- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.481
Yarın yada ctesi olurBugün adetin 10. Günü sizce erken mi olacak yumurtlama
Hımm bilemedimki inş yeni yumurtluyosundur o zamancnm dün ilişkiden sonra olmuştu ondan sonra baya geldi ay ordasindada olmuştu sanki ama tam hatrlamiom ama sürekli su gibi oluyor akıntım suamdada yarım saat önce camasrm ıslandı hep su gibi ama o neden olur anlamadm
İnşallah canm artik valla bakalm belki giderim yarın bı doktora inş bı sorun yokturHımm bilemedimki inş yeni yumurtluyosundur o zaman
İnşaAllah bişey çıkmaz canımİnşallah canm artik valla bakalm belki giderim yarın bı doktora inş bı sorun yoktur
Hayırlısı canim adet belirtisi ve gebelik belirtisi hemen hemen aynı bekliyelim az kalmış zatenBenim de adete 5 gün kaldı. İnanılmaz bir bel ağrım ve şişkinliğim var tam adet öncesi belirtilerim sanırın adet olacağım .ElifAsel54 iki gündür ateşim daha da yüksek normalde 36.6 daydı bugün 36.8 geçen ay yumurtlama sonrası max 36.6 ıydı.
Teşekkür ederim canım evet haklısın benziyor birbirine.Hayırlısı canim adet belirtisi ve gebelik belirtisi hemen hemen aynı bekliyelim az kalmış zaten
Tam doğum yaşı bence Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlık sorunun yoksa eğerArkadaşlar eşimle konuştuk biz bebek yapmaya 2022 yılına karar verdik yaşımız 40 olacak ve şu salgın olayı bitsin diyoruz iki Kızımız var zaten sizin fikrinizi merak ediyorum geçen yıl pgt yaptıracaktık eşimin tayini yüzünden vaz geçtik ben de çalışıyorum sizce 40 yaş nasıl fikir?? Ayrıca tüp bebek şansım Türkiye de oluyor mu bileğiniz var mı??
Pgt yontemi ile cinsiyet secimi yok diye biliyorum turkiye deArkadaşlar eşimle konuştuk biz bebek yapmaya 2022 yılına karar verdik yaşımız 40 olacak ve şu salgın olayı bitsin diyoruz iki Kızımız var zaten sizin fikrinizi merak ediyorum geçen yıl pgt yaptıracaktık eşimin tayini yüzünden vaz geçtik ben de çalışıyorum sizce 40 yaş nasıl fikir?? Ayrıca tüp bebek şansım Türkiye de oluyor mu bileğiniz var mı??
Onu bende okumustumYumurta akıyla vajinal duş duyan oldu mu ph ı 9 a kadar yükseltiyormuşeski konularda okudum
Nereden aldın canım markası neOnu bende okumustum
Bana da cok ilginc geldi
Ama ben ph 9.0 vajinal dus aldim internetten
Bana daha guvenli gibi geldi
Gynox baking soda yaz cikar cnm ustunde 9.0 yaziyorNereden aldın canım markası ne
Bakayım canım teşekkür ederimGynox baking soda yaz cikar cnm ustunde 9.0 yaziyor
Hepsiburada dan aldim
Rica ederim cnmBakayım canım teşekkür ederim
Evet çok şükür sağlık sorunum yok ama riskli Doğum ihtimali artıyor down sendromu vs.Tam doğum yaşı bence Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin sağlık sorunun yoksa eğer
Evet sanki onu da okudum. Dr ların karbonatlı suyla duş yapabileceklerini söylediğini de yazmışlar 3 defa olmak maksadıylaPreceed diye bir ilişki esnası kullanılan bir de jel var şeffaf akıntısı az olanlar için ve y spermin daha rahat hareketi için çok eski sayfalarda yazar arkadaşlar kullananlar oldu bilginize bir de yumurtlama esnasında ki o şeffaf akıntıyı artırmak için öksürük şurubu içenler oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?