı için hamile kalmaya engel olabileceği de tartışıldı arkadaşın internetten aldığı daha sağlıklı sanki bir de erkek hayalarına soğuk duş unutmayın buzla ovalayanlar oldu

Ahhhh ne hallere düştük

Arkadaşlar bilmediğimiz şeyler var mı daha siznneleri deneyeceksiniz ya da deniyorsunuz? Bir yerde ymuurta akı diyr birşey gördüm yüzlerce sayfa okudum iki gündür
Ben o gynox baking sodayı kullandım kuruluk yapıyor yalnız hamileliği zorlaştırıyor. Bu
ay kullanmadım ben. Tabi tutturan var

Kizlar bu günkü testimi aticam ama yuklemiyo bi türlü bana biraz daha koyu geldi yarin pik olur mu diye soracaktım

Eklentiler

• 20200416_231033.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 68
Arkadaşlar bilmediğimiz şeyler var mı daha siznneleri deneyeceksiniz ya da deniyorsunuz? Bir yerde ymuurta akı diyr birşey gördüm yüzlerce sayfa okudum iki gündür
O kadar çok yöntem dikkat edilmesi gereken var ki hepsini yapmak mümkün değil gibi. Her gün bakıyorum zaten tüm mesajları okumak imkansız iyice kafalar karısıyor allahım hayırlısı ile erkek evlat versin inşallah yoksa bi gerginlikle beklemek zor

Inofolic ve klomen kullanıyorum (pcos var)
Soda
Türk kahvesi
Alkali damla aldım suya katıyorum
Ph ölçer turnusol kağıdı aldım herşeyi ölçüyorum
Tabiki dua en başta
Karbonatlı su içiyorum
İki kız bir annenin dediği vajinal duşu alacağım o olmaz yumurta akı var
Aklıma gelenler bunlar var mı aklınıza gelen birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…