Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ayy valla doktora da gtmeye korkuyrm yaa buralar fena kalabalık yeni yumurtluysam. Bu pik mi oluyor canım ya ne zor kadın olmak yaa
Kist olunca da çıkabiliyormuş öyle. Doktoruna sorsan at testlerini watsaptan Protestan kullandım adet olamadım gebelik de yok ama ovulsaydın böyle çıkıyor diye

Kist olunca da çıkabiliyormuş öyle. Doktoruna sorsan at testlerini watsaptan Protestan kullandım adet olamadım gebelik de yok ama ovulsaydın böyle çıkıyor diye
Ayy Allah'ım korusun ya inşallah yoktur kist falan öyle yapayım.cnm oda gel der kesin

Gelmem lazım.dedi kızlar valla. Böyle bilemem ama belki.tekrar yumurtlama oluyordur dedi benim.adetm. normaldede düzensiz baya çünkü kötü düşünme dedi bilmiyom artık bakalım bnde gidersem giderim artık inş kötü bişe yoktur

İnş bişey yoktur canım. Sen kendini daha iyi biliyorsun , eğer böyle adetin uzuyorsa belki de yumurtlamada oluyordur

İnş bişey yoktur canım. Sen kendini daha iyi biliyorsun , eğer böyle adetin uzuyorsa belki de yumurtlamada oluyordur
Uzuyor cnm bekarken 2ay olmadığı bilirim ama hiç bı sorun çıkmıyordu her seferinde kızıma bile ilk denemede hamile kalmıştm yani artık bilmiyom cnm şuanda yunurtlama varmi duruyor ovulasyan a göre eğer kötü bişe olmadığını düşünürsek

Akıntı felan oldumu hiç bu ay, yada şimdi akıntı durumun nedir

Çok oluyor cnm akıntı valla ay boyunca da hep oldu sulu bı şekilde yani oda Aras abi beyaz koyu kıvamlı oluyor simdi de sulu oluyor arada
Yumurta akı kıvamında akıntıdan bahsediyorum canım onu hiç yakaladın mı bu ay yada bugünlerde

Benim de adete 5 gün kaldı. İnanılmaz bir bel ağrım ve şişkinliğim var tam adet öncesi belirtilerim sanırın adet olacağım . ElifAsel54 iki gündür ateşim daha da yüksek normalde 36.6 daydı bugün 36.8 geçen ay yumurtlama sonrası max 36.6 ıydı.

Yumurta akı kıvamında akıntıdan bahsediyorum canım onu hiç yakaladın mı bu ay yada bugünlerde
cnm dün ilişkiden sonra olmuştu ondan sonra baya geldi ay ordasindada olmuştu sanki ama tam hatrlamiom ama sürekli su gibi oluyor akıntım suamdada yarım saat önce camasrm ıslandı hep su gibi ama o neden olur anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…