- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.581
Ay sanki silinmis yaa ama tekrar koyulasma ihtimali de var suyun etkisimi degil mi onu bilemedimAzicik silik sudan dolayi mi acaba 3 5 yudum ictim
Aynen açık cikti ama idrardan belliydi biliyo musun nerden baksan yarim bardağa yakındır su içtim bi kac yudum derkenAy sanki silinmis yaa ama tekrar koyulasma ihtimali de var suyun etkisimi degil mi onu bilemedim
Valla cok tecrübeli degilim burdaki diger kizlar kadar ama sabah gec olmaz mi zaten pike cok yaklasmisti bi öncekinde acaba 2 saat sonra tekrar mi yapsan hic su içmeden artik ben deneme zamani 2 saatte bir test yaptimYarin sabah tekrar etcem artik buyuk ihtimalle suyun etkisi zaten dr a gitcem bakalim ne diyecek ultrs. Çıkar nasılsa
Aaa nie öyle oldu ya testYarin sabah tekrar etcem artik buyuk ihtimalle suyun etkisi zaten dr a gitcem bakalim ne diyecek ultrs. Çıkar nasılsa
Bende denemedim canım ama okuduğum kadarıyla deneme yapacağın zaman yumurta akını enfektör ile içeri sık 20 30 dak bekle sonra ilişki denmiş.Bildimiz yumurta akiylami nasil olacak o detayli bilgi verebilirmisn canim
Bekleyemedim canim erken kalktim gün boyu çalıştım şimdi hastaneye gidiyorum dr a sorcamValla cok tecrübeli degilim burdaki diger kizlar kadar ama sabah gec olmaz mi zaten pike cok yaklasmisti bi öncekinde acaba 2 saat sonra tekrar mi yapsan hic su içmeden artik ben deneme zamani 2 saatte bir test yaptim
Bekleyemeyip uyudum insaallah kacirmam pikiAaa nie öyle oldu ya testson yaptığını beklememiş idrarla yaptıysan silik çıkar zaten
Deneyecek misin peki ben ingiliz karbonati ile yapmayi dusunuyodumBende denemedim canım ama okuduğum kadarıyla deneme yapacağın zaman yumurta akını enfektör ile içeri sık 20 30 dak bekle sonra ilişki denmiş.
Tm canim cok tsklerBende denemedim canım ama okuduğum kadarıyla deneme yapacağın zaman yumurta akını enfektör ile içeri sık 20 30 dak bekle sonra ilişki denmiş.
Rica ederimTm canim cok tskler
Tekrar yap bakalim ona gore belli olur yine silik cikarsa catlamistirBenim testim de dün baya koyu olmuştu. Sabah 7de kalktım yarım bardak su içip yattım 10da test yaptım düne göre açık rengi. Uyudupum için mi oldu yoksa kiste falan mı dönüştü acaba yumurtalar
Denemeden bilemeyiz canımO sada hangisiymis Canim yani yumurta aki mi soda mi etkili acaba hangisini yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?