- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.561
Oglum yok dusuk yaptimSizin oğlunuz var mı?? Kullandım demişsiniz işe yaradımı ☺
Yok canım sen sabırla yardımcı olmaya çalışıyorsun herkese Allah razı olsunBen elimden geldigince burda herkese yardimci olmaya calisiyorum
Yeni degil ben aylardir arastiriyorum biseyler yapiyorum yiyorum iciyorum vs vs
Arkadaslar benim OGLUM YOK
Okunmasi gereken 8750 sayfayi ben tek tek tek okudum
Ozellikle yeni gelen arkadaslar bu kadar sayfa okuyamiyor diye yardimci olmaya calisiyorum
Yazdigim herseyi kullaniyorum iciyorum vs.
Ama bana guvenmeyin
Herkes icinden ne gecerse onu yapsin
İki kiz annesi içimden sen en kısa zamanda paşa na kavuşacaksin diye geçti niye bilmiyorum hissettimRica ederim cnm
Valla bunu görmedim bak içime doğdu gerçektenOglum yok dusuk yaptim
Yaa gercekten mii insallah canim cok sagolİki kiz annesi içimden sen en kısa zamanda paşa na kavuşacaksin diye geçti niye bilmiyorum hissettim
Sagol canim Hersey nasip tabi kiYok canım sen sabırla yardımcı olmaya çalışıyorsun herkese Allah razı olsun❤
Hiçkimsenin garantisi yok ki burda tutturanın da tutturmayanın da.
ama bildiklerini paylaşarak belki vesile olur sebep olur da Rabbim nasip eder
Herkeyi deneyip de tutmayan da var tutan da herşey Rabbimin takdiri
Evet canım seni bilen biliyor...Sagol canim Hersey nasip tabi ki
Kendim kullaniyorum ya güya istiyorum ki herkes faydalansin
RABBim yazmis olsun yeter ki hayirlisi olsun
Bildimiz yumurta akiylami nasil olacak o detayli bilgi verebilirmisn canimYumurta akıyla vajinal duş duyan oldu mu ph ı 9 a kadar yükseltiyormuşeski konularda okudum
Yarim saat sonra tekrar yapicam sonra bide sabah yaparim dr gitcem zatenCanım bu gece uyku yok pik süreni, hemen mi koyulaşıyor geç mi koyulaşıyor bunları bilmiyorsun ilk deneme diye 3 saatte bi test yapman lazım
Yaptın mi test canim pik oldu muYarim saat sonra tekrar yapicam sonra bide sabah yaparim dr gitcem zaten
Bi tane daha yap hemen su icmediysenAy valla aglicam şimdi sabah erken kalktım gün boyu ayakta çalıştım gecede bu işler vee bozuk napcam bekleyim mi bi 3 saat daha sabah dr gitcem zaten ama
Yada idrar mi cok damlattin 3 damla yeterAy valla aglicam şimdi sabah erken kalktım gün boyu ayakta çalıştım gecede bu işler vee bozuk napcam bekleyim mi bi 3 saat daha sabah dr gitcem zaten ama
Bir iki yudum ıctim yaptim ama biraz silik cikti yaaBi tane daha yap hemen su icmediysen
Yok canim bozuktu bence normal damlattimYada idrar mi cok damlattin 3 damla yeter
Atsana ikisini alt alta koyup foto cek bakayimBir iki yudum ıctim yaptim ama biraz silik cikti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?