- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.521
Karbonat yerine yumurta aki mi diyosunuz yani daha mi etkiliymis hangisini yapalimO vajinal duş niyetine değil yanlız y lerin rahat yüzmesi için gerekli olan şeffaf akıntıya katkı kullanılması düşünüldü işte onun yerine preeced önerenler oldu
Yumurta akını denedin miBen o gynox baking sodayı kullandım kuruluk yapıyor yalnız hamileliği zorlaştırıyor. Bu
ay kullanmadım ben. Tabi tutturan var
Cnm bide şey var kalinor diye bi tablet. Günde 1 tane suya atıp içiyorsun. Çok güzel potasyum kaynağıInofolic ve klomen kullanıyorum (pcos var)
Soda
Türk kahvesi
Alkali damla aldım suya katıyorum
Ph ölçer turnusol kağıdı aldım herşeyi ölçüyorum
Tabiki dua en başta
Karbonatlı su içiyorum
İki kız bir annenin dediği vajinal duşu alacağım o olmaz yumurta akı var
Aklıma gelenler bunlar var mı aklınıza gelen birşey
Yok kız yapmam öyle şeylerYumurta akını denedin mi
Nerdeyse pikKizlar bu günkü testimi aticam ama yuklemiyo bi türlü bana biraz daha koyu geldi yarin pik olur mu diye soracaktım
EyvaaaahPiki kaçırırsan yaa
2 buçuk saate yap istersenEyvaaaahkac gibi yapayim peki bunu 11 e geliyodu yaptim 2 saat mi bekleyeyim 3 saat olmasa sorun olur mu
Ayy tamm canim ama siz uyursunuz2 buçuk saate yap istersen
Olsun ama pik çok yakın haberin olsun kaçırma sıkı takip yapAslinda 15.00 te yapiyodum gündüz ama çalıştığım için bu saate kaldi
Alınacaklar listesine ekledim. Başka başka var mıCnm bide şey var kalinor diye bi tablet. Günde 1 tane suya atıp içiyorsun. Çok güzel potasyum kaynağı
Valla ben erkenciyim cnm erken uyurum. Uyumamaya çalışırım ama sesim çıkmazsa bilki gitmişimdrAyy tamm canim ama siz uyursunuz
T c kadar kalin değil aslinda ama diğer günlere göre göre daha belirgin ve kasik agrim var hafiftenOlsun ama pik çok yakın haberin olsun kaçırma sıkı takip yap
Cnm t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım. Daha koyu olunca pik oluyor. Hafif silinmeye başladığında ağrın ve akıntın varsa tam deneme zamanıdırPik olduğunu nasıl anlayacağım daha önce hiç pik görmedim resmini gece atarim o zaman sabah msj atar misiniz bana
Ay yok canim 2 3 saat beklemeniziisteyemem zatenValla ben erkenciyim cnm erken uyurum. Uyumamaya çalışırım ama sesim çıkmazsa bilki gitmişimdr
Bun burda olursam bende bakarım ilk ay benimde ama her yeri okuyorum kaç gündürPik olduğunu nasıl anlayacağım daha önce hiç pik görmedim resmini gece atarim o zaman sabah msj atar misiniz bana
Sabah kalkinca tekrar yapayim o zaman hemen tabi gecede yapip yatarimCnm t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım. Daha koyu olunca pik oluyor. Hafif silinmeye başladığında ağrın ve akıntın varsa tam deneme zamanıdır
Evet ikimizin ayni gibi ve ilkBun burda olursam bende bakarım ilk ay benimde ama her yeri okuyorum kaç gündür
Benim deneme günü ben 3 saat uyudum sadeceAy yok canim 2 3 saat beklemeniziisteyemem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?