Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yarin sabah tekrar etcem artik buyuk ihtimalle suyun etkisi zaten dr a gitcem bakalim ne diyecek ultrs. Çıkar nasılsa
Valla cok tecrübeli degilim burdaki diger kizlar kadar ama sabah gec olmaz mi zaten pike cok yaklasmisti bi öncekinde acaba 2 saat sonra tekrar mi yapsan hic su içmeden artik ben deneme zamani 2 saatte bir test yaptim

Valla cok tecrübeli degilim burdaki diger kizlar kadar ama sabah gec olmaz mi zaten pike cok yaklasmisti bi öncekinde acaba 2 saat sonra tekrar mi yapsan hic su içmeden artik ben deneme zamani 2 saatte bir test yaptim
Bekleyemedim canim erken kalktim gün boyu çalıştım şimdi hastaneye gidiyorum dr a sorcam

Benim testim de dün baya koyu olmuştu. Sabah 7de kalktım yarım bardak su içip yattım 10da test yaptım düne göre açık rengi. Uyudupum için mi oldu yoksa kiste falan mı dönüştü acaba yumurtalar

Benim testim de dün baya koyu olmuştu. Sabah 7de kalktım yarım bardak su içip yattım 10da test yaptım düne göre açık rengi. Uyudupum için mi oldu yoksa kiste falan mı dönüştü acaba yumurtalar
Tekrar yap bakalim ona gore belli olur yine silik cikarsa catlamistir

Öncelikle sağlıkla gelsin :) bende yeni katıldım aranıza ve yazışmaları okuyordum yaptığım arastırmalar yumurta catladıktan ilk 12saat alkali sonraki 12saat asidiğe dönüştüğünü okumuştum farklı makalelerden bu konuyu fazlasıyla araştırdım bence 12saatlik zaman diliminde alkaliden asitige geçiş zamanına denk gelmiş olabilir Rabbimden hayırlısını diliyorum

Merhaba arkadaşlar.
Bi sorum olacak.

Adet bitimi erkek oluyor diye duyuyoruz hepimiz.

Fakat şöyle bi durum var. Kimisi ovulasyon günü dışında hamile kalamıyor.
Ve erkek bebeği olsun istiyor.

Bu durumda ovulasyon testi alıp tam yumurtlama günü birleşme sağlaması gerekiyor.

Ovulasyon testi alamayacak durumda olanlar da var.
Veya tam yumurtlama gününü denk getiremeyip kızı varken oğlu olmasını isteyen ama denk getiremediği için tekrar kız bekleyen anneler var.

Bu durumda cinsiyet belli olmadan önce şu duayı okuyup erkek bebek bekleyen var mı?

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."

Deneyen annelere soruyorum.

Kizlar bi bakar mısıniz bu günkü testim

Eklentiler

• 20200417_121042.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 20200417_120450.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu ay deneme yapıp yapmayacağım belli değil eğer yaparsam az bir miktar yapabilirim. Önümüzdeki aylarda L Laladunya önerdiği 9 ph lık sodayı alıp yapacağım
O sada hangisiymis Canim yani yumurta aki mi soda mi etkili acaba hangisini yapalim

O sada hangisiymis Canim yani yumurta aki mi soda mi etkili acaba hangisini yapalim
Denemeden bilemeyiz canım ezcaneye sorucam bugün varsa alırım yoksa bu ay deneme yapacak olursam az miktar yumurta akı kullanıcam önümüzdeki ay için alacağım o sodayı. Hepsiburada Gynox Vaginal Douche - Duş Baking Soda yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…