Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
O vajinal duş niyetine değil yanlız y lerin rahat yüzmesi için gerekli olan şeffaf akıntıya katkı kullanılması düşünüldü işte onun yerine preeced önerenler oldu
Karbonat yerine yumurta aki mi diyosunuz yani daha mi etkiliymis hangisini yapalim

Cnm bide şey var kalinor diye bi tablet. Günde 1 tane suya atıp içiyorsun. Çok güzel potasyum kaynağı

Aslinda 15.00 te yapiyodum gündüz ama çalıştığım için bu saate kaldi

Pik olduğunu nasıl anlayacağım daha önce hiç pik görmedim resmini gece atarim o zaman sabah msj atar misiniz bana
Cnm t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım. Daha koyu olunca pik oluyor. Hafif silinmeye başladığında ağrın ve akıntın varsa tam deneme zamanıdır

Cnm t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım. Daha koyu olunca pik oluyor. Hafif silinmeye başladığında ağrın ve akıntın varsa tam deneme zamanıdır
Sabah kalkinca tekrar yapayim o zaman hemen tabi gecede yapip yatarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…