- 6 Mart 2019
- 2.909
- 5.140
- 88
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.461
Canim.valla doktora gitmeden bilemeyizCanım geçen ay gitmiştim ama herşeyin tertemizdi öyle birşey olabilir mi yaa
Ayy valla doktora da gtmeye korkuyrm yaa buralar fena kalabalık yeni yumurtluysam. Bu pik mi oluyor canım ya ne zor kadın olmak yaaCanim.valla doktora gitmeden bilemeyiz
Gebelik olsa coktan cikardi
Ya yeni yumurtluyorsun
Yada Lh hormonun yukselmis
Kist olunca da çıkabiliyormuş öyle. Doktoruna sorsan at testlerini watsaptan Protestan kullandım adet olamadım gebelik de yok ama ovulsaydın böyle çıkıyor diyeAyy valla doktora da gtmeye korkuyrm yaa buralar fena kalabalık yeni yumurtluysam. Bu pik mi oluyor canım ya ne zor kadın olmak yaa
Ayy Allah'ım korusun ya inşallah yoktur kist falan öyle yapayım.cnm oda gel der kesinKist olunca da çıkabiliyormuş öyle. Doktoruna sorsan at testlerini watsaptan Protestan kullandım adet olamadım gebelik de yok ama ovulsaydın böyle çıkıyor diye
Sor bi bakalım ne diyecek canımAyy Allah'ım korusun ya inşallah yoktur kist falan öyle yapayım.cnm oda gel der kesin
İnş bişey yoktur canım. Sen kendini daha iyi biliyorsun , eğer böyle adetin uzuyorsa belki de yumurtlamada oluyordurGelmem lazım.dedi kızlar valla. Böyle bilemem ama belki.tekrar yumurtlama oluyordur dedi benim.adetm. normaldede düzensiz baya çünkü kötü düşünme dedi bilmiyom artık bakalım bnde gidersem giderim artık inş kötü bişe yoktur
Uzuyor cnm bekarken 2ay olmadığı bilirim ama hiç bı sorun çıkmıyordu her seferinde kızıma bile ilk denemede hamile kalmıştm yani artık bilmiyom cnm şuanda yunurtlama varmi duruyor ovulasyan a göre eğer kötü bişe olmadığını düşünürsekİnş bişey yoktur canım. Sen kendini daha iyi biliyorsun , eğer böyle adetin uzuyorsa belki de yumurtlamada oluyordur
Akıntı felan oldumu hiç bu ay, yada şimdi akıntı durumun nedirUzuyor cnm bekarken 2ay olmadığı bilirim ama hiç bı sorun çıkmıyordu her seferinde kızıma bile ilk denemede hamile kalmıştm yani artık bilmiyom cnm şuanda yunurtlama varmi duruyor ovulasyan a göre eğer kötü bişe olmadığını düşünürsek
Çok oluyor cnm akıntı valla ay boyunca da hep oldu sulu bı şekilde yani oda Aras abi beyaz koyu kıvamlı oluyor simdi de sulu oluyor aradaAkıntı felan oldumu hiç bu ay, yada şimdi akıntı durumun nedir
Yumurta akı kıvamında akıntıdan bahsediyorum canım onu hiç yakaladın mı bu ay yada bugünlerdeÇok oluyor cnm akıntı valla ay boyunca da hep oldu sulu bı şekilde yani oda Aras abi beyaz koyu kıvamlı oluyor simdi de sulu oluyor arada
cnm dün ilişkiden sonra olmuştu ondan sonra baya geldi ay ordasindada olmuştu sanki ama tam hatrlamiom ama sürekli su gibi oluyor akıntım suamdada yarım saat önce camasrm ıslandı hep su gibi ama o neden olur anlamadmYumurta akı kıvamında akıntıdan bahsediyorum canım onu hiç yakaladın mı bu ay yada bugünlerde
Bence yarına olurBugün adetin 10. Günü sizce erken mi olacak yumurtlama
Yarın 15 te tekrarlayım testi. Teşekkür ederim.Bence yarına olur
Testin çoksa bence sabah 11 de yapYarın 15 te tekrarlayım testi. Teşekkür ederim.
Bence 11. Gün veya 12. Gün yumurtlaman olur canımBugün adetin 10. Günü sizce erken mi olacak yumurtlama
Tamam yaparımTestin çoksa bence sabah 11 de yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?