- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.601
Dr a gittin mi canım sanki daha pik olmamış gibi yatım bardak suyla 3 saatte bir test yapmaya devam etKizlar bi bakar mısıniz bu günkü testim
Ben deneyeceğim bunu insaallah eskiden beri biliyorum bunuMerhaba arkadaşlar.
Bi sorum olacak.
Adet bitimi erkek oluyor diye duyuyoruz hepimiz.
Fakat şöyle bi durum var. Kimisi ovulasyon günü dışında hamile kalamıyor.
Ve erkek bebeği olsun istiyor.
Bu durumda ovulasyon testi alıp tam yumurtlama günü birleşme sağlaması gerekiyor.
Ovulasyon testi alamayacak durumda olanlar da var.
Veya tam yumurtlama gününü denk getiremeyip kızı varken oğlu olmasını isteyen ama denk getiremediği için tekrar kız bekleyen anneler var.
Bu durumda cinsiyet belli olmadan önce şu duayı okuyup erkek bebek bekleyen var mı?
Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur."
Deneyen annelere soruyorum.
Dişer testlerde sıvıya dikkat etmediğin içinde silik çıkmıştır. Bence gün içinde pik olur. Sıvıya dikkat et her testten sonra yarım bsrdak su iç artık bişi içme 3 saat sonra sıkışık idrarla test yap cnmKizlar bi bakar mısıniz bu günkü testim
Tmm canim bende eczaneye sorayim ingiliz karbonati deneyecektim ama bu daha etkili demek kiDenemeden bilemeyiz canımezcaneye sorucam bugün varsa alırım yoksa bu ay deneme yapacak olursam az miktar yumurta akı kullanıcam önümüzdeki ay için alacağım o sodayı. Hepsiburada Gynox Vaginal Douche - Duş Baking Soda yaz
İngiliz karbonat suya katıp iç canm. Bunu sadece ilişkiden önce kullanıyorsun. İkisinide sor vsrsa al. Ama eczanede olduğunu sanmıyorum sodanınTmm canim bende eczaneye sorayim ingiliz karbonati deneyecektim ama bu daha etkili demek ki
Gittim Canim ama bisey demedi dr daha önceden takip olmasi gerekiyormus ortasindasin çünkü dedi yumurtlama varsa burdan göremeyiz dediDr a gittin mi canım sanki daha pik olmamış gibi yatım bardak suyla 3 saatte bir test yapmaya devam et
Yumurta görmedi mi yoksa bakmadı mıGittim Canim ama bisey demedi dr daha önceden takip olmasi gerekiyormus ortasindasin çünkü dedi yumurtlama varsa burdan göremeyiz dedi
Ing karbonatini hafta basindan beri iciyorum 1lt kadar zatenİngiliz karbonat suya katıp iç canm. Bunu sadece ilişkiden önce kullanıyorsun. İkisinide sor vsrsa al. Ama eczanede olduğunu sanmıyorum sodanın
He iç iç yarasınIng karbonatini hafta basindan beri iciyorum 1lt kadar zaten
Bakti ultrasonla ama her hangi bir sorunun yok dedi yumurtlamayi önceden takip etmek lazimdi su an döngünün yarisindaymisim göremezmişYumurta görmedi mi yoksa bakmadı mı
Ay hepimize inşallahHe iç iç yarasın
Aynen 3 saatte bir yapicam peki pik olunca ne zaman siliklesir ve hep artik 3 saatte yapmaliyim değil miDişer testlerde sıvıya dikkat etmediğin içinde silik çıkmıştır. Bence gün içinde pik olur. Sıvıya dikkat et her testten sonra yarım bsrdak su iç artık bişi içme 3 saat sonra sıkışık idrarla test yap cnm
Trendyol da gördüm 123 lira küçük bir tüp.. Yumurta akından iyidir..Kızlar bu preceed jel çok pahali baktim nette 200 tl civarı
Evet 3 saatten bir yapAynen 3 saatte bir yapicam peki pik olunca ne zaman siliklesir ve hep artik 3 saatte yapmaliyim değil mi
He he alkali iç normal suyu unutAy hepimize inşallahtestten once yarim bardak su varya karbonatli olsa bisey olur mu alkali içeyim hic değilse
Diger günlere göre daha belirgin canim ama bikaç günün daha var bence benimkine göre daha silikDurum stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?