Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
cnm dün ilişkiden sonra olmuştu ondan sonra baya geldi ay ordasindada olmuştu sanki ama tam hatrlamiom ama sürekli su gibi oluyor akıntım suamdada yarım saat önce camasrm ıslandı hep su gibi ama o neden olur anlamadm
Hımm bilemedimki inş yeni yumurtluyosundur o zaman

Hayırlısı canim adet belirtisi ve gebelik belirtisi hemen hemen aynı bekliyelim az kalmış zaten

Arkadaşlar eşimle konuştuk biz bebek yapmaya 2022 yılına karar verdik yaşımız 40 olacak ve şu salgın olayı bitsin diyoruz iki Kızımız var zaten sizin fikrinizi merak ediyorum geçen yıl pgt yaptıracaktık eşimin tayini yüzünden vaz geçtik ben de çalışıyorum sizce 40 yaş nasıl fikir?? Ayrıca tüp bebek şansım Türkiye de oluyor mu bileğiniz var mı??

Tam doğum yaşı bence Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlık sorunun yoksa eğer

Pgt yontemi ile cinsiyet secimi yok diye biliyorum turkiye de
Yas konusu bence sıkıntı degil 40 yas

Preceed diye bir ilişki esnası kullanılan bir de jel var şeffaf akıntısı az olanlar için ve y spermin daha rahat hareketi için çok eski sayfalarda yazar arkadaşlar kullananlar oldu bilginize bir de yumurtlama esnasında ki o şeffaf akıntıyı artırmak için öksürük şurubu içenler oldu..

Evet sanki onu da okudum. Dr ların karbonatlı suyla duş yapabileceklerini söylediğini de yazmışlar 3 defa olmak maksadıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…