- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.501
O vajinal duş niyetine değil yanlız y lerin rahat yüzmesi için gerekli olan şeffaf akıntıya katkı kullanılması düşünüldü işte onun yerine preeced önerenler olduYumurta akıyla vajinal duş duyan oldu mu ph ı 9 a kadar yükseltiyormuşeski konularda okudum
Karbonatlı suyun tam hijyenik bir ortam oluşturmadığı için hamile kalmaya engel olabileceği de tartışıldı arkadaşın internetten aldığı daha sağlıklı sanki bir de erkek hayalarına soğuk duş unutmayın buzla ovalayanlar olduEvet sanki onu da okudum. Dr ların karbonatlı suyla duş yapabileceklerini de yazmışlar 3 defa olmak maksadıyla
Yok artıkKarbonatlı suyun tam hijyenik bir ortam oluşturmadığı için hamile kalmaya engel olabileceği de tartışıldı arkadaşın internetten aldığı daha sağlıklı sanki bir de erkek hayalarına soğuk duş unutmayın buzla ovalayanlar oldu
Ahhhh ne hallere düştükPreceed diye bir ilişki esnası kullanılan bir de jel var şeffaf akıntısı az olanlar için ve y spermin daha rahat hareketi için çok eski sayfalarda yazar arkadaşlar kullananlar oldu bilginize bir de yumurtlama esnasında ki o şeffaf akıntıyı artırmak için öksürük şurubu içenler oldu..
Ben o gynox baking sodayı kullandım kuruluk yapıyor yalnız hamileliği zorlaştırıyor. BuArkadaşlar bilmediğimiz şeyler var mı daha siznneleri deneyeceksiniz ya da deniyorsunuz? Bir yerde ymuurta akı diyr birşey gördüm yüzlerce sayfa okudum iki gündür
YüklemişKizlar bu günkü testimi aticam ama yuklemiyo bi türlü bana biraz daha koyu geldi yarin pik olur mu diye soracaktım
10. Gün bu günYüklemiş
O kadar çok yöntem dikkat edilmesi gereken var ki hepsini yapmak mümkün değil gibi. Her gün bakıyorum zaten tüm mesajları okumak imkansızArkadaşlar bilmediğimiz şeyler var mı daha siznneleri deneyeceksiniz ya da deniyorsunuz? Bir yerde ymuurta akı diyr birşey gördüm yüzlerce sayfa okudum iki gündür
Bence bu gece olur. Uyuma benceKizlar bu günkü testimi aticam ama yuklemiyo bi türlü bana biraz daha koyu geldi yarin pik olur mu diye soracaktım
Ben de bu sodayı ilk kez duydum alsam mı diyordum napıcagımızı şaşırdık vallaBen o gynox baking sodayı kullandım kuruluk yapıyor yalnız hamileliği zorlaştırıyor. Bu
ay kullanmadım ben. Tabi tutturan var
Ewet çokk az kalmş. Yada saat 2 gibi Bi test yap yine aynıysa uyursun ama bence pik olurYaaa gercekten mii
Ama ben denemeyi silik görünce yapicamEwet çokk az kalmş. Yada saat 2 gibi Bi test yap yine aynıysa uyursun ama bence pik olur
L LaladunyaKizlar bu günkü testimi aticam ama yuklemiyo bi türlü bana biraz daha koyu geldi yarin pik olur mu diye soracaktım
Amin amin aminO kadar çok yöntem dikkat edilmesi gereken var ki hepsini yapmak mümkün değil gibi. Her gün bakıyorum zaten tüm mesajları okumak imkansıziyice kafalar karısıyor allahım hayırlısı ile erkek evlat versin inşallah yoksa bi gerginlikle beklemek zor
Piki kaçırırsan yaaAma ben denemeyi silik görünce yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?