Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben deneyeceğim bunu insaallah eskiden beri biliyorum bunu

Kizlar bi bakar mısıniz bu günkü testim
Dişer testlerde sıvıya dikkat etmediğin içinde silik çıkmıştır. Bence gün içinde pik olur. Sıvıya dikkat et her testten sonra yarım bsrdak su iç artık bişi içme 3 saat sonra sıkışık idrarla test yap cnm

Tmm canim bende eczaneye sorayim ingiliz karbonati deneyecektim ama bu daha etkili demek ki

Dr a gittin mi canım sanki daha pik olmamış gibi yatım bardak suyla 3 saatte bir test yapmaya devam et
Gittim Canim ama bisey demedi dr daha önceden takip olmasi gerekiyormus ortasindasin çünkü dedi yumurtlama varsa burdan göremeyiz dedi

Aynen 3 saatte bir yapicam peki pik olunca ne zaman siliklesir ve hep artik 3 saatte yapmaliyim değil mi

Öküsürük şurubu da serviks mukusu artıyor 2 3 gün önceden başlanabilir ağrı kesici bende yumurtlamayı geçiktiriyor bol orgazm olmak önemliymiş bunuda işte preceed ile felan dengelemek için kullanmak amaçlı

kızlar aranıza yeni katıldım bende erkek bebek düşünüyorum Hayırlısıyla bu konuda bende araştırma yaptım yumurtanın çatladıktan ilk 12saat alkali son 12saat asidik olduğunu,test silikleştikten sonra ilişki oluncağını diyeti ve her gün 2maden suyu limon koyup içine karbonatlı su süt ve süt ürünlerini en aza çektim elimden gelen ve araştırdıklarım bunlar fakat en son konuşmanızdaki preceed jelin tam ne işe yaradığını anlamadım Birde önceki yazılarda bebişin cinsiyetini bu yöntemlerle yapıp erkek olduğunu öğrenen var mı?

Merhaba tam olarak erkek bebek için ne gibi etkisi olabilir bu jelin? Birde diğer sayfalarda yöntemlerle hamile kalanların bebişlerinin cinsiyeti belli oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…